eniste belasi

Kardeşinle konuş hatta tehdit et..
Kendi başına gelse ne yaparmış acabaa

Enişte baldızını taciz ve tehdit ediyor olabilir. Böyle ise kardeşin de ne yapacağını bilemez durumdadır belki.
Kardeşine bu mesajın ne anlama geldiğini açıkça sorabilirsin.

"Ne yapmamı bekliyorsun?" diye bir mesaj hiçbir şeyi kanıtlamaz. Her yere çekilebilir. Bence mesajı yakalayanla izlemeye alın. Basarsanız daha iyi olur. Umarım yoktur öyle bir şey zavallı kadın yeni bebeğiyle kocasına mı yansın kardeşine mi... Ne günlere kaldık.

parkbyull yine konuları sabote edecek ama bugün bu mevzular sıralı mı..
bu kadar sapkın ilişki kk da nasıl toplandı yarabbim.

Enişte olacak geri silmiş msj lari kardeşim olacak serefsizin tlfoninda ondan gelen msj da ne yapnami bekliyorsun yaziyor mus

kız kardeş kaç yaşında ki? ne denir bilmiyorum..kardeşi sayılan kıza göz koyan adam müsvettesine mi.canından kanından en yakınını aldatan kardeşe mi kızmalı bilemedim.. bence kardeşinle konuş eğer uzak durmazsa herkese anlatacağını söyle..hatta anlat ablana oda kocasını kardeşini tanısın..uff ne diyorum ben bile şaşırdım

Pislik kardeşimin borcu varmis enişte bey ödemiş ablam para isteyince de yo k deniş daha bir suru sey

Sadece elinizde bu mesaj mi var? Nasil bukadar emin olabiliyorsunuz? Ayrica kiz kardes neden ablasinin evinde kaliyor?

enişte belası mı????
gerçekten konudan bunu mu çıkardınız?
bu kadar düşünüp sorgulamadan
bu terbiyesizliği yapan kişiliksiz kardeşime ne yapardım hayal bile edemiyorum!
mesajları bulan kim? siz neden bu kadar sakinsiniz? neler oluyor?

Niye taksit taksit anlatiyorsunuz yahu, sonra biz bisey yazinca suclu oluyoruz... Borc verip esi isteyince yok demesi neyin delili, adam dogru söylüyor "yok" cünkü var olani kizkardese vermis, aldatiyormu yani simdi...

Yapacağınız sey belli.önce o kız kardeşi ablanızın evinden almak.sonra kardeşinle herşeyi konusup gerekiyorsa ailenize anlatmak.
nasıl denirki diyorsunuz ablanıza yazık değilmi? ozaman ilişkileri sürsün,sizlerde sadece izleyici olarak kalın.

Yine kendini konu açarken ifade edemeyip parça parça aklına geldikçe yazan konu sahibi var karşımızda.

İlk düşündüğüm gibi olay aldatma değil aslında. Ne olduğunu hala anlayamadım o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…