Eniştemin tepkisi normal mii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne alaka ya , herkes hakkında iğrenç hikaye var diye söyledim. Bir kere benim eniştem yok. Ben genel olarak zaten insanlarla mesafeliyim. Bu adam eşini tanımıyor mu?? şimdi beni tanıyan eşim ,eniştem olsa ve foto çeksem vayy sen nasıl kadınsın utanmaz dese ben mesafesiz ,samimi mi olucam. Ailem düzgün olduğu için , bu kadar sapık zihniyeti görmediğim için değişik geliyor demekki. Kadını da adamı da sapık yaptınız , bir siz düzgünsünüz zaten

Herkesin ailesi, enistesi duzgun zaten. Yamuk diyenini gormedim simdiye kadar. O duzgun olmayan aileler, enisteler baska diyarlardan.

Ben de esimi taniyorum ama eltimi motosiklete alip gezdirsin istemem. Adam tepkisini abartili vermis ama herkese gore normal olmak zorunda degil bu durum.

Kaldi ki "arabaya birlikte binemezler esim teklif etmez, ablam binmez" diyen konu sahibinin kendisi ama motosiklete binince sikinti yok buna da anlam veremedim. Bu temas olayini da buradan cikarttim.

Arabaya abla ve eniste olarak binemiyorlar yalniz kalinca sikinti oluyor da motosiklette dibdibeyken mi aileden oluyor ve adamin sorun cikartmasina sasiriyor konu sahibi?

Herkesin ailesi, enistesi duzgun zaten. Yamuk diyenini gormedim simdiye kadar. O duzgun olmayan aileler, enisteler baska diyarlardan.

Ben de esimi taniyorum ama eltimi motosiklete alip gezdirsin istemem. Adam tepkisini abartili vermis ama herkese gore normal olmak zorunda degil bu durum.

Kaldi ki "arabaya birlikte binemezler esim teklif etmez, ablam binmez" diyen konu sahibi
motosiklete binince sikinti yok buna da anlam veremedim. Bu temas olayini da buradan cikarttim.
Arabadayken abla ve eniste yalniz kalinca sikinti oluyor da motosiklette dibdibeyken aileden mi oluyor ve adamin sorun cikartmasina sasiriyor konu sahibi?
Evet çok şükür düzgün. Kadın motorsiklete bindi diye eniştesiyle laubali, bacak temasından hoşlanıyor olmuyor ve asla eve bir daha gelme denmesini haketmiyor. Araba olayı saçma zaten , arabaya binmiyorsa motora da binmesin hatta madem namussuzlukla suçlanıyor aynı evde de kalmasın

Evet çok şükür düzgün. Kadın motorsiklete bindi diye eniştesiyle laubali, bacak temasından hoşlanıyor olmuyor ve asla eve bir daha gelme denmesini haketmiyor. Araba olayı saçma zaten , arabaya binmiyorsa motora da binmesin hatta madem namussuzlukla suçlanıyor aynı evde de kalmasın

Enisteyle arabaya yalniz binemeyecek aile anlayisina sahip olan insanin motosiklette bacak bacaga ne işi var?

Şu durumda esinin tepki vermesi de anormal olmuyor. Ayrica ben enisteyle bacak temasindan hoslanmistir kesin gibi seyler soylemedim.

Sizin aile yapiniz beni cidden ilgilendirmiyor. Herkes kendi dinamiklerinde yasiyor. Bana gore normal degil ve kendim yapmam, esim yapmaz bu da en az sizin kadar dogal o ayri ama konuya ilk yaptigim yorumda da konu sahibinin "arabaya binemez" cumlesini alintilayarak başladim. Sizin ailenizi tartismiyoruz burda.

Enisteyle arabaya yalniz binemeyecek aile anlayisina sahip olan insanin motosiklette bacak bacaga ne işi var?

Şu durumda esinin tepki vermesi de anormal olmuyor. Ayrica ben enisteyle bacak temasindan hoslanmistir kesin gibi seyler soylemedim.

Sizin aile yapiniz beni cidden ilgilendirmiyor. Herkes kendi dinamiklerinde yasiyor. Bana gore normal degil ve kendim yapmam, esim yapmaz bu da en az sizin kadar dogal o ayri ama konuya ilk yaptigim yorumda da konu sahibinin "arabaya binemez" cumlesini alintilayarak başladim. Sizin ailenizi tartismiyoruz burda.
beni hiç alıntılamasaydınız???

Diyelim ki kizdi.engellemez her yerden.adam bence de bir haltlar karistiracak bahanesi olmus.ben ablanizin yerinde olsam haber vermeden gider takip ederdim.

