Engelli Sevdiğim..

Sevdiğiniz gazi olmuş ne güzel...
Ağlattınız, darmadağın ettiniz beni.
Şükür ki can sağ.
Allah bütün askerlerimizi polislerimizi korusun, canları sağolsun.

Siz çok güzel bir kalbe sahipsiniz.
Zorluklarınız olacaktır elbet, bunları göze alıp bu yola öyle çıkın.. Çıkmışsınız da..
Maşallah size.
Sevginiz, saygınız daim olsun,öyle çok mutlu olunki,herkes size imrensin!
Kendinize, gazimize ve aşkınıza iyi bakın

Neler neler geçti içimden yazıya döküp ifade edemiyorum, öyle çok etkilendimki.
Bu benim zayıf yönüm zaten, askerimizin polisimizin tek saç teline kıyamıyorum

Mutluluklar dilerim..

arkadaşım sana bir tek şey soracağım: gerçekten sevdiğin ve iyi gün kötü günde beraber olmalıyız diye düşündüğün için mi devam ediyorsun, yoksa görevi başında gazi olmuş bir kişiye acıma duygusu ile yaralarını sarma ve kendini bu minvalde bir ömür iyilik yaptığın düşüncesi ile mutlu olmak için mi?

umarım sorumu ve sorma sebebini anlamışsındır.

Hayır asla, bazı sayfalarda bu soruya cevap verdim hatta. Ben ona aşığım, ve gerçekten çok çok aşığım. Onun bana hissettirdikleri çok başka şeyler, bu durumundan dolayı elbette daha hassasım ona karşı, ama bu durum olmadan da müthiş düşkündük birbirimize..

Sabah sabah amma aglattin beni Apinklady Allah size her anini mutlulukla dolu uzun ömürler nasip eylesin. Sevdigine selamlarimizi tesekkurlerimizi ilet. Allah ondan da silah arkadaslarindan da razı olsun

Nolur gözünüzden tek damla akıtmayın gazim için, bizim için.. Biz çok çok iyiyiz, zor kısmı atlatıyoruz yavaş yavaş, gerisi kolay inşallah.

Binlerce kez şükür ki sağ geldi, canlı kanlı yanımızda. Şu uzvu gitmiş, şurası yanıkmış.. Bunlar atlatılır, atlatıyoruzda. Çok zor evet, ama insan nelere alışmıyor hangi acıları atlatmıyor ki..

Teşekkür ederim.

Çok çok geçmiş olsun. Böyle bir şeref her insana nasip olmaz. Lütfen sımsıkı tutun sevdiğinizin elini. Rabbim tüm vatan evlatlarini korusun.

davam et canım bır de sen vurma

nasıl guzel bır ask bu..ben olsam bende bırakmazdm tam tersı ona daha cok baglanırdım.zor zamanlar elbette olcak ama emınımkı hersey sonunda cok guel olcak..son durum nedır acaba hala devam edıyormusunuz ?

önce ne hissediyorsun ona karar ver sonra herseye rağmen gelecek düşünebilir misin ... ve herkes onun durumunda olabılrıdı

Nasil guzel bir yuregin var senin nasil yuce bir gonuldur bu... basimiza gelmeden hicbirimiz nasil bir psikoloji oldugunu bilemeyiz ama eminim ki bu duruma bir cok kisi sizin kadar ozverili davranamayacaktir. İnan onunde saygiyla egilirim!

Ote yandan her ikinizin de yasadigi gururu tahmin bile edemiyorum. Allah herseyi kararliyor iste...

Tavsiyem ona asla eksik gibi hissettirme, sanki gunluk normal hayatinizi yasiyor gibi davranin. Bir sure sonra buna alisacaktir o da. Ama psikolojik olarak zor gunleri olacaktir buna hazirlikli olun mutlaka

Bu senin hayatin. Ailen karsi cikmiyorsa gerisi onemli degil. Baskalarinin lafi ile degil yureginle hareket et hep. Tum hayatin boyunca. Cunku kimseyi memnun edemezsin. Nasil istiyorsan oyle yasa.
Bu arada erkek arkadasina Allah acil sifalar versin. Cok gecmis olsun. Rabbim tum mehmetciklerimizi korusun.

