- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
aynı fikirdeyim
genç insanlar neden canları istiyorsa bara gidemesin, arkadaşlarla gidiliyor da kardeş eşi ile mi gidilmeyecek
herkes sanki konu sahibi hatalıymış gibi yazmış
bence en hatasız olan konu sahibi
insan sevgilisinin ailesiyle gayet de güzel dışarı çıkabilir
en hatalı enişte, çok adi bir adammış
ama ikinci hatalı da sevgili
yahu adam senin kardeşinin eşi, enişte benim yanımda böyle muhabbet yapma deyip adamı susturacağına neymiş tabi ki samimi olacaklarmış
valla kardeşini bile bu anlamda korumayan adam yeri gelince sevgilisine sahip çıkar mı bilemedim
Teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum.aynı fikirdeyim
genç insanlar neden canları istiyorsa bara gidemesin, arkadaşlarla gidiliyor da kardeş eşi ile mi gidilmeyecek
herkes sanki konu sahibi hatalıymış gibi yazmış
bence en hatasız olan konu sahibi
insan sevgilisinin ailesiyle gayet de güzel dışarı çıkabilir
en hatalı enişte, çok adi bir adammış
ama ikinci hatalı da sevgili
yahu adam senin kardeşinin eşi, enişte benim yanımda böyle muhabbet yapma deyip adamı susturacağına neymiş tabi ki samimi olacaklarmış
valla kardeşini bile bu anlamda korumayan adam yeri gelince sevgilisine sahip çıkar mı bilemedim
Aslında sebebi kız çok aşığım evlenicem diye tutturmuş bununla..Ben de tam onu yazacaktım. Nişanlı bana biraz toy geldi. Yani benim yanımda kimse benim kardeşimi aşağılayamaz, aşağılatmam ağzını açarsa kapatırım. Enişte cıvık ama nişanlı da ağırlığı olmayan bir insan gibi geldi bana.
Benim de benzer bir sorunum var. Yakin zamanda kardesim evlendi. Gelinimizin birlikte buyudugu abisi gibi gordugu kuzeni ile tanistik. Haliyle beraber oturup kalktik. Esi cok hanimefendi ve guzel bir kadin. Fakat bu adam bir tuhaf ya. Surekli capkinliklarindan bahsediyor ve bunu normal gibi goruyor. Onun disinda surekli bana yakin olma cabasi var. Yan yanayken sorun yokta az uzakta olsun surekli bana bakiyor. Ilgisini baya baya belli ediyor yani. Karisi da yani benden guzeldir belki. Esime sinirli sinirli bakiyor. Maalesef arada sirada karsilasmak zorundayiz ne yapicam bilmiyorum. Artik her defasinda gorusmemek icin bahane uydurucam galiba.
Civiktan ote y.vsakmis o abiBu y.vsak tiplerin sayisi son zamanlarda cogaldi arik hicbir seye sasirmiyorum. Karisi kor topal guzel cirkin iyi kotu evliligi iyi kotu boyle tiplere hic fark etmiyor, gozleri surekli disarda. Boyle adamlarla evlilik surduren kadinlara cok sasiriyorum. Ben olsam evlenmezdim, adam evlendikten sonra civirsa da kapinin onune 3 gunde koyardim.
Benim de benzer bir sorunum var. Yakin zamanda kardesim evlendi. Gelinimizin birlikte buyudugu abisi gibi gordugu kuzeni ile tanistik. Haliyle beraber oturup kalktik. Esi cok hanimefendi ve guzel bir kadin. Fakat bu adam bir tuhaf ya. Surekli capkinliklarindan bahsediyor ve bunu normal gibi goruyor. Onun disinda surekli bana yakin olma cabasi var. Yan yanayken sorun yokta az uzakta olsun surekli bana bakiyor. Ilgisini baya baya belli ediyor yani. Karisi da yani benden guzeldir belki. Esime sinirli sinirli bakiyor. Maalesef arada sirada karsilasmak zorundayiz ne yapicam bilmiyorum. Artik her defasinda gorusmemek icin bahane uydurucam galiba.
