- 10 Ekim 2014
- 32.961
- 148.587
- 798
ne alaka ya , herkes hakkında iğrenç hikaye var diye söyledim. Bir kere benim eniştem yok. Ben genel olarak zaten insanlarla mesafeliyim. Bu adam eşini tanımıyor mu?? şimdi beni tanıyan eşim ,eniştem olsa ve foto çeksem vayy sen nasıl kadınsın utanmaz dese ben mesafesiz ,samimi mi olucam. Ailem düzgün olduğu için , bu kadar sapık zihniyeti görmediğim için değişik geliyor demekki. Kadını da adamı da sapık yaptınız , bir siz düzgünsünüz zaten
Herkesin ailesi, enistesi duzgun zaten. Yamuk diyenini gormedim simdiye kadar. O duzgun olmayan aileler, enisteler baska diyarlardan.
Ben de esimi taniyorum ama eltimi motosiklete alip gezdirsin istemem. Adam tepkisini abartili vermis ama herkese gore normal olmak zorunda degil bu durum.
Kaldi ki "arabaya birlikte binemezler esim teklif etmez, ablam binmez" diyen konu sahibinin kendisi ama motosiklete binince sikinti yok buna da anlam veremedim. Bu temas olayini da buradan cikarttim.
Arabaya abla ve eniste olarak binemiyorlar yalniz kalinca sikinti oluyor da motosiklette dibdibeyken mi aileden oluyor ve adamin sorun cikartmasina sasiriyor konu sahibi?