• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniste tacizi ve okb

Insallah geberemesin elimden bisey gelmiyo gecmiste farkindaligim yoktu gereken tepkiyi koyamadim simdi bilincliyim bisey yapamiyorum yapsam neyi kanitlicam ortalik karisacak sülaleye dedikodu malzemesi cikacak
Suçlu değilsiniz o adi birisi adi en hafif kelime daha agirlarini siz söyleyin tanımlarken o herifi sonuçta elbette layığını bulmadıgi için öfkeli siniz fakat belli mi olur felç iner nşallah ölmez inşallah ölmez çok acılar çeker bakın genelde hatta hiç ah vs sevmem fakat bu durum istisna dediğiniz gibiyse ölmesin inşallah bedeninden beyninden çıksın bu dünyada öbüründe de ruhundan çok Amin diyelim çok Amin böylece bilemeyiz kiminin duası kime geçer.Siz dua edin biz toplu Amin diyelim en beterini diliyorum o kişiye .Bunun dışında kafaya takarak kendinize eza etmeyin ispatı olmayan yıllar önceki bir olay için eşiniz ona birşey yapsa içiniz soğuyacak mi.Allah hakkından gelsin tez vakitte ölmesin ölemesin inşallah .Dediklerinize istinaen eğer böyleyse bu dilek de kalsın

Lütfen yanlis anlamayin sözüm size degil siz beni anlayip yazmissiniz ben caresizim sadece
Ya ben demedim ki bir üye yazmış inanmadım diye bende öylemi acaba ben inandım yedim dedim siz niyebana destan yazdınız doğru okuyun önce kim ne yazmış Allah Allah günah keçisi old

Kizlar suan bende anlam veremiyorum teyze ve anne normallestirdigi ve fiziksel birsey olmadigi yada kücük ve sahipsiz oldugum icin mi üstüne cok düsmedk bilmiyorum annemde sahipsiz bir kadindi böyle seylere tepkiyi bile tam veremiyoduk galiba hatta unutmustum bile ama birden okbyle alevlendi dünden beri uyuyamiyorum panik atak geliyo icimde dürtü var esine anlat diye durdurmuyo
Eşine anlatma
Zamanında annenin seni korumadıgı bi olay için eşinin başını ağrıtma . Teyze hatrı için annen susmus senide susturmuş . Senin hatan evlenmiş yuva kurmuş gitmiş bide eşinle sülalenin sapık dediği herifle muhattap olmuşsun küçükken hadi yapamadın evlendıkten sonra nie görüştün

Eşine anlatsan ne olacak ? Geçecek mi bu düşüncelerin hayır olay büyüyecek belki daha kötü olacak zamanında susmamanız gerekirken susmuşsunuz , suan da susun
Okb için tedavi aldınız mı , almayı düşünüyor musunuz ?

Eşine anlatma
Zamanında annenin seni korumadıgı bi olay için eşinin başını ağrıtma . Teyze hatrı için annen susmus senide susturmuş . Senin hatan evlenmiş yuva kurmuş gitmiş bide eşinle sülalenin sapık dediği herifle muhattap olmuşsun küçükken hadi yapamadın evlendıkten sonra nie görüştün

Eşine anlatsan ne olacak ? Geçecek mi bu düşüncelerin hayır olay büyüyecek belki daha kötü olacak zamanında susmamanız gerekirken susmuşsunuz , suan da susun
Okb için tedavi aldınız mı , almayı düşünüyor musunuz ?
Yok ben evlendikten sonra 1 kere mecburi bayramda görüstüm annemlere geldiler ordada cok muhattao olmadim o pislige tavrin hep belliydi zaten

Lütfen yanlis anlamayin sözüm size degil siz beni anlayip yazmissiniz ben caresizim sadece
Yok ben anlıyorum birşey demiyorum pislik herif geberemesin ne diyebilirim başka insan gençken bilemezki nasıl tepki verecek kime ne diyecek böyle pislikleri linç etmek gerek bende bu kafadayim zerre acımam fakat sizin olayda yıllar geçmiş bunun ispatı zor buna inandırmak zor insanlari o teyzeyi annenizi anlatmak ikna etmek içinizde öfke var size zarar veriyor bu lanet kişiyi Allah'a havale edin ve bundan tüm çocuklar da uzak dursun siz tüm gücünüzle Allah'a şikayet edin durun bakalim nasıl ölemeyecek o