Enisteyle delirmeceler adlı eserleri gorduyse enişten birden tepki koymuştur 😁😁😁

yani gerçekten komik . Laf çarpıtan siz, başka üyeyle konuşurken araya giren siz, laf soktuğunu sana yine siz..Siz kim benim ailemi tartışmak kim??

Uzatmayin yahu sizin ailenizden banane? Ne tartisicam burada konu sahibinden ve genel dusuncelerimizden bahsediyoruz. Benim ailem cok duzgun diye orneklere ailenizi sokan sizsiniz.

Merhaba hanımlar ..sorun şu ..ablam tatil için memlekete geldi ..eşi iş dolayısıyla gelemedi.. benim eşim de motorsiklet kullanıyor ..dün hep birlikte kahvaltı yaparken ablam nasıl acaba motor bindin mi korktun mu falan diye sordu ben de merak ediyorum korkuyorum dedi. Eşim de istersen gel bir tur gezdireyim seni dedi..tur atıp geldiler bir de selfie çekmişler..bana da gönderdiler ..ablam eşine de göndermiş .. o da utanmadın mı evli barklı kadınsın tüh sana yazıklar olsun beni arama gelme bir daha buralara deyip ablamı engelledi telefonda ..kız şuan şokta ..kendimi zan altında hissediyorum diyor hiçbirşekilde çocuğa tutunmadım koltukla oturur gibi oturdum diyor .. dedim saçmalama tutunsan nolur..özür falan bekliyor sanırım..bir fikir verin nasıl davransın böyle kocaya..eşimin haberi yok olsa kesinlikle çok üzülür ve bir daha görüşmez enişte kişisiyle
Ben ablanızın yerinde olsam öyle bir eşten boşanırdım, bana güvenmeyen bir adamla işim olmaz çünkü, benimde kızkardeşim var, eşimde motorsiklet olsa ve kızkardeşim binmek istese eşi de ağza alınmayacak sözler söyleyip hakaret etse o iş orada biterdi. Ne yani ben eniştesine, eniştem baldınıza yan gözle bakacak kadar kötü mü? Beni enişteme yan gözle bakacak kadar kötü gören bir koca bir zahmet benle aynı yastığa baş koymasın.

Uzatmayin yahu sizin ailenizden banane? Ne tartisicam burada konu sahibinden ve genel dusuncelerimizden bahsediyoruz.
araya lak diye girme o zaman, haddini bil, kendini zeki sanma , yok eniştesiyle samimi olanlar varmış yok bacak bacaktan rahatsız olmazlarmış. Genel düşünceye bak 2 dk da enişte baldız fantazisi yaptın. Muhattap olma benimle,ailemi ağzına alma

Toplu tasima bazi insanlar icin mecburi ulasim araci oluyor ama enistenin motosikletine binmek mecburi degil. :) Bu arada kardesim yok, dolayisiyla kardesimin eşi olan bir eniştem yok. Ama eniste dedigimiz insan aile bireyi degildir bana gore diş kapinin diş mandali oluyor, o yuzden "aile içi" olarak gormuyorum. Seks oluşmasa da dedigim gibi gereksiz. Ben kuzenlerin eşleriyle, esimim kardeslerinin esleriyle hatta kaynimla da belli bir mesafesi olan insanimdir.

Butun kotu düşünceli insanlar sadece disarda olur ve sadece baskalarinin basina gelebilir bizim ailede asla olmaz kafasinda olmadigim icin ben pis zihniyetli de olabilirim.
Enisteleriyle samimi olan insanlar da olabilir ama bu olabilecegi gibi bundan rahatsizlik duyan da olabilir ve bu kinanasi bir durum degil bence.

19 yasimdan beri motosiklet kullaniyorum ve cesit cesit motora da artcilik yaptim. Motora temasiz binildigini gormedim. Oyle bir model varsa konu sahibi aciklasin ben de ogreneyim merak ettim. :KK70:

O halde hersey gereksiz ve mecburi degil. Ne bilim sinemaya gitmek, tatile gitmek,.. daima karsi cins ile temas ihtimali var. Sirf temas olunca birsey olmuyor ki. Kadin motor nedir bilmiyor ve denemek istemis. Bunu güvendigi biri ile yapmak istemis, yani gerçekten ne var bunda?

Ben demiyorum ki aile içi ensest yok, tecavüzler, psikolojik siddet felan yok diye. Hepsi gayet var ancak sirf böyle birsey var diye, herkesi bunun ile itham edemeyiz ki. Herkes gardini almak zorunda degil ki.

Adam normal bir sekilde "olmus bitmis ama bence yanlis yaptin" deseydi yine neyse. Adam karisini resmen namussuzluk yapmis ile iftira ediyor, hakaret ediyor. 14 yasindaki ergen sevgili gibi karisini her yerde engelliyor. Saygisizligin daniskasini yapiyor.