Ay yok bizim kinin bana yakınlık çabasını filan görmedim Allah'a şükür. Sizede yorumum uzak durun mutlaka..
Of aynen ya karisi hic mi rahatsiz olmuyor anlamiyorum. Oyle de sorunlu biri ki onu karisindan baska kimse cekmez bunu da biliyor. Bu cesaret nereden geliyor cozemedim. Dedigin gibi son zamanlarda da cogaldi bunlar.
cevremizde var buna benzer biri esimin tarafından esim gorusmekten pek haz etmiyor cunku boyle sacmalıkları var esi rahatsız olsa insna birsey der ama bakıyorsun guluyor ee yani banane ozaman diyor insan ama bizimle alakalı salak birseyler soyleyince lafı yiyor o ayrı cok gorusmemek daha iyi benim kardesimin eside olsa arayı acardım
Aynen nerde olursak olalım konuşunca dur bakalım ne yumurtlıcak diye ben geriliyorum.içsede içmese dert bu adam.2 görümcem evli, birinin eşini ne kadar seviyorsam diğerine de o kadar kıl oluyorum. bizimki öyle zevzek değil ama çok alıngan, mızmız ve nazlı...
bu arada biz de ne zaman biraraya gelsek bir rakı masası kurulur, ama bu kimsenin laçkalaştığı anlamına gelmez. o enişteyle meyhaneye değil medreseye de gitseniz cıvıtır adamın fırtatı buysa budur.
ben de soylerim ki hani konusmaları falan gercekten iticiymis yani aynı sekilde benim tarafımdan biri olsa esim begenmese davranıslarını yakınımda olsa haklısın deyip arayı acarım karsıdakide nerde ne konusması gerektigini bilecek ozaman bu kdr basitYani bende o kadar dikkatli davrandım ve olanı biteni yazdım ama yinele bazıları mikserlik yapma falana bağlamışlar. Zevzeklik yapan birinden uzak durmak istediğimi sevgilime söyleyince ara mı açmak olurmuş bu..
Kesinlikle haklısınız mesafe candır.
Alkolsüzden eşine yersiz eleştiri yapmasına kızıyordum. Alkol alınca da başladı milattan önceki ilişkilerini anlatmaya.Bir kadın bir erkeği sevmiyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Ama bir üye yorum yapmış nişanlınıza böyle söylemeyin. Mesafe koyacaksınız koyun gitsin. Bir dahada içkili ortama girmessiniz onla. Bazıları ağzıyla içmiyor malesef. En sevmediğim insan modeli. Eşim içtiğinde çok konuşurdu onu bile eleştiririm. Saçmalamadığı halde. En nefret ettiğim insan modeli. Ama eğer içkisizkende öyleyse direk mesafe koyun. Nişanlınıza söylemyin. Yada mecbur kalırsanız bir yere gitmeye karısı olmadan gitmeyin. İçince aslan kesilen pısırık erkek modeli işte. Ben böyleyim ben şöyleyim diye kendini kanıtlamaya çalışan ergen modeli. Büyüyemiş adamcağız. Yazık onun karısınada.
Kesinlikle güven vermiyor zaten .Tabiki mesafe sınırları bilmek güzeldir
Bir adam eşini başkasının yanında küçük düşürüyorsa güvenmeyin derim
Eşi hasta ama o sizinle takilmayi tercih ediyor bence arkana bakmadan kaç sevgilin de anormal..Aslında 4 ümüzün çıkalım diye plan yapmışlar ben gerek yoktu diye sevgilimle tartıştım çıkmadan ama gitmemek de olmazdı rezervasyon yapmışlar. sevgilimin kız kardeşi rahatsızlanınca 3 ümüz gittik. İçki olayıda sürpriz oldu.gidince gördüm malesef...
hepsi kadınlar yüzünden izin veriyorlar adamlara ödleri kopuyor aman boşanırız diye adamlar da iyice şişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?