Yok ben anlıyorum birşey demiyorum pislik herif geberemesin ne diyebilirim başka insan gençken bilemezki nasıl tepki verecek kime ne diyecek böyle pislikleri linç etmek gerek bende bu kafadayim zerre acımam fakat sizin olayda yıllar geçmiş bunun ispatı zor buna inandırmak zor insanlari o teyzeyi annenizi anlatmak ikna etmek içinizde öfke var size zarar veriyor bu lanet kişiyi Allah'a havale edin ve bundan tüm çocuklar da uzak dursun siz tüm gücünüzle Allah'a şikayet edin durun bakalim nasıl ölemeyecek o
Konusmalariniz beni bir nebze rahatlatiyo gercekten icine dogdugun sülale cok önemli dedigim gibi herseyi normallestirdiler sende icinde olunca sanada oyle geliyo pislik deyip geciyosun cogu seyi simdi idrak edebiliyorum nelerin ne kadar yanlis oldugunu esimi ve ailesini taniyinca farkindaligim artti allahtan 12 yildir farkli sehirdeyim

Konusmalariniz beni bir nebze rahatlatiyo gercekten icine dogdugun sülale cok önemli dedigim gibi herseyi normallestirdiler sende icinde olunca sanada oyle geliyo pislik deyip geciyosun cogu seyi simdi idrak edebiliyorum nelerin ne kadar yanlis oldugunu esimi ve ailesini taniyinca farkindaligim artti allahtan 12 yildir farkli sehirdeyim
Kendinize zarar veriyorsunuz o pisliğin yaptığı şeye odaklanip durarak o zamana gidip bunu durdurma şansınız yok kendinizi harap etmeniz ne işe yarıyor elbette karşılığını bulacak sonuçta yapılan her kötü eylem insana geri döner hele böyle şeyler böyle insanlar yaşarken çürüyor insanlığı yok bunun hayatta böyle zavallilarla yaşıyoruz inşallah onun feci sonuna bizzat şahit olursunuz o zamana kadar artık bunu bırakıp evinize eşinize ve kendinize bakarsanız en hayırlısı bu olur diye düşünüyorum niye o pisliği şimdiki hayatıniza kafanıza evinize düşünerek getiriyorsunuz bırakın lanet olsun ona

Arkadaslar ben cocukluktan beri okb hastasiyim cok agir ataklar gecirdim evliyim evlendikten sonra cok büyük atagim oldu ve asamadim simdi dünden beri yeni bir takintim var ve cok kötüyüm ben 17 yasinda teyzemlerde banyo yaparken banyolari buyük ve köse tavanda tugla büyuklugü kadar bosluk var musluk ortada ben orda banyo yaparken annem kizim hemen cik dedi anlamadim banyo yapip ciktim meger ben dusa girdigimde enistem olacak pislik catiya cikmis annemde beni o delikten izledigini dusunmus cunku enistem sapik ve isi yokken ben dusa girince catiya cikmis bu olayin üzerinden 15 yil gecti teyzemlerle sık sık görüsmeye devam ettik cünkü onlardan baska kimsemiz yoktu ben zqten 17 yasindaydim annem teyzen kendi iclerinden tpki gösterselerde kanit olmadigi icin bisey diyemedik teyzemin hatrina görüstük tabiki ona öyle samimi davranmiyordum hatta cogu zaman nefretimi dile getirecek kötü davranislarda bile bulunuyordum bilmiyorum unuttum mu baskiladim mi temas ve kanit olmadigi icin önemsemedim mi simdi okbyle travmam alevlendi kendi kendimi yiyip bitiriyorum nasil görüsmeyi kesmedik diye nasil cok sert tepkiler göstermedik diye ve evliyim 1 kere esimle bayram nedeniyle o pisligi görmek durumunda kaldik zaten utanmaz simdi cok utaniyirum ve sucluluk duyuyorum lütfen yardim edin icimde esime karsi itiraf dürtüsü var
Emin dahi olmadığınız bir durumu abartmışsınız sanki.Başka bir olayı yoksa adamın annen kafasında kurmuş olabilir mi?
Varsa Allah belasını versin.

