- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi tacizmagduruokb
Arkadaslar ben cocukluktan beri okb hastasiyim cok agir ataklar gecirdim evliyim evlendikten sonra cok büyük atagim oldu ve asamadim simdi dünden beri yeni bir takintim var ve cok kötüyüm ben 17 yasinda teyzemlerde banyo yaparken banyolari buyük ve köse tavanda tugla büyuklugü kadar bosluk var musluk ortada ben orda banyo yaparken annem kizim hemen cik dedi anlamadim banyo yapip ciktim meger ben dusa girdigimde enistem olacak pislik catiya cikmis annemde beni o delikten izledigini dusunmus cunku enistem sapik ve isi yokken ben dusa girince catiya cikmis bu olayin üzerinden 15 yil gecti teyzemlerle sık sık görüsmeye devam ettik cünkü onlardan baska kimsemiz yoktu ben zqten 17 yasindaydim annem teyzen kendi iclerinden tpki gösterselerde kanit olmadigi icin bisey diyemedik teyzemin hatrina görüstük tabiki ona öyle samimi davranmiyordum hatta cogu zaman nefretimi dile getirecek kötü davranislarda bile bulunuyordum bilmiyorum unuttum mu baskiladim mi temas ve kanit olmadigi icin önemsemedim mi simdi okbyle travmam alevlendi kendi kendimi yiyip bitiriyorum nasil görüsmeyi kesmedik diye nasil cok sert tepkiler göstermedik diye ve evliyim 1 kere esimle bayram nedeniyle o pisligi görmek durumunda kaldik zaten utanmaz simdi cok utaniyirum ve sucluluk duyuyorum lütfen yardim edin icimde esime karsi itiraf dürtüsü var