merhaba arkadaşlar , foruma yeni katıldım. enteleyi geçen yıl bu forumdan öğrenmiştim. 2 yıl önce bi bunalım anında saçlarımı kestirmiştim, okadar ki ensem açıktaydı yani, normalde resmen yılda belki 3-4 cm ancak uzayan saçlarım şuanda belimde , eski uzunluğunda. ve bu 1 yılda sadece 3 kez kullandım , aktarımın tavsiyesine uyup herhafta yada 2 hafta da bi kullansam nekadar olurdu düşünemiyorum 
bazı yeni kullanıcak arkadaşlar tereddütte, ve de korkuları war okuduğum kadarıyla. ilk başladığımda aktarım beni de uyarmıştı yan etkisinden ötürü. ama bilinçli kullandıktan sonra hiçbişi olmuyo merak etmeyin. zaten atüm saçınıza deil sadece diplerine uygulayıp saçınıza masaj yapmanız gerekiyo , yıkarken de kafanızı öne eğip sadece saçlarınızı yıkamanız yeterli , bi de unutmada ;uygulamadan önce saçınızı yıkayıp iyice kurulamanız gerekiyor.
umarım size de faydası olur
bazı yeni kullanıcak arkadaşlar tereddütte, ve de korkuları war okuduğum kadarıyla. ilk başladığımda aktarım beni de uyarmıştı yan etkisinden ötürü. ama bilinçli kullandıktan sonra hiçbişi olmuyo merak etmeyin. zaten atüm saçınıza deil sadece diplerine uygulayıp saçınıza masaj yapmanız gerekiyo , yıkarken de kafanızı öne eğip sadece saçlarınızı yıkamanız yeterli , bi de unutmada ;uygulamadan önce saçınızı yıkayıp iyice kurulamanız gerekiyor.
umarım size de faydası olur