- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi umut_20114
-
benim Karadenizli komşum vardı..kardeşini aldatıp..eniştesiyle evlendi..bir dizi çocuk yaptı..üstelik kızın anne ve babası da onayladı..her gördüğümde ben utanıyordum..sanki erkek kıtlığı varda ..eniştesiyle evlendi..
niye herkes orda kalıyo anlamadım
bende daha kötüsü var karısını boşayıp üvey kızıyla evlenen var adamın ikisindende ayrı ayrı çocuğu yani kızın üvey kardeşi oğlunun dayısı falan ya neyse çok karışıkbööööööğ midem bulandı gerçekten
ama bunlar kanıt sayılmaz ki ya yapmıyorlarsa orasıda varKizlar konu sahibinin elinde ki kanit enistenin kardese yolladigi 'ne yapabilirim' mesaji baska yokmus birde kiz kardesin borcunu odemis dogum yapan ablasi para isteyince eniste yok demis konu sahibi bunlari kanit saniyor
Sende mi brutus sende mi inandin bu konu fake ispat mi edeyim illabir numero yeni doğum yapıyor
iki numero çocuğa bakıyor
üç numero enişteyi ayartıyor
dört numero konu açıyor
bir numero köşkte mi kalıyor herkes evine sığınmış..
beş ve altı numerolu ana babayı merak eyledim nerdeler?
Nasil bir hayal dunyasi var ki insan kiz kardesine bunu yakistirir mi ? Hep boyle fake konular yuzunden millet paranoyak oluyor yazikama bunlar kanıt sayılmaz ki ya yapmıyorlarsa orasıda var
Nasil bir hayal dunyasi var ki insan kiz kardesine bunu yakistirir mi ? Hep boyle fake konular yuzunden millet paranoyak oluyor yazikama bunlar kanıt sayılmaz ki ya yapmıyorlarsa orasıda var
tatlım bu brütüs sence inanmış mıSende mi brutus sende mi inandin bu konu fake ispat mi edeyim illa
Konu sahibi kiz kardesinin telefonunda enistesinden gelen ne yapabilirim mesaji bulmus
Birde kiz kardesinin borcu varmis onu odemiste karisi para isteyince yok demis bunlar aldatmami simdi iftira atabilirmisin ayrica ne yapuyoruzzz eski konulara bakiyoruz konu sahibi aldatilma takintili
Ciksss eksicimidir sencetatlım bu brütüs sence inanmış mı
bilmem sanmam ama takıntılı olduğu kesin ya da yine eski türk kuşağı cici ergenlerden...Ciksss eksicimidir sence
Olabilir artik tadi kalmadi sitenin hayal kuran geliyorbilmem sanmam ama takıntılı olduğu kesin ya da yine eski türk kuşağı cici ergenlerden...
bkz:neşe karaböcek,nazan öncel ikilisi
bende daha kötüsü var karısını boşayıp üvey kızıyla evlenen var adamın ikisindende ayrı ayrı çocuğu yani kızın üvey kardeşi oğlunun dayısı falan ya neyse çok karışık
tutunamadılar bizim orda kızla beraber kayıplara karıştılar
Aldatan kiz kardesinle konus once durumu öğren gercekten aralarinda bisey varsa, yanlis yolda oldugunu herkeze anlatacagini soyle enistene ve ablana duyurmadan konuyu hallet herkeze anlatacam dersen korkar geri adi atarKozlar akila ihtiyacim var ablamin yeni bebeği oldu diğer ablamda onun bebeğine bakiyor hergun evlerine gidip geliyor burasi normal diger kiz kardesimde eşinden bosandi onlarda kalip oradan ise gidiyor bebeğe bakan ablam enistemle kiz kardeşimin msj yakalamis galiba enişte belasiyla kiz kardeşim olacak pislik ablami aldatiyorlar anlama söyleyemem yikilir akil verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?