- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
- Konu Sahibi umut_20114
-
Anladım ben 4 kızkardeşin 1 . Si dogum yaptı .2. Çocuğa BAKIYOR. 3. KARDEŞ konuyu açan 4. Enişteyle msjlaşıyor .ne diyelim Dünya'nın cıvısı çıktı ayıp yahu ablaya yapılırım dolayın saclarını yolunnnnnnn[/QUOTE
gayet mantıklı.Kız kardeşinin saçından tutuyosun. Evire çevire dövüp babanın evine götürüyosun.
Eniştenin suratına balgamlı bi tükürük atıyosun.
Ablana herşeyi anlatıyosun.
Olay bu kadar.
onlarda ortaya cıksa. konuyu acan numeroyu suclarlarbir numero yeni doğum yapıyor
iki numero çocuğa bakıyor
üç numero enişteyi ayartıyor
dört numero konu açıyor
bir numero köşkte mi kalıyor herkes evine sığınmış..
beş ve altı numerolu ana babayı merak eyledim nerdeler?
buram buram yalanım soslu fake tabağı kokusu geliyor zaten..eminim son kararım .onlarda ortaya cıksa. konuyu acan numeroyu suclarlar
bizede burda saclarımızı yolup kafa patlatmak kalır
ayy bayıljammmmmmmmm
bi aşkı memnu cıkar demiştim. ümidimi kesim dimiburam buram yalanım soslu fake tabağı kokusu geliyor zaten..eminim son kararım .
konuyu okurkene senin avatarındaki surata döndü suratımŞimdi küçük ablan büyük ablanın eniştesiylemi anlamadım ki
Keşke biraz detay versenizde bizde istediğiniz aklı versek.Kozlar akila ihtiyacim var ablamin yeni bebeği oldu diğer ablamda onun bebeğine bakiyor hergun evlerine gidip geliyor burasi normal diger kiz kardesimde eşinden bosandi onlarda kalip oradan ise gidiyor bebeğe bakan ablam enistemle kiz kardeşimin msj yakalamis galiba enişte belasiyla kiz kardeşim olacak pislik ablami aldatiyorlar anlama söyleyemem yikilir akil verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?