Enişte kişisi ve edepsiz ailesi

Sanırım ben olsam çıkmazdım o evden annem bayılıcak babama o kelimeler kullanılacak merkezi camın önüne çağırır durumu anlatır gelinliği çıkartıp kafalarına atar siz oğlunuzun bacaklarıyla istediğinizi yapın der üstlerine de su serperdim ayılsınlar diye bu ne edepsizlik bu kaynanayla zor zor ..
Bende 2 üst modeli var görürsem üstüne atlıcam kafasını ısırıcam o derece öfkeliyim ..
Kardeşini deki de peygamber sabrımıymış.

Böyle bi aileye kız kardeşinizi nasıl teslim ettiniz ya ? Olayların daha da büyüyeceğini nasıl düşünmediniz? Kızkardeşiniz nasıl o adamla tüm bunlardan sonra evlenebildi ? Siz nasıl o kadar şuursuz bi kadının altında kardeşinizi yaşamaya yolladınız ? Vallahi inanılmaz. Şoka girdim resmen.

:)

Amaaan okudum okudum valla ben sizi hic hakli bulmadim, karsi taraf da hic hakli değil olan evlenenlere oluyor. Aslinda bütün sorun bizim bu evlilik rituellerimizde ailelerimizin her seyin icinde olmasinda... siz veya aileniz karsi tarafla anlasmak zorunda degilsiniz. Onlar da sizle anlasmak zorunda degil. Cok beylik bir laf vardi ama hic uygulanmaz "gencler sevmis anlasmiş..." Birakin onlar sevsin anlassin. İcinizden de atin su meselelesi sürülmüş tarlanin davasi olmaz. Bitmis gitmis ama oyle ama böyle madem siz cok biliyorsunuz evlenirken kendi esinizin ailesi böyle bir sey yaparsa ya da sorun cikarsa düğün gunu nikahliyken evlenmekten cayarsiniz.

bizim teknemiz cocuk parkı degil e takıldım ne demek bu

Saygi duymak zorunda iyi evlensin herkes birbirine agzina geleni saysin ne alaka

Ay ne zor işler ya benimde iki kızım var annenizin yerine koydum da kendimi çok zor
Boşuna dememisler ele karışmak yele karışmak tır..

Şimdi hamile imiş inşallah doğumu da burnundan getirmezler

Artik o aileyle bi baginiz kalmamali bence.
Kardeşinizin evine gitmenizde yanlış sonuçta aynı apartmanda oturuyorlar.
Kardeşiniz gelsin gitsin sizi görmeye sizin gitmenize gerek yok damadın gelmesinde gerek yok bence.

Çok çirkin şeyler yaşanmış bence unutmaya çalışın bahsetmeyin bile artik.
Çünkü kardeşinizin boşanmaya niyeti yok galiba.

Saygi duymak zorunda iyi evlensin herkes birbirine agzina geleni saysin ne alaka
Şöyle ki olmasa iyimiş ama olmuş. Su an kardeşi de mutluymuş. Aile icinde yeri geliyor ana baba- evladina, evlatlar-ana babaya ne laflar ediliyor ne kirici seyler yapiliyor unutuluyor.

Bir seyin 100 yıl hesabi tutulmaz. Zaten gorusmuyorlarmis dünür tarafıyla kardeşi de eşiyle mutlu. İtin hatri yoksa sahibinin hatrı vardir. Enistesinin hatri yoksa kardesinin hatri var. Yani kardesi mutlu simdi bebek bekliyor herkes keyfinde. Belli ki anasi babasi bile evladinin iyiligini dusunuyor ki damat kisisini eve aliyor görüşüyor ee o zaman daha? Artık devreye işguzarlik giriyor. Mutlu olana mutluluklar dilemek gerek.

Birincisi biz kesinlikle ritüel yapan bir aile değiliz tam tersi saçma buluyoruz hee bulmasak kına alışverişi için annem amaan ben seni götürürüm kızım demezdi.Ve yine sizin saçma bulduğunuz ritüelleri yapsak çeyiz çıkarma olayını herkese sergilerdik.Şimdi adama şunu demezler mi be kaynana sen kına alışverişine bile çıkmadın kalkmış çeyiz çıkarma diyorsun.İkincisi evet benim aileme böyle bir şey yaparlarsa ben cayarım olması gerektiği gibi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…