Engelli Sevdiğim..

Benim esimde askeri personel hergun yuregimiz agzimizda yasiyoruz. Ama sadece esim icin degil. Tum askerlerimiz icin. Rabbim hepsini korusun.
Konuna gelince vatanimiz, bizim icin gazi olan bi insani yari yolda birakmak, helede seviyosan cok acimasiz. Bizi korumak icin ayaklarindan olmus. Lutfen kalbini dinle arkadaslarini degil.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bende hep izlerdim, hep diken üstünde beklerdim ama başıma gelebiliceğine inanmazdım. Oluyormuş..

Dediğin gibi öncesinde de çok aşıksan ve gelecekte karşılaşacağın sıkıntıları sabırla göğüsleyecek gücü ve sevgiyi kendinde görüyorsan, onu bugünlerinde de yalnız bırakma. Utansa da sıkılsa da.
Sevgilinle konuşursan, sıcak yatağında yatan bizlere hakkını helal etsin, geçmez ama, geçmiş olsun dileklerimizi ilet. Çok üzüldüm. Gidenin yakınlarına, kalanın da kendisine çok zor.

Kimse boyle bir imtihanin muhatabi olmak istemez. Ama vatan kutsaldir canimizi da veririz gozu kapali o anlamda bi acima olmadi, teslimiyetine gozum doldu

Onun hakkı vatanını seven bütün halkına helal.. Teşekkür ederiz.

Onu o halde görmeni istememesi, görünce ondan soğuyacağını düşünüyor olabilir

Kimse boyle bir imtihanin muhatabi olmak istemez. Ama vatan kutsaldir canimizi da veririz gozu kapali o anlamda bi acima olmadi, teslimiyetine gozum doldu

:) Çok güçlü, çok kudretli, çokta heybetli bir adam. Hepsine rağmen hastanede kendine geldiğinde abisinin çektiği bir fotoğrafı var, ah o gözündeki nefret o azim o hırs o istikrar..

şu an ne desek ya da sen ne düşünsen boş olacak. o kişiyle şimdiki haliyle zaman geçirip ne hissettiğinizi görmeniz Lazım. insanız sonuçta. duygularınızın ne kadar derin olduğunu dahası acıdığınız için mi yoksa gerçekten sevdiğiniz için mi devam etmek istediğinizi ayırt etmeniz gerekiyor. yakın arkadaşım benzer bir durum yaşadı, evlendiler. dışardan bi sorun görünmüyor ama içinde yaşamanın zorlukları vardır elbette. hepinize sabır ve selamet diliyorum, geçmiş olsun..

Sen anlattikca cigerim parcalandi. Ne yazık ki o leş düşünceli arkadaşların icin bu acıları çekiyor.

Sen anlattikca cigerim parcalandi. Ne yazık ki o leş düşünceli arkadaşların icin bu acıları çekiyor.

Benimde anlamadığım tam olarak bu, 1 kere görmüşüm, bir ilişki bile değilmiş diye uzun vadeli düşün yapamazsın kendini yakıyorsun başkasının sorunuyla boğuluyorsun diyolar. Peki senin eşinin başına gelse diyorum, onunla o bir değil diyorlar, nasıl bir olmaz? Ne farkı var..
Onun ayaklarını kaybettiği gün, hepimiz sıcak yuvamızda idik.. Ve bu bizim içindi, benim için senin için feda edildi..
Ben anlayamıyorum nasıl neye dayanarak bunu söylerler, ben mi çok iyiyim ben mi farklı biriyim yoksa onlar mı kötü..

Siz seviyorsanız ve yanında olmak istiyorsanız başka hiçbir şeyin önemi yok. Aynı durumu siz yaşasaydınız sevdiğiniz adamın bu nedenden çekip gitmesi sizce de sizi yeterince sevmediğini göstermez mi? Evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye söz veriyor çiftler. Bence size en çok ihtiyacı olduğu zaman bu zaman. Eğer gerçekten onu seviyor ve bir ömrü onunla geçirmek istiyorsanız.

Ama sakın vicdan yapıp da sırf size ihtiyacı var diye de istemediğiniz ve yapamayacağınız bir evliliği kabul etmeyin. Bu ikinizi de mutsuz eder.

Eğer devam edecekseniz de zorlu bir sürecin sizi beklediğini unutmayın. Kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor bi kere. Sizin de onun da. Çok sabırlı olmanız gerekiyor. Allah yardımcınız olsun

O zaman boşverin arkadaşlarınızı... Onlar swvgi nedir vefa nedir bilmiyorlar demekki :)

Ben devam ederdim. Kesinlikle.
Askerlerimiz bizi korurken sehit dusuyor, yaralanyor yada bu olay gibi kolunu bacagini kaybediyor. Bizi korudugu icin cezalandirmak neden?? Ayrilmak neden?
O arkdaslarinda ergenler hepsi. Hepsinden uzak dur.

Off. Surda aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Nolur yanina git bir an once. " seni birakmam ben" de. " beni seven yuregin hala yerindeyse sorun ne, ayrilmak neden?" Diye sor. Nolur yanina git.

Arkadaşların çok merhametsiz, çirkin düşünen insanlar bence onlarla ilişkini kes çünkü bu kısa-her an her şeyin olabildiği hayatta böyle kötü yürekli insanları çevremizde tutmak gereksiz... Her şeyden önce çok geçmiş olsun. Seviyorsan asla bırakma sevmiyorsan da şu süreçte asla bırakma. Onun psikolojisi çok yıprandı,çok fazla şey gördü, ve kendinden parçalar kaybetti. Bunları kabullenme süreci çok uzun sürecek bu belli ama sen ve diğer sevenleri yanında olduğu sürece bu yük daha hafif olacaktır. Hırçınlaşabilir, özgüven eksikliği oluşabilir, ve sonunda çok daha hırçınlaşabilir. Yeni yeni korkular edinir, takıntıları oluşabilir, depresyona girebilir... Onun ruh hali de fiziksel durumu kadar onarıma muhtaç şu an. Zaten sen kimse demeden onun yanında olmak istiyorsun. Ol. Bu durumda yanında olma diyen insanlardan uzak dur... Bu umut vermek değildir, umut vermek sevmeden istemeden zorla yanında durmayla olur. Umut verme, direkt umudu ol...

ben olsaydım kesinlikle tüm hayatı boyunca yanında olurdum .. zamanla herşey oturur umarım bi de bence bu bir kahramanlık öyküsü .. vatanı için gazi olmuş birisi gözlerim dolarak okudum hikayenizi , bi ömür mutluluklar şimdiden <3 sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…