- 6 Mart 2024
- 11.874
- 23.437
- 318
Bunu sordu ve siz devam mı ettiniz 6-7 aydır gitmeye .Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururkenBaşka bir yanlışını görmedim. 
Yaa üzgünüm ama hikaye burda bana hiç geçmedi umarım sallıyorsunuzdur. İnanasm gelmiyor böyle bir muhabbete.Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururkenBaşka bir yanlışını görmedim. 
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Arabadan insem tekrar ilçeye dönsem kime ne açıklamada bulunacaktım? Teyzeme kesinlikle anlatamam. Ayrıca o an dondum şaşkınlıktan.
Kendi göbeğini kesebilir 13-15 yaşında değil konu sahibiAdam taciz etmiş seni ne yapacağım diye bir sey yok gidip ailene anlatacaksin, sana yapan başkasına da yapıyordur. Rezil herif
Tövbe tövbe ya!Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururkenBaşka bir yanlışını görmedim. 
konunuz bana geçmedi. Belli ki otuz yaş üstüsünüz ben orda kalmak istemiyorum deseniz kimse bişey diyemez. Adam aylar önce ilaçlar cinsel isteksizlik yapıyor mu diye soruyor siz tepki vermeyip tekrar adamla aynı ortama giriyorsunuz. Yerine oturmayan şeyler var.Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.
Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sorduHiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında. 
Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.
Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Niye sessiz kaldınız o an yüzüne gözüne tükürüp bir tokat sallasaydınız adi sapığaHerkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.
Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sorduHiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında. 
Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.
Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Çok afedersiniz başka ne yanlışını görmeyi bekliyorsunuz.Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururkenBaşka bir yanlışını görmedim. 
Ben de bu soruyu soracaktımÖncesinde nasıldı size karşı bi anda mi sapıttı bu dede.
Ay çok korkunççç. Niyetini o zamandan beri anlamamış olamazsınız dimi amaa.. buna rağmen hala nasıl onun arabasına binip evine gidebildiniz yaa olacaklardan Allah korusunBundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururkenBaşka bir yanlışını görmedim. 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?