Engelli Sevdiğim..

Hayır acımak üzülmek değil, çünkü tanıştığımdan beri hayran olduğum bi karakteri var. Her zamanda düşkündüm, çok çok ilgilenirdim zaten. Sadece şimdi kat kat fazlasını yapmak istiyorum..

İçimdeki sesin cevabı ilk günden beri aynıydı, ben elini bırakmam, zaten bırakmazdım çünkü sorunsuz güzel bir ilişkiydi her zaman, her konuda iyiydik. Tutumum değişmedi, bu sebep benim ilişkimi benim sevgimi etkileyen birşey olamaz.

"Aşk engel tanımaz " diyorum
Ama ona zaman verin, önce kendisi durumunu kabullenme sürecine girsin
Bu şekilde yasamaya başladığında, ona hislerinizi anlatir ve ileriye yönelik hayatinda olmak istediğinizi belirtirsiniz
Siz desteğinizi eksik etmeyin yemek gönderin ama onun izin verdiginin otesine gecmeyin

Sizi karşıma Allah çıkarttı sanırım. Bu durumu yaşayan birinin yorumu düşüncesini almak benim için şu an bulunmaz bir nimet. Evet 1 kez görüştük yüz yüze, fakat onun kız kardeşi ve benim kız kardeşim 8 senedir aynı sınıfta okuyorlar, ve aynı sokakta oturuyoruz. Yıllardır tanıyordum, hep bir temas halindeydik fakat kişisel olarak tanışmamıştık. Zaten 2 senedir ankaraya çok az geliyordu. Tanıştıktan sonrada hiç kopmadık zaten, minicik bir sorun dahi yaşamadık çok kısa sürede çok farklı bir bağ oluştu aramızda her nöbetinde sabahlara kadar konuştuk fısır fısır, birbirimizin sesinde huzur bulduk, benim sesimi duymadan gününü geçiremezdi, bende aynı şekilde. 2 gün konuşamasak, telefonda sesini duyunca ağlardım. Biz çok bağlandık bu kısacık zamanda, onun sevdiği ama yiyemediği şeyleri bende burada yemedim.
Farklı bi bağ bu bana göre, çünkü bu hisleri daha evvel yaşamadım. Ben ondan geç uyanırdım, ben uyanana kadar yüzlerce mesaj atardı özlediğini söylerdi hemen, bir sürü resim video atardı özleyince aptallaşıyorum bak böyle diye..

Sevgimden, bağlılığımdan sonuna kadar eminim, ama onun psikolojisini anlamam beni mutlaka zorlayacak, bazen beni çevresini kırıcak dökücek, belki uzak durmaya çalışıcak. Şu an dahi asla gitmemi istemiyor hastaneye, ben öyle yaradan yanıktan etkilenen birisi değilim hele ki bu sevdiğim adamsa onu o yaralarından dahi öperek severim..

Fakat nasıl davranmam lazım ona karşı, o nasıl iyi hisseder, gitmem mi gerekiyor yoksa onun kendini toparlamasını mı beklemeliyim.. Kafamı kurcalayan şeyler sadece bunlar, yoksa bırakmak asla, bir seçenek dahi değil.. Oldu ki ilişki bitecekse normal bir sebepten evet bitebilir tabiki, ama bu sebepten o bile bitirmek isterse paçalarına yapışır önünde dururum. Ben her türlü sorumluluğu kabul ettim..

Tek problem kafamın içinde dönen şimdi ne yapmalıyım, bir sonraki adımım ne olmalı, beklemek mi lazım, yoksa azarlanmak pahasına arsızca gidip kapısında yatmak mı??

Su an onu asla yuzustu birakma.
Zaman tani iliskinize.Bacaklari olmadigi icin degil yurutemedigin icin ayril ayrilacaksan.Butun iliskiler gibi olsun.Bu durumu yok sayarak ilerle.Herkesin basina gelebilir.Ne aci ne de duyarsiz kal.

