• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniste tacizi ve okb

tacizmagduruokb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaslar ben cocukluktan beri okb hastasiyim cok agir ataklar gecirdim evliyim evlendikten sonra cok büyük atagim oldu ve asamadim simdi dünden beri yeni bir takintim var ve cok kötüyüm ben 17 yasinda teyzemlerde banyo yaparken banyolari buyük ve köse tavanda tugla büyuklugü kadar bosluk var musluk ortada ben orda banyo yaparken annem kizim hemen cik dedi anlamadim banyo yapip ciktim meger ben dusa girdigimde enistem olacak pislik catiya cikmis annemde beni o delikten izledigini dusunmus cunku enistem sapik ve isi yokken ben dusa girince catiya cikmis bu olayin üzerinden 15 yil gecti teyzemlerle sık sık görüsmeye devam ettik cünkü onlardan baska kimsemiz yoktu ben zqten 17 yasindaydim annem teyzen kendi iclerinden tpki gösterselerde kanit olmadigi icin bisey diyemedik teyzemin hatrina görüstük tabiki ona öyle samimi davranmiyordum hatta cogu zaman nefretimi dile getirecek kötü davranislarda bile bulunuyordum bilmiyorum unuttum mu baskiladim mi temas ve kanit olmadigi icin önemsemedim mi simdi okbyle travmam alevlendi kendi kendimi yiyip bitiriyorum nasil görüsmeyi kesmedik diye nasil cok sert tepkiler göstermedik diye ve evliyim 1 kere esimle bayram nedeniyle o pisligi görmek durumunda kaldik zaten utanmaz simdi cok utaniyirum ve sucluluk duyuyorum lütfen yardim edin icimde esime karsi itiraf dürtüsü var

Eşine neyi itiraf edeceksin ? Lüzumsuz adamın aklını bulandırma. Gerekse kendin yardım almalısın. Annenden destek akarak yap bunu.

“Enişte sapık” demişsin. Daha önce bi vukuatı oldu mu ?

Bi de baktı mı, gördü mu vs. emin olamadığınız bi düşünce bu. Taciz deyince ben fiziksel bi müdahale old düşündüm. Ama anladığım yok.

Banyo tavanında tugla kadar boşluk falan.. 🤔

Son düzenleme:
Allah askina sen niye utaniyorsun , o utansin pislik.

Eşine neyi itiraf edeceksin ?

“Enişte sapık” demişsin. Daha önce bi vukuatı oldu mu ?

Bi de baktı mı, gördü mu vs. emin olamadığınız bi düşünce bu. Taciz deyince ben fiziksel bi müdahale old düşündüm. Ama anladığım yok.
Ailemizden baska kadinlara mesaj atti acikca seninle birlikte olmak istiyorum diye ama teyzemden dolayi erkeklere duyurulmadan ortbas edildi

Ailemizden baska kadinlara mesaj atti acikca seninle birlikte olmak istiyorum diye ama teyzemden dolayi erkeklere duyurulmadan ortbas edildi
Ve siz böyle bi adamın evine gidip kalıyor,
duş alıyorsunuz ? 🙄

Tabiki eşine böyle birşey söyleme asla hem elinizde kanıt yok emin değilsiniz aradan seneler geçmiş ispat dahi yok gözünle de görmemişsin neden suyu bulandıracaksın başın daha çok ağrır benden söylemesi
Kendime kizdigim nokta neden sert tepki koyup iletisimi tamamen kesmedik pislik deyip gozardi ettik ama ailede bu serefsizin davranislari o kadar normallestirilmistiki zatende kücüktüm brnde

Kendime kizdigim nokta neden sert tepki koyup iletisimi tamamen kesmedik pislik deyip gozardi ettik ama ailede bu serefsizin davranislari o kadar normallestirilmistiki zatende kücüktüm brnde
Tamam işte kendin diyorsun. Başka olayları da oldu. Üstü örtüldü diye. İletişimi kesecek annendi. Senin sorumluluğun yok. Kardeşle görüşmenin de adabı var. Madem adı çıkmış neden gidip geliyorsunuz ? Kalıyorsunuz ? Tavanında boşluk olan dışarıdan görülebilecek bi banyoda duş alıyorsunuz ? Bana biraz garip geldi konu 🤔

