eniste belasi

enişte belası olarak mı görüyorsunuz sadece bunu.allahın belaları deseniz anlıcamda.kaç yaşında bunlarya böyle ne günlere kaldık ya

Bir insana ithamda bulunmak bu kadar kolay mı. Ayrıca ablanız neden şüphelenmiş de mesajlara bakmış anlamadım ne işi varmış kardeşinin mesaj kutusunda. Ayrıca elle tutulur bir kanıt yok borcunu ödedi diye mi kötü benim erkek kardeşim var ihtiyacı varsa eşim para gönderir ayrıca hem abla bebeğe bakmak için kalıyor hem boşanan kardeş herkes büyük ablada bu ne alaka bunu da anlamadım sizin de bebeğiniz var bildiğim kadarıyla size neden kimse yardım etmiyor da herkes o ablanda toplama kampı mı orası anne baban yok mu? Ayrıca aldatma ile ilgili ciddi takıntılarınız var eşinizle ilgili açtığınız konular var mesela, yok ilk evlendiğimde kuaföre gitmiştik de saçımı yapan kıza çk dikkatli bakmıştı, yok rüyasında rüyalanıyor filan gibi garip şeyler kaç sene önceki şeyleri gündeme getiriyormuşsunuz yani aldatılma korkunuz var ve kafanızda da eniştenizle onun arasında birşey olabilir kanısına kapılmışsınız bu da hikaye bence. Bu ev kaç odalı hem Allah aşkına kaç kişi kalıyor bir bıraksınlar anne çocuk baş başa kalsın. Ayrıca enişte öyle de kızkardeş ne öyle birşey varsa kızkardeş hala neden orada kalıyor gitsin anne babasının yanına orada kalmak zorunda mı boşanmış ablasının evinde ne işi var yani çalışsın kendi hayatını kursun.

Allahiiimmmm ya bu nasil olurrr...ne zor bir durum.ablaniza soylemeyin.kardesinizin agzini burnunu dagitin.enistenizinde ayni sekilde. ablaniza soylemeye yeltenin.korkutun yani.ayrica kardesinizi annenize babanizada soyleyin.belki utanirrrr.terbiyesiz.

benim Karadenizli komşum vardı..kardeşini aldatıp..eniştesiyle evlendi..bir dizi çocuk yaptı..üstelik kızın anne ve babası da onayladı..her gördüğümde ben utanıyordum..sanki erkek kıtlığı varda ..eniştesiyle evlendi..

Başımıza taş yağacak Konu sahibi doğru düzgün açıklama yapmamışsın. Millet burada kendi kendine çözmeye çalışıyor meseleyi. Tek seferde anlatsanız ölürsünüz zaten

Kızların sinirlendiği kadar var neden parça parça anlatıyorsun daha mı çok merak edilsin istiyorsun ... Kanıtlar nler olay ne ..

Allah boylelerini kahr etsin. Son nefeslerine kadar inim inim inletsin insallah! Eskiden insanlar tanimadiklarindan kiskanirdi, sonra arkadasa gecti simdi kardes vay dunyanin haline. Artik kardeslerede guvenemiceksek...

eğer kesinlikle eminsen gereğini yap ifşa et bu terbiyesiz vicdan yoksunlarını.

Ne yapabilirim mesajindan ve kardesinizin borcunu odemesinden carpil bir iliski cikardiysaniz doktora gidin

konu anlamak için 2 kez okudum şok oldum.anlamak bile bu kadar zorken insanlar rahat rahat ne kadar namussuzluk yapabiliyor pes..annene anlat ama kanıtın yoksa iftira gibi olur.kanıt bulduktan sonra anlat.tek başına büyük sorumluluklar alma destekcin olsun yanında

Annenize anlatin, siz yuz goz olmayin. Bu ne ya!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…