Eniştemin sapıtması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşlı pisliğe bak sen. Kız vursaydın bir tane aklı başına gelirdi belki. Neyse ailene söyle yaşadığını. Bir daha seni teyzene göndermesinler.

Kesinlikle haklısınız. Ben 35 yaşındayım annem 60 yaşında. Konu sahibinin annesi 82 ise her halükarda 35den de fazla olmalı konu sahibi ama yaşlar konusundaki tutarsızlık ve suskunluktan dolayı faka bastı sanırım konu sahibi. Uydurma bir konu ise, keşke bu tarz taciz gibi hassas konular malzeme yapılmasa..

Uydurma yapmaz eski üyelerden çünkü

Herkes ailene söyle yazmış da konu sahibinin annesi 80 küsür yaşında kanser hastası. Kendi de toy genç kız değil, sorunlu boşanma atlatmış kazık kadar kadın. Adamın önceki vukuatında hayırdır dememiş, had bildirmemiş, herifin kafaya çantayı geçirmemiş. Çok pısırık olursun kal gelirsin ama bir daha da o herifin arabasına binmez evlerine gitmezsin. Bi zahmet bir gece otelde kalın ya da akşam dönün evinize. Otogardan eve kadar niye bir taksi tutmuyorsunuz otobüse binmiyorsunuz da bu adam gelip alıyor?

Sapık herifin ya saçını başını yolar rezil edersin, ya şikayet edersin ya da bulaşmazsın. Siz her ay evlerine gidip kalıyorsunuz. Teyzenize de açıkça söyleyin, şundan bundan rahatsız oldum, kocan beni taciz etti o yüzden gelmem artık diyin.

Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururken Başka bir yanlışını görmedim.
Başka daha ne yanlış olacak? Bunu duyup devam mı ettiniz gidip gelmeye?

Uydurma yapmaz eski üyelerden çünkü
Üye gerçek demek konusu gerçek demek değil. Bazen gerçek olmayan mağduriyetler anlatıp yazılan yorumlarla cevaplarla kendini iyi hissedenler de çıkıyor. Bu kesin öyle diyemem ama öyle çıkarsa da şaşırmam.
adam yemiş yemiş o enerjiyle milletin karısının peşine düşüyor. Takip edeceksin adamı "koskoca adam utanmıyor musun" deyip indireceksin asfalt taşını kafasına, görecek kazıĝı.
Bunu diyen kadın eniştesinin 2. tacizinde bile bir şey yapmayıp adamın arabasıyla adamın evine gidiyor. Tamam teyzenin de evi ama adamı yolar, teyzene de bir bahane uydurursun gitmezsin. O asfalt taşı eniştenin kafaya niye indirilmiyor?

Yok artık… böyle de açıklar yakalanıyor işte. O zaman kesinlikle uydurmasyon bir durum bu.. doğru düzgün cevapta vermiyor zaten konu sahibi

Haklısın

Gitmeyin görüşmeyin. Anneniz çok sıkıştırırsa bunamış o dersiniz, anlatırsınız gerekirse.

Mesaj 2018 yılından hanımlar yani 35+7= 42 yaşında konu sahibi

Mesleği: sesi ve görüntüsü ile para kazanıyorum demiş. Seslendirme ve sunuculuk yapıyormuş

Ayrıca 2024 yılındaki mesajını okursanız bir adamin kafasına asfalt taşı atmayı da biliyormuş

Pes gece gece 42 yaşında kadında mi ergenler gibi kafa buluyor Mune

Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururken Başka bir yanlışını görmedim.
Daha ne olsun . Ozamandan belli etmis ilerisininde gelecegini.
Dedeye bak sen

Ne kadar ayıp bu yazdığınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…