Hiç böyle düşünmemiştimEşi hasta ama o sizinle takilmayi tercih ediyor bence arkana bakmadan kaç sevgilin de anormal..
Bana da dı dığının dıdısı geliyor ya... ne gerek var diyorum ama arkadaş olanlarda da var... hani çıkalım gülelim eğlenelim yapabilenler. Sanırım sevgilim öyle olmak istiyor. Ama o mutlu olsun diye ben bu adamı çekemem...Valla bn kendi eniştwmle bile samimi olmazdım. Kaldı ki eşimin eniştesi.
Ay nerden bileyim bar tarzı bi yermiş...Sevgilimin bana dediği stand up gösterisine eğlenmeye gidicez. Mekanı bilmiyordum ben. Zaten en başta ne gerek vardı kavgası çıkarınca ben gönlü olsun diye iyi hadi gidelim dedim çıktık.Tanisma ortami olarak neden meyhane?
Çok sürmez bende paylarım bunu ama daha çok Yeni tanışıyoruz.Vallahi ben haddini bildirip uzak durma taraftarıyım. Benim eşimin eniştesi de haddi olmayan bir mevzuya burnunu soktu karısıyla beraber ağızlarının payını aldılar şimdi konuşmuyorum eniştesi ile.
Katılıyorum hiç tanışmamak en güzeliydi evlenene kadar ama şartlar öyle gelişti. Mecburi tanışma oldu biraz ama gece dışarıya çıkmak tamamen sevgilimin aile bağları oluşturma arzusundan.Ooo sen simdiden ipleri vermissin sevgilinin eline.Tabi ki samimi olcagiz ne demek ya.Cok aileci galiba.Banane sevgilimin enistesinden benim sarteller atardi.Sevgilim olsa kvle bile tanismayi istemeden bi iki hafta once kabul ederim kaldi ki enistesi
Madem olan oldu bundan sonrasina bak.Kesinlikle kabul etme daha nisan bile yok.Cok israr ederse ailem ailem derse anlarsin zaten.Aman cok aileci erkekten uzak dur.Sevgilinin suan seni mutlu etmesi lazim ailesini degil.Sen simdiye kadar taviz vermissin artik o versin bosver canim sonra benim gibi cok pisman olursun.Bende ilk evliligimde didinin disiyla tanistim samimi oldum evlendikten sonra da hep onlarla olalim istedi.Sen dikkat et ve sert yap sakin uzuluyor diye yumsamaKatılıyorum hiç tanışmamak en güzeliydi evlenene kadar ama şartlar öyle gelişti. Mecburi tanışma oldu biraz ama gece dışarıya çıkmak tamamen sevgilimin aile bağları oluşturma arzusundan.
Çok mu aileci anlamadım ki seviyorum kızamıyorum da... sen beni mutlu etmek istemez misin filan yapınca e iyi madem dedim bir bilsem ağzıyla içmediğini bu adamın hayatta gitmezdim .. o da pişman oldu ama geçmiş olaaa
Bende ilkkez böyle bişeye şahit oldum ama ablası evlenirken çok dinlememiş kimseyi seviyorum deyip evlenmiş zira bu sebepten karışmak istememiş. Ama bende bekledim neyse deyip başka bir konu açmasını.yapmadı karışmadı zaten geçmiş gitmiş seyler ne diyim dedi.Bişey orabilir miyim? Tüm yorumları okumadığım için belki sormuşlardır ama sevgilinizin yanında bu adam neden bu kadar rahat davranabiliyor? Sonuçta kardeşinin eşi değil mi? Sen nasıl böyle konuşabiliyorsun böyle eski sevgililerindrn bize ne karın benim kardeşim olur ağzını topla tarzında bir şeyler söylemedi.. Şahsen benim abim yokk ama öz abim gibi bir amca oğlum var benim eşimin bu tarz bir konuşması olsa o son konuşması olur bir daha asla böyle bir konuşma geçemez.. Yani sizin sevgiliniz de bir tuhaf kardeş ya da abla yani sonuçta enişteye bi ayar vermesi gerekirdi..
