Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi cekilir deEşimin %46 engeli var kredi çekip maaşa bağlatmak istiyoruz her ay ordan kesilsin. Bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz..
gelen maaşı oraya bağlarız diye düşündük. Bankalar illa sgk istiyo gelir belgesi kredi notu fln istiyo onlar bizde yok ama. Zamla birlikte 500 oldu engelli maaşıKredi cekilir de
Engelli maasi ne kadar ki? Nasil odeyeceksiniz?
Kredi cikar dedigim gibi ama cikan kredi miktari da az olur. Baska geliriniz var mi gecinebilecek misiniz?gelen maaşı oraya bağlarız diye düşündük. Bankalar illa sgk istiyo gelir belgesi kredi notu fln istiyo onlar bizde yok ama. Zamla birlikte 500 oldu engelli maaşı
evet var zaten eşimin ailesiyle birlik oturuyoruz zorlanmayız ama bugün 3 bankaya gittim vermiyoruz dediler ziraat garanti akbank tı. Yine araştırıcam inşallah dediğiniz gibi veren banka bulurumKredi cikar dedigim gibi ama cikan kredi miktari da az olur. Baska geliriniz var mi gecinebilecek misiniz?
Hmm anliyorum,engelli maasi da duzenli bir gelir aslinda neden vermiyorlarmis sasirdim,bilmiyordum. Bence de baska bankalara da sorun belki yardimci olan cikar.evet var zaten eşimin ailesiyle birlik oturuyoruz zorlanmayız ama bugün 3 bankaya gittim vermiyoruz dediler ziraat garanti akbank tı. Yine araştırıcam inşallah dediğiniz gibi veren banka bulurum![]()
devletin parası olduğu içinmiş kesin sgk istiyorlar kanıt lazım dediler inşallah bulurum bakalım sağolunHmm anliyorum,engelli maasi da duzenli bir gelir aslinda neden vermiyorlarmis sasirdim,bilmiyordum. Bence de baska bankalara da sorun belki yardimci olan cikar.
Hayirlisi olsun hakkinizdadevletin parası olduğu içinmiş kesin sgk istiyorlar kanıt lazım dediler inşallah bulurum bakalım sağolun
4 senedir düzenli olarak alıyo bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar aslında günü aksamadan yatıyorEngelli maaşı geçici bişey olabileceği için kredi vermezler
O bir sosyal yardım yani kesilebilir4 senedir düzenli olarak alıyo bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar aslında günü aksamadan yatıyor
maaş diyor çoğu insan ayrıca eşim o maaşı kuruşuna kadar hak ediyor hasta olmasa raporu olmazdı hastane engel oranına göre kendisi rapor verdi elimize biz zorla yada yasalara uymayarak almadık o raporu.. Hak edilmiyor demeniz yanlış.. Teşekkürler görüşünüz için..Engelli maaşı değil o engelli yardımı. Halk arasında maaş olarak geçsede sosyal yardımdır. Sosyal yardımlar geçiminiz için verilir, hak edilmiş bir gelir değildir. Garantisi yoktur. O yüzden kredi verilmez.
Eşiniz sigortalı bir işe girer, engel oranına göre malulen emekli olursa o zaman maaş olur adı.
Anladım ama inşallah kesilmez şimdiye kadar bi sorun olmadı sonrada olmaz inşallah..O bir sosyal yardım yani kesilebilir
O nedenle kredi çıkmaz
maaş diyor çoğu insan ayrıca eşim o maaşı kuruşuna kadar hak ediyor hasta olmasa raporu olmazdı hastane engel oranına göre kendisi rapor verdi elimize biz zorla yada yasalara uymayarak almadık o raporu.. Hak edilmiyor demeniz yanlış.. Teşekkürler görüşünüz için..
anladım çok teşekkür ederimÇalışarak, prim ödeyerek hak edilmiyor yani. Muhakkak vardır engeli, olmasa vermezler zaten onu. Evet maaş deniyor ama sosyal yardım. Bunun üzerinden kredi alamazsınız, yasalar izin vermez.
Rica ederim.anladım çok teşekkür ederim
Çekilmez bildiğim kadarıylaEşimin %46 engeli var kredi çekip maaşa bağlatmak istiyoruz her ay ordan kesilsin. Bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz..
canım çalışıyor ama çalıştığı yer sigorta yapmıyor şükür maaşı iyi ama çalışsa bile engelli yardımını yinede kuruşuna kadar hak ediyor.. Bide uzun vadeli çalışamıyor eşim bacağı çok şiştiği için çok acı çekiyor bazen yürüyemicek duruma geliyo evine ekmek getirmek için bacağı seke seke gidip çalışmaya çalışıyor allah başımızdan eksik etmesin onu.. Mesela bu çarşamda yine hastaneye gidicez büyük ihtimal ameliyat diyecekler inşallah demezler çocukluğundan beri sayısız ameliyat oldu bacağında tümör vardaRica ederim.
Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum, cevaplamayabilirsiniz rahatsız olursanız.
Eşiniz sanıyorum genç, %46 yüksek bir engel oranı değil. Çalışmasına engel teşkil edecek bir durum yoktur. Engelliler için çok fazla iş var. Avantajlarından dolayı işverenler engelli çalıştırmak ister. Neden çalışıp, malulen emekli olmayı düşünmüyor? Üç kuruş engelli maaşıyla garantisi de yokken nereye kadar gidecek?