Engelli Sevdiğim..

Biz kadınlar hangi iliskiye başlamadan kırılıp üzülmeyi incinmeyi göze almıyoruz ki? Eğer seviyosan sakinlesmesini kendine gelmesini beklemelisin... Evet bu surec cok sancili olabilir ama hangi iliski puruzsuz gidiyo ki? Bu senin kararin ama seviyosan asla birakma derim.

Başlık "Engelli Sevdigim" yerine "Gazi Sevgilim,Sevdigim" olmasini isterdim..
O engelli degil vatani icin Gazi olmus bir Asker..

Haklısınız ama öyle bir kafa ile üye olup hızlıca konu açtım ki başlık için 10 dakika düşünmeme rağmen ne yazıcağımı şaşırdım..

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Umarım o da beni geleceğinde görüyordur, çünkü ben çocuklarımı onun dizinde otururken görebiliyorum..

Off. Surda aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Nolur yanina git bir an once. " seni birakmam ben" de. " beni seven yuregin hala yerindeyse sorun ne, ayrilmak neden?" Diye sor. Nolur yanina git.

Yarın gidiyorum artık yanına. Banada yeter bu kadar özlemek çünkü, kendimide düşünmem lazım,benimde görmem lazım.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Umarım o da beni geleceğinde görüyordur, çünkü ben çocuklarımı onun dizinde otururken görebiliyorum..

Arkadasim seninde onsuz olmak istemedigin su son cumlende ve diger yazdiklarindada besbelli. Ama sevdigin bunlrin hic birini gormuyor duymuyor blmiyor. Su an o hastane yataginda sana ve geleceginize agliyordur. Bunlari bilmesini sagla. Onu ne kdr sevdigini ve birakmiycagini goklere haykirarak soyle ona.

Canım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama, objektif olarak ve dışarıdan bir gözle konuşuyorum. Sen bu adama karşı içindeki hissin ne olduğuna tam olarak emin ol her şeyden önce. Gerçekten seviyorsan gerçekten her halinde yanında olurum diyorsan arkadaşlarını falan dinleme çünkü inan kimse seni arayıp "mutlu musun, bir derdin var mı" diye sormayacak ileride.

Ancak şu an hissettiğin şey "yanında olmak zorundayım" duygusuysa ne kendini ne de o adamı üzmeden yollarınızı ayır. Çok çok zor bir durum, bu aşamada duygularını anlaman da zor olacaktır muhtemelen. Senin için en hayırlısı olsun inşallah.

Haklısınız. Hiç tanımayan bilmeyen insanlar dahi sırf gazi diye gittiler gördüler konuştular. Bir tek ben cesaret edemedim buna. Kabahatin büyüğü bende aslında, onu dinlememem gerekiyordu en başında uyanır uyanmaz orda olmalıydım..

Yarın gidiyorum artık yanına. Banada yeter bu kadar özlemek çünkü, kendimide düşünmem lazım,benimde görmem lazım.

Varya.. Cok mutlu oldum gidicegini duydumya. Uf oturdum agliyorum su an. Erkenden yola cik. Gizli hayranlarindanda selam soyle askerimize.
O koca yuregi, tereddut etmeden ölume giden o ayaklari varken daha ne lazimki mutlu olmak icin? Bi kizi sevebilick varsa iste boyle bi yurek sever ancak. Kiskandim bak simdi

İçimdeki his aşk. İlk günden beri. Benim yıllardır çektiğim her acıyı birkaç ayda sildi, hepsini dindirdi. Ağzından çıkan bir güzel sözle saatlerce ağzım kulaklarımla gezdim. Düşünmeden hepsine varım ben diye sevdim çünkü. Onun mesleği bu, ve her zaman bunun olma ihtimali çok yüksekti, hepimiz bilincindeydik.
Yanında olmak zorundayım değil, onun bensiz ne hissettiği bile değil belki ama ben onsuz eksiğim ben onsuz tamam değilim.

O zaman kimseyi dinleme çünkü insanlar seni düşünür gibi yapıp mutsuz olmanı beklerler, bu en yakın arkadaş ve hatta akraba için bile böyledir. Sen kendini nasıl mutlu ve iyi hissedeceksen öyle yaşa, senin hayatın kimsenin söz söyleme hakkı yok.