Ve burdaki kadinlarda hak veriyor. Baska konularda bir erkek cidden karisini aldattiginda "olabilir, seytana uydu" felan bahaneler üretilirken, burda bir kadini sirf motor merakindan yargilamak iki yüzlülügün daniskasi!

araya lak diye girme o zaman, haddini bil, kendini zeki sanma , yok eniştesiyle samimi olanlar varmış yok bacak bacaktan rahatsız olmazlarmış. Genel düşünceye bak 2 dk da enişte baldız fantazisi yaptın. Muhattap olma benimle,ailemi ağzına alma

Fantazi yapan sensin. Evet enistesiyle samini olan insanlar var ve motosiklete binmekten rahatsiz olmayabilirler bu neden sana gore fantazi oluyor?

Herkesin aile dinamigi ve anlayisi farkli, herkes samimi degil, herkes aileden gormuyor ve bu da en az sizin dusunceniz kadar normal bana gore. Tekrar diyorum "bana göre" sikinti ama baskasina gore olmayabilir o ayri. Ancak arabaya dahi yalniz binmelerine sakincali bakan ve yersiz bulan insanlarin motosiklet konusunda "aile içi ya" demesi celiski oluyor. :)
50 kere ayni şeyi anlatip duramam size.

Fantazi yapan sensin. Evet enistesiyle samini olan insanlar var ve motosiklete binmekten rahatsiz olmayabilirler bu neden sana gore fantazi oluyor?

Herkesin aile dinamigi ve anlayisi farkli, herkes samimi degil, herkes aileden gormuyor ve bu da en az sizin dusunceniz kadar normal bana gore. Tekrar diyorum "bana göre" sikinti ama baskasina gore olmayabilir o ayri. Ancak arabaya dahi yalniz binmelerine sakincali bakan ve yersiz bulan insanlarin motosiklet konusunda "aile içi ya" demesi celiski oluyor. :)
50 kere ayni şeyi anlatip duramam size.
rica ediyorum bana artık yazmayın

O halde hersey gereksiz ve mecburi degil. Ne bilim sinemaya gitmek, tatile gitmek,.. daima karsi cins ile temas ihtimali var. Sirf temas olunca birsey olmuyor ki. Kadin motor nedir bilmiyor ve denemek istemis. Bunu güvendigi biri ile yapmak istemis, yani gerçekten ne var bunda?

Ben demiyorum ki aile içi ensest yok, tecavüzler, psikolojik siddet felan yok diye. Hepsi gayet var ancak sirf böyle birsey var diye, herkesi bunun ile itham edemeyiz ki. Herkes gardini almak zorunda degil ki.

Adam normal bir sekilde "olmus bitmis ama bence yanlis yaptin" deseydi yine neyse. Adam karisini resmen namussuzluk yapmis ile iftira ediyor, hakaret ediyor. 14 yasindaki ergen sevgili gibi karisini her yerde engelliyor. Saygisizligin daniskasini yapiyor.

Ve burdaki kadinlarda hak veriyor. Baska konularda bir erkek cidden karisini aldattiginda "olabilir, seytana uydu" felan bahaneler üretilirken, burda bir kadini sirf motor merakindan yargilamak iki yüzlülügün daniskasi!

İnsanlarin birbirine "yanlislikla" carpmasi, elinin bacaginin degmesi, temasi olabilir. Onun disinda sinemada tatilde kimseyle dibdibe devamli temasta olmak zorunda kalmadim ben.

Bakin konu sahibi kendisi diyor "esimle ablam arabaya binemez, esim teklif dahi etmez, ablam binmez"
Ayni arabada yalniz kalinca uygunsuz oluyorsa, motosiklette bacak bacaga olunca aileden ya durumu nasil oluyor?

Yani yine diyorum kimsenin aile eniste iliskisi beni baglamaz ben başta da konu sahibinin bu araba meselesinden yola cikarak yorumumu yaptim.

Ablanin enisteyle insan iliskisi ne duzeyde, eşiyle enistenin iletisimi nasil bilmiyoruz sonucta.
Herkes kendi ailesinden ornek veriyor. Bana gore anormal cunku enistelerimi tanimiyorum, sadexe Xin kocasi olarak biliyorum ortamlarda. Xin kocasi olmasi disinda birebir tanimiyorum adamlari ve aileden gormuyorum.
Baskasi sohbetlidir, samimidir onu bilemem ama eş normalde kisitlayan bir adam degilmiş ama buna tepki verdigine gore??? Belki anormal bir durum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X