Acıdığın için onla kalacaksan kalma, aşkın acımaya dönüşürse onun için daha zor olur. Herşeyi geç ayağı olmazsa olmasın sen onu aşkla sevmeye devam edeceksen arkasında dur, yoksa nezaketen kalma. Arkadaşlarını da boşver, onların yada eşlerinin yarın sakat kalmayacaklarının garantisi yok o zaman sana verdikleri fikirleri kaçı uygulayabilecek sen kendine güveniosan sonuna kadar arkasında dur.

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun konuyu okuyunca tüylerin diken diken oldu, Allah bundan sonraki yaşamında kolaylıklar versin bir tam olarak eksik kalmak daha zor bir şey sanırım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... Çok zor bir durum ama en büyük engel beynimizdeki engeller , sen hissettiğin gibi davran ne yapmak istiyorsan nasıl yaşamak istiyorsan öyle yap... Yeter ki onun bu durumuna acıma çünkü o şuan kendisine yeterince aciyordur. Git sarıl ve Allaha sana bağışladığı için sukurler et... Ben de çok kötü oldum şuanda , Allah ikinizin de yardımcısı olsun tüm engelleri birlikte aşarsınız inşallah :-*

Allah razı olsun, dilimden şükür eksik olmuyor asla. Evet uzuvlarını kaybetti ama sevdiğim adam aynı adam. Benim önem verdiğim bu. Umarım herşeyi en ufak hasarla atlatırız.

Git sarıl doya doya... İstemezse istemesin, utanirsa utansın... İçten bir sarılma her şeyi unutturur bence. Benim sevgilim ölümden dönecek hem de vatan uğruna... Kimse beni koparamaz ondan yolarım herkesin saçını başını

Ona bağlılığına göre değişir durum. Olaydan önce ne düşünüyordun mesela? Ciddi miydin hislerinde, evlenmek istiyor muydun? Yoksa olaydan sonra mı şefkat duymaya başlayıp daha çok sorumluluk hissettin onun üzerinde?
Yani eğer olaydan sonra daha çok bağlandıysan bu iyi bir şey değil. İlerde sorun yaratır.

Ayrıca adam gazi olmuş. . Burada senin için , benim için , diğerleri için yapmış bunu..
Kıyamam ya..

Kesinlikle öyle.. O olsa bırakır mıydı bunu sorgulama düşüncesi dahi yok aklımda çünkü ben bırakırdım dese dahi ben bırakmam, bunu ayakları yok diye değil sevdiğim için yapmam..

Benim adama dun 7 saat ulasamadim tabi hemen kafamda kaza oldu telefonu kirildi senaryosu kurdum, icimden Allahim ölmesin sakat da kalsa ölmesin diye dua ettim. Sadece sarji yokmus kaza olmamis da olsa da degismezdi gorusum

İki bacağını vatani milleti icin vermiş birini yüzüstü bırakman icin beynini kemiren arkadaşlarin var.böyle insanlarin olmasi ne acı..
Eger sevginden eminsen peşini bırakma böylesi engel olmamali.bunca vatan haini varken bu durum gurur verici..
Ben olsam giderdim istemesede giderdim onunla gurur duydugumu da soylerdim.

Yoo asla, ikimizde çok düşkündük. Bir önceki sayfada olaydan öncesinden bahsettim biraz. Kısa bi zamanda çok çok bağlandık, sesimizi duymadan yapamaz olduk 2 gün duymasam aradığında ağlardım. Evliliği ciddi şekilde düşünmek için çok erkendi ama, hep hayalini kurardık şurda olur düğünümüz diye, anne çocuk kombinleri gönderirdi bana baba bebek fotoğrafları vs.. Hep ciddi yaklaştık olaya, hep düşkün hep bağlıydık. Şefkatim evet arttı tabiki, ama öncesinde zaten çok aşıktım.

Benim adama dun 7 saat ulasamadim tabi hemen kafamda kaza oldu telefonu kirildi senaryosu kurdum, icimden Allahim ölmesin sakat da kalsa ölmesin diye dua ettim. Sadece sarji yokmus kaza olmamis da olsa da degismezdi gorusum

Konuştuğumuz ilk gün uyardı beni, gidip dönemeyebilirim, yarım adam olarakta dönebilirim. Gömleğini kaldırıp silahını gösterip ölüm benim hep belimde demişti.
Hepsine varım dedim, halada varım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…