Siz her seyi göze aldıysanız devam edin. Zor olabilir sizin için. Ama dusunceniz çok güzel

Eger ki ben boyle bir sey yasamis olsaydim ki, ihtimaller dahilinde nasil o benim nefesimse bende onun eli kolu bacagi gozu olmaya calisirdim, Sevgi kalpten

gelip her noktamiza nasil dagilabiliyorsa sonsuz hissettirmeye calisirdim. Eger seviyorsaniz yaninda olun..

Benim eşim bedensel engelli bir ayağını hissetmiyor.
Sadece şunu söyleyebilirim sana sonsuz ve sınırsız sevmen gerek. Karakterle çok alakalı bir de o kişinin hayata bakışı değişecek kesinlikle artık o eski sevdiğin olmayacak. ben daha çok problemi ailesi yüzünden yaşadım . yine olsa yine evlenirdim eşimle . ama ailesi çok tüketti beni. bir de şimdi dusunmesende bebek isteği var. Bu kısımda biraz önemli.
SEVİYORSAN gerçekten bırakma ama buna sen ve zaman karar verecek. bekle biraz

Tabi bir insan engelli bir duruma geldi diye bırakmak çok çirkin olur... Ama ileride yaşayacaklarını da göz önünde bulundurmalısın... Sürekli bakıma muhtac olacak, tüm sorumluluk sende olacak ileride aşk bitince de veya 20 yıl sonra da bu sorumlulugu bu kadar hevesle üstlenecebilecek misin?.. Nasıl bir insan bilmiyorum ama ileride kötü huyları ortaya çıktıgında ya da anlaşamadıgınız artık ona tahamul edemedığin duruma geldiğinde de ona bakmak zoruna gidecek mi? En kötü ihtimalleri oturup düşünmelisin. Bir de acıma yetime olayı var.. Hadi sen kabul ettin. Ne olursa olsun onun yanında olucam dedin. O senin yaptıkların karsısında nasıl bir tutum sergileyecek, nankörlük mü yapacak yoksa minnet mi duyacak? Bunları dusun bence... Evlenirken 5 düşünüyorsak senin 10 düşünmen lazım. Geçmiş olsun, Allah şifa versin..

Tabi bir insan engelli bir duruma geldi diye bırakmak çok çirkin olur... Ama ileride yaşayacaklarını da göz önünde bulundurmalısın... Sürekli bakıma muhtac olacak, tüm sorumluluk sende olacak ileride aşk bitince de veya 20 yıl sonra da bu sorumlulugu bu kadar hevesle üstlenecebilecek misin?.. Nasıl bir insan bilmiyorum ama ileride kötü huyları ortaya çıktıgında ya da anlaşamadıgınız artık ona tahamul edemedığin duruma geldiğinde de ona bakmak zoruna gidecek mi? En kötü ihtimalleri oturup düşünmelisin. Bir de acıma yetime olayı var.. Hadi sen kabul ettin. Ne olursa olsun onun yanında olucam dedin. O senin yaptıkların karsısında nasıl bir tutum sergileyecek, nankörlük mü yapacak yoksa minnet mi duyacak? Bunları dusun bence... Evlenirken 5 düşünüyorsak senin 10 düşünmen lazım. Geçmiş olsun, Allah şifa versin..

Ya ilk sayfada ne güzel demişsin
Onun yapısı biraz sinirli ama
benim sabrım çoktur
Belki allah ikinizi birbirinize nasip etti ikiniz birbirinizi tamamlarsınız diye

Siz varya muhteşem bir kalbe sahipsiniz.
Sabah sabah ağlattınız. Mutluluktan ağlayın sizde hep...
Allah mutlu etsin sizi.
Sonraki konuyu kapattırmışsınız.

Camış derken bile sevgiyle diyorsunuz :)
Kıymetinizi bilir inşallah! Hepimizin başına gelebilir.
Siz elinizi hiç çekmeyin üzerinden dilerse kendisi çekilsin sizden.
Daim olsun sevginiz.

Böyle güzel konu gerilerde kalmamalı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…