Eniştemden neftet ediyorum

Benim de aklima geldi o pislikler de neyse..

enişten dış kapinin mandali onu dinlemek sonsuz saygi duymak ve hayatin hakkinda konusmasina izin vermek zorunda değilsin
teyzen bugun boşansa elin adami olacak senin adini bile hatirlamayacak
okumak evlenmek calismak yada cocuk dogurmak bunlarin hepsi senin verecegin kararlar
gerekirse bağlarini kopar o evede gitmek istemiyorsan ver kiraya başka bir eve taşın kafan rahat etsin
allah rahmet eglesin annecin vefat etmis ama bu kimseye sana karisma hakkini vermez baban kardeslerin senin icin onemli olan evlen cart curt diyenler okulunu kucumseyenler senin iyiligini isteyen insan degiller

Çekirdek aile dısında ki babanız ve kardesleriniz kimse sizi öyle candan düsünmez.O yüzden teyzeymis enisteymis cekin restinizi.Babanız var arkanızda.O okulu da bitirin,gerekirse kimseyle konusmayın.Ekmek onlardan değil su onlardan değil.Destek değil köstek oluyorlarsa,cisimleri değil isimleri varsa silin hayatınızdan daha mutlu olacagınıza eminim

Densiz ve fesat kalpli insanlar.Akraba değil akrep gibiler.Hiç kaaleye almanıza bile gerek yok.Canınızı sıkacak laf ettiklerinde,gerekeni söylemekten çekinmeyin.Güzelce okulunuzu bitirin.Gerekiyorsa evi kiraya verin.Parası ile ister başka ev tutar oturursunuz,ister yurtta kalmaya devam edersiniz.Babanız ne diyorsa,onu ciddiye alın sadece.Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin annenize.

Allah annene rahmet eylesin. Kimsenin ne dedigine bakma. Teyzenlere de aslaaaa gitme. Bende akrabalarla artik gorusmuyorum. Gorusunce asiri modumu dusurup,degersiz hissettiriyorlar sagolsunlar. :) Inan bana ben de 2 yillik bir bolum okudum kpssden 80 aldim atanmayi bekliyorum. Akrabalar surekli" ne yapiyorsun evde oturup, ben senin yasindayken evliydim, okuyup ne oldun vs vs" bir suru sey diyorlar.Ama cocuklarina bakiyorum en iyi kolejlere burssuz yolluyorlar. Bana "kizlar okumaz, okuyup ne oldun" diyen kadin 30 yasinda acikogretimle ortaokul okumaya calisiyor(demek istedigim kiskancliklarindan,cahilliklerinden kotu yorum yapiyorlar. Ellerine firsat gecse senin yerinde olmak icin herseylerini verirler.) Hirslan daha cok calis, hemen mezun olmaya calis. Ki sevdigin biriyle evlenebilesin. Yoksa zoraki bir evlilikte kotu birsey yasadiginda, ne o eniste denen yaratik arkanda durur ne de teyzen. Hayatindaki her karari kendi ozgur iradenle ver. 3 5 kendini bilmezin ne dedigine bakma. Kendine cooookkk iyi bak.

Okurken sinir oldum valla. Böyle akrabalar olacağına keşke olmasa. Sakin dinleme bölümün çok güzel ve devam et. Herşeyi birak ama okulu asla.

Hee çocuk doğurup mu çok büyük iş yapmışlar, evde kocalarının ağzına bakıyorlar. Ne kadar cahil insanlar var ya hiçbiri iyiliğinizi istemiyor bence, başlarına sorun olmanızı istemiyorlar, kocası olursa biz uğraşmak zorunda kalmayız diyorlar.
Şimdi siz hem okulu bitireceksiniz hem de kpssye hazırlanacaksınız kötü gününüzde enişte veya yenge mi vardı da onların lafı moralinizi bozuyor boşverin

eniştene neymiş ya ouf aileye bak okumanı sağlayan baban karışan enişten ne alaka.

Bir dayım anneme "senin ahiretini hiç bilmek istemem senin kızların pantolon giyiyor" demişti. Böyle insanların ağzının payını vermek bizlere düşer. Benden söylemesi. Enişten laf söylese "Enişte üstüne vazife olmayan konulara karışma. Sana geleceğim ile ilgili söz hakkı tanımıyorum!Hem ne demek ders çalışacağıma bize yemek yap?! Yarın işsiz ortada kalsam sen mi bana bakacaksın? Bundan korkup şimdiden beni birileri ile evlendirme derdine düşme, senden kimse birşey beklemiyor rahat ol ve yerini bil" diye pat pat yüzüne söyle. C

Küçük enişte meydanı boş bulmuş , car car cahilce konuşuyor belli ki.Kulağını tıka o cahillerin lafına , okulunu bitirmeye bak.Teyze anne yarısı derler , teyzen de ezik.Bu insanlardan sana hayır yok canım.Güçlü ol ve bağlarını kopar gitsin.Akraba dedin mi kaç zaten.Çocuğun annesi hayatta değil emanet der insan.Şunların yaptığına bak.Soytarılar...

enişte pehh ..yahu dış kapının dış mandali değil hattini bilsin enişte. meydanı boş bulmuş tâbi

onlara ne! keske erken evlenceginize biraz okul olusaydiniz de sende

Kuzum git okuuuuuu
Baban bile para yollamayi kesse bile part time is bul gene oku.. ama okuuuu...
Universite mezunu ol.. ama okul biter bitmez de evlenme.. belliki bu akrabangiller seninle ugrasmayi hobi edinmişler ..evlenme git isci olarak bile calis ama parani kazan herseyini sen kendin yap.. onlar bak o zman senin ayaklarinin altina paspas olurlar ..
Kpss ye de iyi calis.. azim et.. yilma... Allah im insaalah hayirli is kapilari acar .. simdiden basarilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…