Tuhaf ya.. Saçma bir insan o enişte.. Neyse siz henüz sevgilisiniz mesafeyi şimdiden koyarsanız iyi olur.. Sevgiliniz de sizi o adamın olduğu yere tekrar götürmek isterse ilişkinizi bir gözden geçirin derim sevgiler :)Bende ilkkez böyle bişeye şahit oldum ama ablası evlenirken çok dinlememiş kimseyi seviyorum deyip evlenmiş zira bu sebepten karışmak istememiş. Ama bende bekledim neyse deyip başka bir konu açmasını.yapmadı karışmadı zaten geçmiş gitmiş seyler ne diyim dedi.
Boşver sevgilini sen. Evlensende o istiyo diye istemediğin akrabalarla görüşmek zorunda değilsin ki.. Bn 6 yıllık evliyim. Onun cok sevdiği teyzesinin kocasını bn hç sevmiyorum. Adamda bi iticilik var. Halbuki genç. 30 yaslarda. Yani rğlenceli falan. Ama bn nefret ediyorum. Gülüşü tavrı çok sıcak davranması bnm nefret sebebim. Ve ne zaman bzee gelseler(zaten topu topu 3 defa geldiler) böyle karısını gülünç ve çirkn buldugunu söylemesi falan bnde başka bi şüphe uyandırıyo. O yzden velhasılkelam sallaaaaaBana da dı dığının dıdısı geliyor ya... ne gerek var diyorum ama arkadaş olanlarda da var... hani çıkalım gülelim eğlenelim yapabilenler. Sanırım sevgilim öyle olmak istiyor. Ama o mutlu olsun diye ben bu adamı çekemem...
Yok zaten daha da ısrar ederse sevgilim gidelim buluşalım diye git kendin dinle dicem... bu nasıl aile bagı bu ne yaman çelişki... zaten söyledim de ben arkadaş olmak istemiyorum mesafeli olmak istiyorum dedim.Tuhaf ya.. Saçma bir insan o enişte.. Neyse siz henüz sevgilisiniz mesafeyi şimdiden koyarsanız iyi olur.. Sevgiliniz de sizi o adamın olduğu yere tekrar götürmek isterse ilişkinizi bir gözden geçirin derim sevgiler :)
Kesinlikle aynı fikirdeyiz. Hayır çok kafam sarsa çıkalım gezelim yiyelim içelim onun sonu da hayra çıkmaz çok muhabbette tez ayrılık getirir.Tabikixe arada meseafe olmali
Zaten bu adam belliki densizin teki ve bu tipler tehlikedir
Sen erkek arkadasina bakma gorumceni kocasiyla dost arkadas olunmaz
Kadin kadindir erkek erkek
Yani bayram seyran arada cay disinda disinda hiiiiiic gerek yok gorusmeye
Mesafe iyide adamin davranislarinda seni ilgilendiren bir durum yok. Muhabbeti boş olabilir sevgilinin enistesi azda olsa görecek ve boş muhabbeti dinleyeceksin. Adama karsi ilgisiz nötr ol. Kendini doldurma olumsuz anlamda samimide olmaMerhabalar güzellikler
Tecrübelilerinizden akıl almak istiyorum.
Erkek arkadaşımın kız kardeşi ve eşiyle tanıştık. Kız kardeşini çok sevdim, Güler yüzlü tatlı dilli ama eşine ısınamadım. Biraz ilginç biri hareketleri tavırları..
Örnek vericek olursam meyhanede takıldık, kafam bi milyon filan deyip Kv adayını susturabiliyor. Tabiki trpkisiz kaldım ama eşini filanda eleştiriyor ve bunu bana anlatınca ne yorum yapıcam şaşırıyorum milletin içinde olabilir deyip geçiyorum.
Bigün sevgilim ben ve kız kardeşinin eşi dışarı çıktık adam başladı gittiğimiz yerde eski sevgilisi varmış kız çok koşmuş peşinden filan gittik bizimki içince iyice coştu anlatıyorsa anlatıyo eski ilişkilerini ben yakışıklıyım çapkınım mı demek istiyo psikolojisi mi bozuk anlamadım. Sevgilime dedim ki bu hep böyle miydi yok ilkkez şahit oluyorum bende diyo.
Dedim ki arkadaş olmayalım mesafeli duralım ben enişteyi sevmedim dedim, sevgilim diyo ki olur mu öyle şey tabiki samimi olcaz. Ne yapıcam bilemedim.
bilmek istemiyorum ne eski sevgilisi ne bilmem neyini.. ne yapsam?
Siz nasıl ilişki kuruyorsunuz. Mesafeli mi yoksa yakın samimi arkadaş gibi mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?