Tamam işte kendin diyorsun. Başka olayları da oldu. Üstü örtüldü diye. İletişimi kesecek annendi. Senin sorumluluğun yok. Kardeşle görüşmenin de adabı var. Madem adı çıkmış neden gidip geliyorsunuz ? Kalıyorsunuz ? Tavanında boşluk olan dışarıdan görülebilecek bi banyoda duş alıyorsunuz ? Telefonla konuşsun bitti gitti. Bana biraz garip geldi konu 🤔
Cok yalnizdik babam normal degildi gözünün iyi olmadigini biliyorduk ama bu kadari hic aklimiza grlmezdi

Teyzeniz neden bu kadar Ali Rıza Bey seviyesine çekilmiş aile adasında hiç anlamadım. Teyzenizin ağzının tadı bozulmasın diye taciz mesajları boşverilmiş. Evinde gencecik kız duş aldırılmış. Hayatımda kimsenin evinde duş almadım ben ya. En fazla birinde bir gün kalırım evimde veya otelimde duşumu alırım. Bir de sapıklığından şüphelenilen bir adam var evde yani niye gidip duruyordunuz o eve?

Bu kadar hayatını etkileyen bir şeyse bu şüphe, eşinle küçükken başıma böyle bir şey gelmişti diye kişi belirtmeden paylaş. Eşini eniştenin üzerine mi salmak istiyorsun amacın nedir? Ortada kesin bir şey yok çünkü.

Kendini taciz mağduru diye etiketlemek nedir? Sen olayı unutmaya çalışmıyorsun ki.

Kizlar suan bende anlam veremiyorum teyze ve anne normallestirdigi ve fiziksel birsey olmadigi yada kücük ve sahipsiz oldugum icin mi üstüne cok düsmedk bilmiyorum annemde sahipsiz bir kadindi böyle seylere tepkiyi bile tam veremiyoduk galiba hatta unutmustum bile ama birden okbyle alevlendi dünden beri uyuyamiyorum panik atak geliyo icimde dürtü var esine anlat diye durdurmuyo

Cok yalnizdik babam normal degildi gözünün iyi olmadigini biliyorduk ama bu kadari hic aklimiza grlmezdi
Konuda bi şeyler eksik yada tam kafama oturmadı, kusura bakma.

Yeni üye, ilk konu da bu olunca.. bi de yaşın 40 mı? 17 yaşında bunu yaşayıp üstünden 15 yıl geçtiyse 32 oluyorsun.

Bu kadar hayatını etkileyen bir şeyse bu şüphe, eşinle küçükken başıma böyle bir şey gelmişti diye kişi belirtmeden paylaş. Eşini eniştenin üzerine mi salmak istiyorsun amacın nedir? Ortada kesin bir şey yok çünkü.

Kendini taciz mağduru diye etiketlemek nedir? Sen olayı unutmaya çalışmıyorsun ki.
Canim ben aslinda unutmustum bile dedigim gibi pislik deyip gecmistim okbyle alevlendi ve durdurmuyo

Konuda bi şeyler eksik yada tam kafama oturmadı, kusura bakma. Yeni üye ilk konu da bu olunca..
Biz pek normal bir aile degiliz malesef cogu sey basitlesiltirilip gormezde geliniyodu kadinlar tarafindan ben evlendim ve esimin ailesini görünce bizdeki absürtlükleri fark ettim zaten okb atagim oldu dedigim ya aile buyüklerinin hafife almasi yada benim travmayi bastirmam neden oldu ama kesinlikle ona iyi davranmiyordum bazen konu aklima gelip actigimda ise sende onu belleyip durma denildi

Yeni üye, ilk konu da bu olunca.. bi de yaşın 40 mı? 17 yaşında bunu yaşayıp üstünden 15 yıl geçtiyse 32 oluyorsun.
Belki biri okur anlar diye blgileri dogru giremedim kizlar bakin isin icinden cikamiyorum kendimi sucluyorum gözardı ettigim icin 1 dk huzurum yok

Eksik noktasi ne biliyo musun annemde teyzemde sürekli eslerini aldatiyordu babalar sikintiliydi biz cocuklarda babalar boyle olunca ses cikaramadik boyle bir aileye dogdum ve sıkintısını cok cok fazla cekiyorum normal düzen kuramiyorum esimle birbirimizi cok seviyoruz esimi asla aldatmam ben ama aile iste ben ister miyim

Back
X