Eniştesinin Arkadaşıma Olan Davranışları?

Kesinlikle anlatsın annesine utanması gereken o pislik adam.şikayet etmese bile bir daha görüşmezler en azından

Ne yapacakmış o evde ki enişte bunu söylemiş ve evde yalnız değildi herhalde ne ara söylemiş evde bunu yapmak için birşey vermek gerekir diye teyze nerede? birde eniştenin mesajla bu kadar açık açık bunu demesi mantıklı gelmedi. Söz uçar yazı kalır demişler enişte bu mesajı karısına göstereceği ihtimalini düşünemiyor mu? çok inandırıcı gelmedi bana ama madem delil var göstersin o zaman ne duruyor hala?

Ne yapacakmış o evde ki enişte bunu söylemiş ve evde yalnız değildi herhalde ne ara söylemiş evde bunu yapmak için birşey vermek gerekir diye teyze nerede? birde eniştenin mesajla bu kadar açık açık bunu demesi mantıklı gelmedi. Söz uçar yazı kalır demişler enişte bu mesajı karısına göstereceği ihtimalini düşünemiyor mu? çok inandırıcı gelmedi bana ama madem delil var göstersin o zaman ne duruyor hala?
Teyzesi falan da evdeymis sanırım ama farklı odalardaymışlar. Eğer söylerse aile karışır diye düşünüyor

İspata gerek yok tabi ama bu defa aile karışır diye düşünüyor

Karışsın zaten. Asıl şimdi susarsa devamı gelecektir. Ben işi bir tık yukarı çıkarıp hukuki olarak hesap sorardım..

Her türlü toplum baskısına rağmen rezil etmeli. Malum onlara göre böyle konularda kadınlar kuyruk sallarsa erkekler çapkınlık yapar!
Emin olsun buna benzer şeyler bile derler. Ama arkadaşın bu tacize asla susmamalı..

Karışsın zaten. Asıl şimdi susarsa devamı gelecektir. Ben işi bir tık yukarı çıkarıp hukuki olarak hesap sorardım..

Her türlü toplum baskısına rağmen rezil etmeli. Malum onlara göre böyle konularda kadınlar kuyruk sallarsa erkekler çapkınlık yapar!
Emin olsun buna benzer şeyler bile derler. Ama arkadaşın bu tacize asla susmamalı..
Keşke anlasa. Umarım ileride pişman olmaz

Merhaba. Bir arkadaşım var üniversiteden tanıyorum şuan farklı şehirlerdeyiz. Bugün beni aradı ve teyzesinin eşi yani eniştesiyle olan bir şeyler anlattı bana. Bayram sebebiyle teyzesine gitmişler zaten yakın oturuyorlarmış. Orda kalmışlar ailecek. Eniştesinin de arkadaşım yaşlarında bir kızı var. Eniştesi arkadaşımın elini öpmüş. Arkadaşım da elini falan çekmiş hemen. Daha sonra arkdaism bir şey yapacakmış evde ve eniştesi de bunu yapmak için bir şey vermek lazım falan demiş. "Yok ya ne vereceğim" diyerek odadan ayrılmış. Daha sonra eniştesi mesaj atmış vermeyecek mısın diye. Kız da neyi demiş. "Küçük bir buse" diye yanıt vermiş eniştesi. Arkadaşım bana bunu anlattı morali çok bozuktu .Eve sigamiyorum dedi. Şuan kendi evlerindeler. Ben de annene anlat haberi olsun dedim. Normal değil bence bu davranışlar. Anneme anlatırsam annem delirir dedi. Sizce ne yapmalı? Arkadaşım 20 yaşında.

anlatsın, anlatmayanlar pişman ne yazık ki........

İspata gerek yok tabi ama bu defa aile karışır diye düşünüyor
Adam aile karışır diye korkmuyor ama arkadaşın niye korkuyor çekiniyor. Mesajları silmemek çok önemli. Çünkü teyzesi ve kuzeni arkadasinizin ustune gelirse aha al bu da ispatı diye suratlarına carpardi

Enişteyi tehdit etsin.
Mesajlarını silmedim ,eğer bir daha en ufak bir tacizde bulunursan ,seni herkese rezil ederim desin.
En güzel çözüm şu noktada.

Back
X