eniste belasi

Elinizde ispatla beraber gidin ablanıza anlatın. Bu yapılan çok ciddi bişey ablam üzülmesin derken ileride bu yada farklı konularda çok daha fazla üzülebilir çünkü ruh sağlığı yerinde bi insan yapmaz bunu. Ama bence önce annenize söylemeyin jenerasyon farkı olabilir, anneniz çok ciddi üzülüp hastalanabilir vs... Ablanızla konuşmanız daha uygun bence ama herhangi bir aldatma olayı değil sessiz kalmayın lütfen.

bööööööğ midem bulandı gerçekten

ben üç kız kardeş olarak anladım konuyu biri doğum yapıyor diğeri ona yardıma eve gidiyor ama enişteyle mesajlaşıyor konu sahibide bunu fark ediyor
birde çok bölük pörçük yazılmış konu sahibi bu kanıya nerden vardı nasıl emin oldu onu merak ettim
ekstra doğum yapan kızın başında genelde annesi durur kırk gün iki hafta artık ne kadar kalabilirse kalır hem bebek bakımını daha iyi bilir anne
eğer böyle bir şe... varsa yapılacak olanlar belli kız kardeşe ve damata temiz bir dayaktan sonra bebeği annesini alıp damata postayı koymak
konuların arasında geçenlerde buraya konu açmış ablasının ve eşinin samimiyetinden şikayet eden kadının af ettiğini öğrendim ne mideler var yarabbi

Kizlar konu sahibinin elinde ki kanit enistenin kardese yolladigi 'ne yapabilirim' mesaji baska yokmus birde kiz kardesin borcunu odemis dogum yapan ablasi para isteyince eniste yok demis konu sahibi bunlari kanit saniyor

bööööööğ midem bulandı gerçekten
bende daha kötüsü var karısını boşayıp üvey kızıyla evlenen var adamın ikisindende ayrı ayrı çocuğu yani kızın üvey kardeşi oğlunun dayısı falan ya neyse çok karışık
tutunamadılar bizim orda kızla beraber kayıplara karıştılar

Kizlar konu sahibinin elinde ki kanit enistenin kardese yolladigi 'ne yapabilirim' mesaji baska yokmus birde kiz kardesin borcunu odemis dogum yapan ablasi para isteyince eniste yok demis konu sahibi bunlari kanit saniyor
ama bunlar kanıt sayılmaz ki ya yapmıyorlarsa orasıda var

4 kizkardes var. Konu sahibi, 2 abla ve bir kizkardes.

1. Aldattigi soylenen kizkardes
2. Konu sahibi
3. Dogum yapan abla
4. Bebege bakan abla

Bahsedilen mekan dogum yapan ablanin evi. Aldattigi soylenen kizkardes kocasindan bosanmis, dogum yapan ablanin evinde kaliyor oradan ise gidip geliyor. Bebege bakan abla sadece bebege bakiyor, o evde yatip kalkmiyor. Yani aslinda o evde devamli yasayan 1 numarali ve 3 numarali kardesler. Aldattigi soylenen kizkardesin mesajini yakalayan bebege bakan abla, ve bunu da konu sahibi ile paylasmis.

Sadece "Ne yapmami bekliyorsun" mesajindan aldattigi ortaya cikarilamaz ama. Tamam kadinlar hisseder, bir sey goruyorsa arkasinda cogu zaman 1000 sey vardir ama bunu konuda kanit lazim. Online islemler kullanma sansi vardir mesaj gorulebiliyorsa, gecmisi incelenebilir hattin. Kesinlikle daha fazla ve saglam kanit lazim. Cok hassas bir durum.

Sende mi brutus sende mi inandin bu konu fake ispat mi edeyim illa
Konu sahibi kiz kardesinin telefonunda enistesinden gelen ne yapabilirim mesaji bulmus
Birde kiz kardesinin borcu varmis onu odemiste karisi para isteyince yok demis bunlar aldatmami simdi iftira atabilirmisin ayrica ne yapuyoruzzz eski konulara bakiyoruz konu sahibi aldatilma takintili

tatlım bu brütüs sence inanmış mı

Konu sahibi yorum yazdı mı ben görmüyorum , konu açıp gidiliyorsa burdaki insanlara saygısızlık, bence konusu kapatılsın yer işgal etmesin bari..

gerçektende anlamıyorum bu insanları aşksa tamam aşk ama aşkını içinde yaşa çek git kendini cezalandır onurlu ol. hani hülya avşar ın bir filminde vardı üvey oğlu ile birbirlerine aşık oluyorlardı kız üvey oğlunu evlendirdiği gün intihar ediyordu.

anneminde bir komşusunun kocası kız kardeşiyle kaçmış ters ilişki yaşayıp döndüler. yıllarca boşanmadan kaldılar 3 yıl kadar. sonra karı koca barıştı. 3 çocuk daha yaptı. baldız başkasıyla evlendi. mutlu mesut çocukları oldu. tüm aile barıştı

peki tüm bu olanlar neden yaşandı. yani bu adiliği yapmasalarda aşklarından ölmüyorlarmış. pislikler

Aldatan kiz kardesinle konus once durumu öğren gercekten aralarinda bisey varsa, yanlis yolda oldugunu herkeze anlatacagini soyle enistene ve ablana duyurmadan konuyu hallet herkeze anlatacam dersen korkar geri adi atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…