- Konu Sahibi yorgunummm
-
Oylede dememek lazimistemeBu devirde hacidan hocadan muslumanim diye gecinenden korkucaksin baska bir seyde demiyorum.
İsteme olacakti ciddi dusunuyorlardi yani bilmiyorum ablam inanirsa belkide olur umarim olmaz yaAltı üstü bir aday değil mi? Sallayın gitsin. Niye bu kadar sinir harabesi geçiriyorsunuz?
Gerçi ablanız da bu derece yıkıldığına göre, bu adamdan pek vazgeçecek değil gibi.
edep de gitti. 1,5 sene dini nikah oldu iş tamam. bu flört edenlerin sevişmesine benzedi... sadece Allah katında resmi.. ya cocugu varsa ? ki mumkun... yarın da kapıya çocuk gelir alsın babası baksın derler..Bende ayni seyleri dusunuyorum
Cevaplari kattim karistiridm tlfndan giriyorum kusura bakmayinOylede dememek lazimisteme
İsteme olacakti ciddi dusunuyorlardi yani bilmiyorum ablam inanirsa belkide olur umarim olmaz ya
Boyle kucuk seyde yikilirsan evlilikte daha buyuk problemler olacak onlari nasil kaldiricaksin demis kendi kucucuk beynince psikolojisini mi artik duygularini mi neyini olcmek istedi bende anlamadimDini nikah kıyıp resmi nikah yapmamak zaten niyetin bozuklugunu ortaya koyan en güzel örnek.
Böyle şaka mi olur...Şakaysa bile adam üstüne kadın getirme olasılığını mi deniyor ablanın. Deniyorum demiş ya hani.
Bende duymadim hatta boyle zinali saka hic duymadim ben sununla yattim saka saka nedir ya bu nasil igrencliktirHiç! bir insana, aslında daha önce dini nikahla evlendim;üç beş kezde birlikte oldum hahahahahahah diye şaka yapmamıştım da duymamıştım da
Gerçekse zaten kabul edilecek bir durum değil.Oylede dememek lazimisteme
İsteme olacakti ciddi dusunuyorlardi yani bilmiyorum ablam inanirsa belkide olur umarim olmaz ya
Bile isteye, resmen nabız yoklamış;başka birşey gelmiyor aklıma!Bende duymadim hatta boyle zinali saka hic duymadim ben sununla yattim saka saka nedir ya bu nasil igrencliktir
Bizimkiler ailece saf kalan tipler ben azcik uyanigimda herseyden haberim varAblan da bu devirde nasıl o kadar saf kalmayı başarmış acaba
Şaka mıymış , niye hiç gülen yok ?
Cok haklisiniz !Bile isteye, resmen nabız yoklamış;başka birşey gelmiyor aklıma!
Bu insanın başka biriyle resmi nikahlı olup,olmadığına eminmisiniz?ya ablanızın bu tarz bir evliliğe bakış açısını ölçüyor ki evli ise 2. olarak; yada böyle bir evlilik yaapıp yapmadığı konusunda emin olmaya çalışıyor....arap saçı enişte! nerden tutsanız elde kalır?Cok haklisiniz !
Bence de..
Şaka bile yalan söylemeyin diyen Peygamberimiz varken bu derece kötü bir şaka kaldırılır gibi değil..
Gerçekse çok fena..
Değilse yalancı..
Yani iki secenek var aklimdada ya var yada varolacakBu insanın başka biriyle resmi nikahlı olup,olmadığına eminmisiniz?ya ablanızın bu tarz bir evliliğe bakış açısını ölçüyor ki evli ise 2. olarak; yada böyle bir evlilik yaapıp yapmadığı konusunda emin olmaya çalışıyor....arap saçı enişte! nerden tutsanız elde kalır?
Bu yorumları lütfen ablanızın okumasını sağlayın,bakış açısına şu an duygularıyla hükmedebilir!sakın görmezden gelmesin! bence konu ciddi ve değişik işaretler var,bu insan hakkında!Yani iki secenek var aklimdada ya var yada varolacak
biraz anladım gibi konuyu.
sadece 3 evlilik olayını tam anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?