- 4 Eylül 2014
- 2.093
- 9.628
- 358
Konuyu ben de gerçekçi bulmadım ama 77 yaşındaki adama ne ışığı yakacak kiKonu sahibinin yaşlar ve yıllar haricinde konusunun ana çerçevesi gerçek olabilir. Sanırım enişteye yeşil ışık yaktı. Şimdide ne yapsam diye fikir alıyor bence. Mümkünse yeşil ışık yaktığı durumları da anlatırsa iyi olur.
İşin aslını anlatsana konu sahibi@Mune konuyu mesaj alımına kapatabilir misiniz?
Teneşir paklayacak sanırım.Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.
Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sorduHiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.
Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.
Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Eee yeter hikaye yazıp durmayın yaBundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururkenBaşka bir yanlışını görmedim.
Eski üye olup intihar ediyorum diye fake atan vardı adını unuttum. Olabilir neden olmasın? Anlattığının mantıklı bir yanı yok çünkü aylar öncesinden adam acik etmiş bizimki hala kendisini otogardan aldırıyor adamın evinde kalıyor. Olmaz öyle şeyUydurma yapmaz eski üyelerden çünkü
Ben ilk bu siteye girdiğim zaman kötü şeyler yaşayan insanlara üzülürdüm. Zamanla bazı insanların sırf ilgi için konu açtıklarını gördüm. Bunlar böyle yaprak gerçekten mağdur olan insanlar da temkinli yaklaşmamıza sebep oluyorlar. Taciz ve tecavüz bir çok kadının kanayan yarası,gerçekten malzeme yapılmayacak kadar hassas bir konu.Kesinlikle haklısınız. Ben 35 yaşındayım annem 60 yaşında. Konu sahibinin annesi 82 ise her halükarda 35den de fazla olmalı konu sahibi ama yaşlar konusundaki tutarsızlık ve suskunluktan dolayı faka bastı sanırım konu sahibi. Uydurma bir konu ise, keşke bu tarz taciz gibi hassas konular malzeme yapılmasa..
Ne bahanesi direkt anlatHerkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.
Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sorduHiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.
Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.
Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Yüzüne de söylemiş cinsel ilaçlar fayda gösteriyor mu diye demekki kullandohi zamanlari da söylüyorlar veya konuşuyorlar aralarindaEski üye olup intihar ediyorum diye fake atan vardı adını unuttum. Olabilir neden olmasın? Anlattığının mantıklı bir yanı yok çünkü aylar öncesinden adam acik etmiş bizimki hala kendisini otogardan aldırıyor adamın evinde kalıyor. Olmaz öyle şey
Cinsel ilaclar gibi değil de kullandığın ilaçlar etkiliyor mu demiş sanırım yine de orada arabadan inmeyip üstüne evlerine gitmeye devam etmesi hiç gerçekçi değil. Ne söyleyecektim herkese diyor derdi o yani sapık adamla baş başa kalmak değil. Başka bir şey olmadı diyor daha ne olacakmış acabaYüzüne de söylemiş cinsel ilaçlar fayda gösteriyor mu diye demekki kullandohi zamanlari da söylüyorlar veya konuşuyorlar aralarinda
Adama beddualar küfürler lanetler savursaydık elinize ne geçecekti? 77 yaşında herif tacizci olmaz diye bir şey yok, sapığın alası onlar. Tacizciler gün yüzü göremesinler gebersinler, tacizle ilgili senaryo yazanlar da gidip tedavi olsun. Eniştenin kafaya ilk tacizde niye taşla vurmadınız, ben o kısmı merak ettim.@Mune konuyu mesaj alımına kapatabilir misiniz?
Kendisi büyük yeterince 35-40 yasında kadıntokadı yapıştırıp vursan ölür adamdan sayarlar hasbünallahü ve ni'mel vekil aile büyüklerine hemen söyle yanı susma bu taciz kendini korumalısın
tamam işte ben olsam döverdim o zaman ufak sandım konu sahibiniKendisi büyük yeterince 35-40 yasında kadın
Bende konuyu okuyunca 13-15 yaşında sandım kardesi ve yeğenine danışması falan sanki küçük cocuk taciz edilmis gibi yazmıstamam işte ben olsam döverdim o zaman ufak sandım konu sahibini
Açıkça söyle, sapık bu adam , uzak dur ve asla gitme , korkma çekinme ailene de söyle ...Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.
Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehditetmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?