- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi tacizmagduruokb
-
Ailemizden baska kadinlara mesaj atti acikca seninle birlikte olmak istiyorum diye ama teyzemden dolayi erkeklere duyurulmadan ortbas edildiEşine neyi itiraf edeceksin ?
“Enişte sapık” demişsin. Daha önce bi vukuatı oldu mu ?
Bi de baktı mı, gördü mu vs. emin olamadığınız bi düşünce bu. Taciz deyince ben fiziksel bi müdahale old düşündüm. Ama anladığım yok.
Ve siz böyle bi adamın evine gidip kalıyor,Ailemizden baska kadinlara mesaj atti acikca seninle birlikte olmak istiyorum diye ama teyzemden dolayi erkeklere duyurulmadan ortbas edildi
Kendime kizdigim nokta neden sert tepki koyup iletisimi tamamen kesmedik pislik deyip gozardi ettik ama ailede bu serefsizin davranislari o kadar normallestirilmistiki zatende kücüktüm brndeTabiki eşine böyle birşey söyleme asla hem elinizde kanıt yok emin değilsiniz aradan seneler geçmiş ispat dahi yok gözünle de görmemişsin neden suyu bulandıracaksın başın daha çok ağrır benden söylemesi
Iste salaklik ona kiziyorum ya simdi ne icin görmezden geldik sapik iste deyip gectik ki diye onu hazmedemiyorum simdiVe siz böyle bi adamın evine gidip kalıyor,
duş alıyorsunuz ?
Tamam işte kendin diyorsun. Başka olayları da oldu. Üstü örtüldü diye. İletişimi kesecek annendi. Senin sorumluluğun yok. Kardeşle görüşmenin de adabı var. Madem adı çıkmış neden gidip geliyorsunuz ? Kalıyorsunuz ? Tavanında boşluk olan dışarıdan görülebilecek bi banyoda duş alıyorsunuz ? Bana biraz garip geldi konuKendime kizdigim nokta neden sert tepki koyup iletisimi tamamen kesmedik pislik deyip gozardi ettik ama ailede bu serefsizin davranislari o kadar normallestirilmistiki zatende kücüktüm brnde
Cok yalnizdik babam normal degildi gözünün iyi olmadigini biliyorduk ama bu kadari hic aklimiza grlmezdiTamam işte kendin diyorsun. Başka olayları da oldu. Üstü örtüldü diye. İletişimi kesecek annendi. Senin sorumluluğun yok. Kardeşle görüşmenin de adabı var. Madem adı çıkmış neden gidip geliyorsunuz ? Kalıyorsunuz ? Tavanında boşluk olan dışarıdan görülebilecek bi banyoda duş alıyorsunuz ? Telefonla konuşsun bitti gitti. Bana biraz garip geldi konu
Konuda bi şeyler eksik yada tam kafama oturmadı, kusura bakma.Cok yalnizdik babam normal degildi gözünün iyi olmadigini biliyorduk ama bu kadari hic aklimiza grlmezdi
Canim ben aslinda unutmustum bile dedigim gibi pislik deyip gecmistim okbyle alevlendi ve durdurmuyoBu kadar hayatını etkileyen bir şeyse bu şüphe, eşinle küçükken başıma böyle bir şey gelmişti diye kişi belirtmeden paylaş. Eşini eniştenin üzerine mi salmak istiyorsun amacın nedir? Ortada kesin bir şey yok çünkü.
Kendini taciz mağduru diye etiketlemek nedir? Sen olayı unutmaya çalışmıyorsun ki.
Biz pek normal bir aile degiliz malesef cogu sey basitlesiltirilip gormezde geliniyodu kadinlar tarafindan ben evlendim ve esimin ailesini görünce bizdeki absürtlükleri fark ettim zaten okb atagim oldu dedigim ya aile buyüklerinin hafife almasi yada benim travmayi bastirmam neden oldu ama kesinlikle ona iyi davranmiyordum bazen konu aklima gelip actigimda ise sende onu belleyip durma denildiKonuda bi şeyler eksik yada tam kafama oturmadı, kusura bakma. Yeni üye ilk konu da bu olunca..
Belki biri okur anlar diye blgileri dogru giremedim kizlar bakin isin icinden cikamiyorum kendimi sucluyorum gözardı ettigim icin 1 dk huzurum yokKonuda bi şeyler eksik yada tam kafama oturmadı, kusura bakma.
Yeni üye, ilk konu da bu olunca.. bi de yaşın 40 mı? 17 yaşında bunu yaşayıp üstünden 15 yıl geçtiyse 32 oluyorsun.
Eksik noktasi ne biliyo musun annemde teyzemde sürekli eslerini aldatiyordu babalar sikintiliydi biz cocuklarda babalar boyle olunca ses cikaramadik boyle bir aileye dogdum ve sıkintısını cok cok fazla cekiyorum normal düzen kuramiyorum esimle birbirimizi cok seviyoruz esimi asla aldatmam ben ama aile iste ben ister miyimKonuda bi şeyler eksik yada tam kafama oturmadı, kusura bakma.
Yeni üye, ilk konu da bu olunca.. bi de yaşın 40 mı? 17 yaşında bunu yaşayıp üstünden 15 yıl geçtiyse 32 oluyorsun.
İyi de okb bir çeşit kaygı tetikleme mekanizmasıdırokbyle alevlendi dünden beri uyuyamiyorum