2Ailemizden baska kadinlara mesaj atti acikca seninle birlikte olmak istiyorum diye ama teyzemden dolayi erkeklere duyurulmadan ortbas edildi
Konuya inanmayan benim. Eniştem sapık diyorsunuz ve onun bulunduğu ortamda banyoda tuğla kadar delik varken girip yıkanıyorsunuz. Hani küçük delik veya küçük kamera olsa tamam anlaşılır ama o boşluktan siz de dışarıyı görürsünüz. Anneniz teyzeniz yanında ailenin diğer kadınları niye sus pus oldular? Seninle birlikte olmak istiyorum diye bir mesaj alan kaç kadın gizler saklar, bir şey olmamış gibi yapar? İleride duyulur ortaya çıkar millet bir şey sanar diyip adamdan şikayetçi olmamak, gizlemek saklamak bana inandırıcı gelmedi. Teyze anne ve ailedeki sayısı belirsiz kadınlar el birliğiyle sapığı gizlemişler. Adam zihinsel engelli mi, akli dengesi yerinde mi?

Annem hep aldatırdı diye bir cümle okudum. Babanızı mı hep aldatırdı ve hiç bir şey olmamış gibi evliliğe devam mı ederdi?

Kendinize zarar veriyorsunuz o pisliğin yaptığı şeye odaklanip durarak o zamana gidip bunu durdurma şansınız yok kendinizi harap etmeniz ne işe yarıyor elbette karşılığını bulacak sonuçta yapılan her kötü eylem insana geri döner hele böyle şeyler böyle insanlar yaşarken çürüyor insanlığı yok bunun hayatta böyle zavallilarla yaşıyoruz inşallah onun feci sonuna bizzat şahit olursunuz o zamana kadar artık bunu bırakıp evinize eşinize ve kendinize bakarsanız en hayırlısı bu olur diye düşünüyorum niye o pisliği şimdiki hayatıniza kafanıza evinize düşünerek getiriyorsunuz bırakın lanet olsun ona
Size cok cok teşekkur ederim iyi kalbinizin karsiligini hep alin rabbim ne boyle insanlarla karsilastirsin ne boyle bir rahatsizlikle imtihan etmesin sizi sevdiklerinizle mutlu bir hayat gecirin insallah

Konuya inanmayan benim. Eniştem sapık diyorsunuz ve onun bulunduğu ortamda banyoda tuğla kadar delik varken girip yıkanıyorsunuz. Hani küçük delik veya küçük kamera olsa tamam anlaşılır ama o boşluktan siz de dışarıyı görürsünüz. Anneniz teyzeniz yanında ailenin diğer kadınları niye sus pus oldular? Seninle birlikte olmak istiyorum diye bir mesaj alan kaç kadın gizler saklar, bir şey olmamış gibi yapar? İleride duyulur ortaya çıkar millet bir şey sanar diyip adamdan şikayetçi olmamak, gizlemek saklamak bana inandırıcı gelmedi. Teyze anne ve ailedeki sayısı belirsiz kadınlar el birliğiyle sapığı gizlemişler. Adam zihinsel engelli mi, akli dengesi yerinde mi?

Annem hep aldatırdı diye bir cümle okudum. Babanızı mı hep aldatırdı ve hiç bir şey olmamış gibi evliliğe devam mı ederdi?
Malesef evet annemin isi yoktu anne baba sahip cikmiyodu beni ve kardeslerimi babama birakip gidemezdi aldatti babam nedeniyel bizde onada susmak zorunda kaldik olanlari kabullanmiyorduk tabiki ama teyzemden baska kimsemiz yoktu babam huzur vermezdi evde akli problemleri var o hayvan herifin koydurdugu bosluk aklima bile gelmedi nede o kadar adilesecegi hareketlerine hep annem teyzem o pislik öyle görmeyin derdi çünkü teyzemde annemle ayni durumda sadece kendimi belki kismi görmustür veya gormemistir yada o sapik hallerindne dolayi biz oyle dusunmusuzdur diye teselli ediyordum ara ara ama okbyle gelince hic yönetemedim o herifi bize geldiginde kovdum kac kere hakaretler ettim teyzem bana yaptigin olmuyo onu görmezden gel onun yüzünden biz mi küselim derdi

Bosluk tavanin kösesinde haliylr gözünuze bile carpmiyor

Esime karsi sucluluk hissi geliyor o yüzden anlatma dürtüm var onu neden huzursuz etmek isteyim
Neyin suçluluğu Allaşkına
Ortada bir şey yok
Temas yok
Gözünüzle şahit olduğunuz bir şey yok
Sadece annenizin tahmini üzerine kendi kendinize hayatı zehir etmişsiniz.
Öyle bir başlık açmışsınız ki direk küfrederek girmiştim konuya.