Sizin yorumunuzla birlikte bende koyverdim artık süzüldü gözümden günlerdir içime attıklarım. Üzüntü değil ama gururdan mutluluktan, ve böyle yıkılmaz bi adamın sevdiği olabildiğim için.. Yeter ki o benim elimi bırakmasın, ben eksiklerinin hepsini tamamlarım. Hepsine gücüm var.. Heyecandan uyuyamıyorum..

Ikimizde oturduk karsilikli agliyoruz desene :). Uf durduramiyorum kendimi burda. Keske benide boyle seven birisini bulsak. Soyle enisteye " kizlar boyle erkeklerden hoslaniyormus, kahraman erkeklerden. Kontenjanda bi kahraman erkek olustu onuda ben kapmisim. O kahramanin gonlu bende".
" kizlar kacirdi oh olsun" de.

Ay çok sevindimm
Gelişmeleri yaz olur mu?
Mektubunu da yaz biriciğine :)
Giderken elinde bayrakla gidebilirsin gururlu gururlu
Bu zamana kadar gelmemen inşallah canını yakmamıştır.
Gitmediğin için özür dile beni kovmandan çok korktum gibi bir şey bunu telafi et.
Sen beni yanında istemesen de ben senin dibinde olacağım de.
Elin kolun olucam eksiğini ben tamamlıcam gibi cümleler kullanma sanki başka bir şey yüzünden ayrı kalmışsınız da barışmışsınız gibi konuş anlatabilmişimdir inşallah.
Ya keşke orda olabilsek biz de senin yanında o manzaraya şahit olabilsek.
Hangi şehirde bu hastane?

Hic bi cumle eksiltmeden tamda bu cumleleri ve diger tum guzel cumlelerini ona yarin bir bir ilet. Bilsin ne kdr sevildigini enistemiz

Ben yarın sevdiğimin yanına gidiyorum. Ziyaret saatleri 14.00-16.00 arası olduğu için tam 14.00'da dayanırım oda kapısına.
Yeter bu kadar ayrı düştüğümüz.. Sesini duymadan, yüzünü görmeden 1 gün daha geçirebilicek tahammülüm kalmadı..

Benim sevdiğime eşime bir an önce toparlanıp beni sımsıkı kucaklaması için dua edin lütfen, ve tabiki tüm şifa bekleyenlere..

Son olarakta yarın için bana bolca şans dileyin.

Ankarada. Halktan bile bir sürü giden olmuş yanına.. Ben ne halt ettimse bu güne kadar..

Evet dogru soyluyor arkdas. Bana yazdigin mesajtada demissin " eksik" diye.
Soylemeyi unuttum. Eksik felan deme sakin Apinklady
Eksik olandan bahsetme. Olmayndan bahsetme. Var olandan bahset. Ona olan sevginden, gelecginizden..

Evet dogru soyluyor arkdas. Bana yazdigin mesajtada demissin " eksik" diye.
Soylemeyi unuttum. Eksik felan deme sakin Apinklady
Eksik olandan bahsetme. Olmayndan bahsetme. Var olandan bahset. Ona olan sevginden, gelecginizden..

Haklısınız. Yorumlarınız çok çok önemliydi benim için. Bizi hiç tanımayan sizler bile benim yıllardır dostum diyerek kendimi açtığım insanlardan daha çok anladınız daha fazla yardım ettiniz kafamda ufacık bir soru bir boşluk kalmadı.. Allah razı olsun, hepinizden gerçekten..

Bunu sen kendin yaptın, biz olmasak da senin içindeki aşk çok kutsal bir yerlerde, sen de bize bunu hissettirdin.
Onlar sadece gölgeydi. Valla onlar aklıma geldikçe fıttırıyorum. Allah senden de razı olsun, yüreğimize su serptin. Kimisi ay bana doğum günümde şunu almadı evlilik yıldönümümüzde bunu demedi diye hayıflanır. Kimi de aşkına nefes olur işte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…