Kücümsemekle ilgisi yoktur belki kadrolardan bahsetmiştir. Hic öyle sey olur mu binlerce atanan var deseydiniz keşke.Cuma günü beni çok üzen başıma gelen olayı anlatacağım size!!!!
Galiba sorun bende herşeyi kafama takıyorum ama en yakınındaki diyince, insanın içine oturuyorCuma günü çalışma arkadaşım bana, "Son senelerde hep engelli memur yada yurttan çıkanlar memur olarak atanıyor", hiç normal atanan yok "dedi.
Bende engelli memurum, sınavla atandım ünv. menzunuyum benim yüzüme baka baka bizi bu kadar küçümsemesi kalbimi çok kırdı
Nasıl bir ders versem rahatlarım sizce
Öyle gibi duruyor çünkü el altından çok adam alındığı için kpssyle senelerdir atanamayan çok zeki kızlar varAtanma durumlarını siz daha iyi bilirsiniz. Arkadaşınızın dediği gibi mi gerçekten? Belki sadece durum tespiti yapmıştır. Küçümseyici bir laf göremedim şahsen. Kaldı ki birinin engelini küçümseyecek kadar insanlıktan çıkmışsa, böyle birinin lafını kafaya takmamalı, kendi ayıbı deyip geçmelisiniz.
Üzmeyin kendinizi. Sonuçta kendi kendinizi atamış değilsiniz, devlet size bir hak vermiş, onu kullanıyorsunuz. İşsizlik derdi çok fazla, o yüzden insanlar bu konularda çok hassas ve öfkeli. KPSS ayrı bir rezalet zaten biliyorsunuz, içinde kırk türlü oyun dönüyor, herkes haksızlığa uğradığını düşünüyor. Eminim arkadaşınız sizin alınacağınızı düşünmeden, sadece dert yanmak amacıyla etti o lafı.Öyle gibi duruyor çünkü el altından çok adam alındığı için kpssyle senelerdir atanamayan çok zeki kızlar var
Ama engellilerle alakası yok ki atanamamalarının
Hep devlet kurumunda TAŞERONLAŞMANIN sonuçları, onlarda haklı yarımız maaş alıyorlarüstelik işleri bizden ağır
Sağolun rahatladım vallahi sanırım ben aşırı alınganım
Galiba öyle evet rezillik maalesef son günlerde yaşamak REZALETÜzmeyin kendinizi. Sonuçta kendi kendinizi atamış değilsiniz, devlet size bir hak vermiş, onu kullanıyorsunuz. İşsizlik derdi çok fazla, o yüzden insanlar bu konularda çok hassas ve öfkeli. KPSS ayrı bir rezalet zaten biliyorsunuz, içinde kırk türlü oyun dönüyor, herkes haksızlığa uğradığını düşünüyor. Eminim arkadaşınız sizin alınacağınızı düşünmeden, sadece dert yanmak amacıyla etti o lafı.
Acaba neden o engelli kadrosuyla atananların çoğu sağlıklı biliyor musunuz?sizin engelli olduğunuzu büyük ihtimal unuttu... alınacağınızı da tahmin etmedi.. ayrıca doğru demiş. yurt çıkışlı ve engelli atamaları oluyor.
Çok Haklısınız kendime çok zarar veriyorumAma hakikaten normal şekilde atanan çok az olduğu için durum tespiti yapmış.
bu kadar alınganlık size zarar verir..
Galiba öyle evet rezillik maalesef son günlerde yaşamak REZALET
Acaba neden o engelli kadrosuyla atananların çoğu sağlıklı biliyor musunuz?
Çok Haklısınız kendime çok zarar veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?