Kimin ne dusundugu umrund opmin. Ak indini iyi analiz etmelisin olayin sicakligi ile duygusalmi yaklasiyorsun, ona aciyor musun eger oyleyse bosa umit verme sonrasinda onun icin daha yikici olur ama kendinden, hislerinden eminsen kulagini tika ve bildigini oku.
Tek bir şey soylemek istiyorum. Tek bir şey. Vicdan. Kendinizi onun yerine koyun karşı tarafın size nasıl bir davranış içinde olmasını beklerdiniz? Sadece içinizdeki sese kulak verin. Kimin ne dediği umrunuzda olmasın. İ
Özellikle yazmak istedim sana. Benim eşim de gazi ve iki bacağı yok. Çok da mutluyuz. Eğer gerçekten çok sevmiyorsan hiç bu yola girme çünkü çok zor. O bu psikolojiyi hayati boyunca atlatamayabilir. Sosyal hayata uyumu çok zor olabilir. Dugununuzdeki ilk dansinizdan, gitmek istediğiniz kafenin merdivenlerinde kadar herşey sorun olacak. Tatile giderken bile otel seçerken kili kirk yaracaksiniz. Bunlar en basit sorunlar olacak. Ama eğer seviyorsan tüm sorunlari birlikte asacaksiniz ve birbirinize yeryüzündeki her insandan daha çok bağlı olacaksiniz. Ama siz sadece bir kez gorusmussunuz. Bugün ben herşeye varım dersin ama bir sene sonra bıkarsan o adamın hayatı daha da kayar.
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun konuyu okuyunca tüylerin diken diken oldu, Allah bundan sonraki yaşamında kolaylıklar versin bir tam olarak eksik kalmak daha zor bir şey sanırım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin... Çok zor bir durum ama en büyük engel beynimizdeki engeller , sen hissettiğin gibi davran ne yapmak istiyorsan nasıl yaşamak istiyorsan öyle yap... Yeter ki onun bu durumuna acıma çünkü o şuan kendisine yeterince aciyordur. Git sarıl ve Allaha sana bağışladığı için sukurler et... Ben de çok kötü oldum şuanda , Allah ikinizin de yardımcısı olsun tüm engelleri birlikte aşarsınız inşallah :-*
Ayrıca adam gazi olmuş. . Burada senin için , benim için , diğerleri için yapmış bunu..
Kıyamam ya..
Ona bağlılığına göre değişir durum. Olaydan önce ne düşünüyordun mesela? Ciddi miydin hislerinde, evlenmek istiyor muydun? Yoksa olaydan sonra mı şefkat duymaya başlayıp daha çok sorumluluk hissettin onun üzerinde?
Yani eğer olaydan sonra daha çok bağlandıysan bu iyi bir şey değil. İlerde sorun yaratır.
Benim adama dun 7 saat ulasamadim tabi hemen kafamda kaza oldu telefonu kirildi senaryosu kurdum, icimden Allahim ölmesin sakat da kalsa ölmesin diye dua ettim. Sadece sarji yokmus kaza olmamis da olsa da degismezdi gorusum
Gozlerim doldu okurken offffKonuştuğumuz ilk gün uyardı beni, gidip dönemeyebilirim, yarım adam olarakta dönebilirim. Gömleğini kaldırıp silahını gösterip ölüm benim hep belimde demişti.
Hepsine varım dedim, halada varım.
Gozlerim doldu okurken offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?