Malesef evet annemin isi yoktu anne baba sahip cikmiyodu beni ve kardeslerimi babama birakip gidemezdi aldatti babam nedeniyel bizde onada susmak zorunda kaldik olanlari kabullanmiyorduk tabiki ama teyzemden baska kimsemiz yoktu babam huzur vermezdi evde akli problemleri var o hayvan herifin koydurdugu bosluk aklima bile gelmedi nede o kadar adilesecegi hareketlerine hep annem teyzem o pislik öyle görmeyin derdi çünkü teyzemde annemle ayni durumda sadece kendimi belki kismi görmustür veya gormemistir yada o sapik hallerindne dolayi biz oyle dusunmusuzdur diye teselli ediyordum ara ara ama okbyle gelince hic yönetemedim o herifi bize geldiginde kovdum kac kere hakaretler ettim teyzem bana yaptigin olmuyo onu görmezden gel onun yüzünden biz mi küselim derdi
İşi olmayan, annesi babası sahip cikmayan, ve akli problemleri olan kocasini surekli aldatan anne.

Sapik kocasini sürekli aldatan teyze.

Ustelik ikisinin aldatma maceralari da biliniyor.

Eniste ailedeki kadinlara birliktelik mesajlari atiyor ama kimse sesini cikarmiyor, sapiktir idare edelim deniyor.

Ne bu, Palu ailesi yeni sezon mu?

İşi olmayan, annesi babası sahip cikmayan, ve akli problemleri olan kocasini surekli aldatan anne.

Eniste ailedeki kadinlara birliktelik mesajlari atiyor ama kimse sesini cikarmiyor, sapiktir idare edelim deniyor.

Ne derseniz bende bu ailenin icinde okb hastasi oldum ailemi ben secmedim

Size cok cok teşekkur ederim iyi kalbinizin karsiligini hep alin rabbim ne boyle insanlarla karsilastirsin ne boyle bir rahatsizlikle imtihan etmesin sizi sevdiklerinizle mutlu bir hayat gecirin insallah
Hepimiz inşallah sizi öfke anlamında anlıyorum bütün dünya duysun suratına tükürsün istiyorsunuz ifşa olsun kimsenin suratına bakamasın yerin dibine girsin istiyorsunuz bu ancak böyle son bulur içinizde böyle düşünüyorsunuz çünkü şimdiki siz ve bu olayı yaşayan siz aynı insansınız affedemiyorsunuz geçmişteki masum halinizle yaşadığınız bu travmayı fakat işte tüm üyelerin de dediği gibi bunun ispatı yok rahatlatacaksa sizi ben inanıyorum size bunu duymak bile iyidir onunda dediğim gibi Allah af edecek affını kabul edecek zamanı vermesin can veremesîn bundan ağırı yok yüzü gülmesin ve bizzat duyun bu dünyada bunu daha ağır bir temenni yoktur bazen bir dua bazen gönderilen bir enerhi bırakın Allah çözsün artık bu geçmiş düğümü.Siz iyi olun

Esime karsi sucluluk hissi geliyor o yüzden anlatma dürtüm var onu neden huzursuz etmek isteyim
Her şeyi geçtim eşiniz ne alaka yahu? Eşinizi ne ilgilendirir bu mevzu? Eşe karşı suçlu olacak ne var? Sanki evliydiniz ve bile bile eniştenizin önünde soyunmuşsunuz gibi dramatize ediyorsunuz saatlerdir.

Annene git annene akıt içini, kocana bir şey deme. Annen göz göre göre oraya gidiyorsa annen de normal değil, eniştenle arası iyi miydi?

Belki de sırf sen uzak dur diye enişten çatıya çıktı yalanını salladı belki bu olay hiç olmadı. Sen bu konuyu düşünüp kafana takarken arkada başka olaylar dönmüş olabilir.

Sapık olma ihtimali olan insanın değil evine gitmek yanındaki kadını çeker alırsın. Çocuğun orda ne işi var? Millete mesajla salça oluyor kimse bu herifi dövmüyor. Kadın halimle 1buçuk metre boyumla 45 kilomla ağzını burnunu kırarım, çükünü koparır eline tutuştururum

Back
X