Enteresan bir elti.

CansuTore

En büyük derdimin ömrü, omzuna kadar..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
223
183
103
Kızlar merhaba, benim aslında çokta dert denmicek bir sıkıntım var anlatayım şöyle;
2 yıldır nişanlıyım, ondan öncesinde de 3 yıllık bir birlikteliğimiz vardı nişanlımla. Bizim sevgililik dönemimizde abisininde sevgilisi vardı. Tanımıyoduk birbirimizi ama tabi sosyal medya falan filan görüyoduk o beni, ben onu. Neyse işte bunlar 2 sene önce evlendiler, düğünlerine gitmedim tabi o zaman söz yok nişan yok babam izin vermemişti. Neyse, öncelikle şunu söyliyim kayınvalidem arada hiç ayrım yapmayan bir insandır, sağolsun çok iyidir bana karşı da ona karşı da. Ama eltimde ben böyle bir haller seziyorum, bir havalı hareketler, ne biliyim sankı ulaşılmazmış gibi ben ondan 5 yaş küçüğüm yine de biraz yaklaşmaya çalıştım o da muhabbetini eder canımlı cicimli ama hep böyle bir havalardadır kendisi. İnsanız sonuçta sosyal medyadan bir fotoğrafını beğenmişliğim olmuştur 1 2 defa o hiç beğenmez, takmaz gibi. Saygısızlıkta yapmak istemiyorum hiç bi şekilde, bunu nişanlım dahil kimseye belli etmedim dillendirmekte istemiyorum sonuçta hiç bişey zorla değil benimde ona ihtiyacım yok sadece eltiyiz sonuçta diye ben bir adım attım baktım ondan aynı tepki gelmedi. O öğretmen bu arada, bende laborantım. Para konusu olsun ev olsun böyle bir ayrımımız yok yani kıskançlık yapılıcak konu da yok. Güzellik desen çok benzetirler bizi ama beni biraz daha beğenir ailedekiler :) Bu ara bu nisan ayında düğünüm. Sizce ben bundan sonra ona davranış tavır bakımından nasıl yaklaşayım, nasıl davranıyım, havalı mı görüneyim eğer öyleyse nasıl yapıyım bunu fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkürler şimdiden :)

Bence bir şey yapma.
Çünkü o senin fotoğraflarını beğenmemek dışında başka bir şey yapmamış,baksana.
Çok istiyorsan sen de beğenmezsin fotoğraflarını olur biter.

Bence bir şey yapma.
Çünkü o senin fotoğraflarını beğenmemek dışında başka bir şey yapmamış,baksana.
Çok istiyorsan sen de beğenmezsin fotoğraflarını olur biter.
Fotoğraflarımı beğenmedi evet ama bu benim için çok önemli değildi.
Konuşma esnasında aldıklarıyla yaptıklarıyla hava atması, geçen kayınvalidemleri yemeğe çağırmış, beni çağırmamış beni arayıp kayınvalidem çağırıyor onlara. Bende bahane uydurup gitmedim. Ama ben nişanlımın ailesini yemeğe çağırdığımda, eltimle eşini de davet ediyorum (evli olmadığım halde), ben anneler gününde hediye olarak porselen tabak takımı alıyorum kayınvalideme, bakıyorum bir sonraki yıl anneler gününde çok benzerini almış. ve bunun dışında konuştuğu her kelime de bir abartı , hava hissediyorum. Fotoğraflarımı beğenmemesi hiç ama hiç önemli değil bunların yanında .

Konuşma esnasında aldıklarıyla yaptıklarıyla hava atması, geçen kayınvalidemleri yemeğe çağırmış, beni çağırmamış beni arayıp kayınvalidem çağırıyor onlara. Bende bahane uydurup gitmedim. Ama ben nişanlımın ailesini yemeğe çağırdığımda, eltimle eşini de davet ediyorum (evli olmadığım halde), ben anneler gününde hediye olarak porselen tabak takımı alıyorum kayınvalideme, bakıyorum bir sonraki yıl anneler gününde çok benzerini almış. ve bunun dışında konuştuğu her kelime de bir abartı , hava hissediyorum. Fotoğraflarımı beğenmemesi hiç ama hiç önemli değil bunların yanında .
Benzer hediye olayı canını sıktıysa mesafeli görüş o zaman.
Yemek olayını alınma bence. Belki yalnız görüşecekleri konu vardı.

Benzer hediye olayı canını sıktıysa mesafeli görüş o zaman.
Yemek olayını alınma bence. Belki yalnız görüşecekleri konu vardı.
Yalnız görüşücekleri konu olsa kayınvalidem bu konulara son derece saygı duyan birisidir , beni arayıp çağırmazdı bence. Ama yine de ne düşündü bilemiyorum tabi, çok fazla kötülemekte istemem zaten oturup muhabbet ederken ben bana karşı bir saygısızlık görmedim sadece hareketleri biraz hava atar gibi, hani ailenin ilk gelini benim gibisinden , bana öyle geliyor.

Ayni ailenin cocuklariyla evlendiniz diye can ciger kuzu sarmasi olmaya luzum yok. Mesafeli ol. Okuz altinda buzagi arama. Yuzune yapilan dertlenecek bir saygisiZlik goremedim durumunuzda

Sanki çok kafaya takıyormuşsunuz gibi. Yani hayatta dikkat etmem, ben hediye aldım; gelecek sene o da benzerini aldı falan. Azıcık sanki siz de sorun varmış gibi.

Ayni ailenin cocuklariyla evlendiniz diye can ciger kuzu sarmasi olmaya luzum yok. Mesafeli ol. Okuz altinda buzagi arama. Yuzune yapilan dertlenecek bir saygisiZlik goremedim durumunuzda
Yok dertlenecek bir durumum zaten yok. Olsa da dediğin gini aynı ailenin çocuklarıyla evlenmek dışında bir münasebetimiz de yok fazla dert etmem zaten. Benim burda fikir almak istediğim konu benim ona nasıl davranmam gerektiğiydi. Yoksa ben eltime sayıgsız, kötü, öyle böyle demiyorum. Kendince iyidir, ben bana karşı hareketlerinden bahsettim sadece.

Sanki çok kafaya takıyormuşsunuz gibi. Yani hayatta dikkat etmem, ben hediye aldım; gelecek sene o da benzerini aldı falan. Azıcık sanki siz de sorun varmış gibi.
Yemek hazırlarken kayınvalidemde, aa anne ne güzelmiş bunlar benimkilere benziyor dedim, o söyledi eltimin aldığını. O şekilde farkettim bende, yoksa fesatlıktan kontrol etmek değildi bu. Bende sorun var mı bilmiyorum ama ben hep yapıcı olmaya, konuşkan taraf olmaya çalıştım, azcıkta olsa çaba gösterdim. Onun aynı karşılığı vermiyor oluşu rahatsız etti sadece

yani bence hiiiç kafaya takmayın. eğer hissettiğiniz gibi onda büyük gelinlik havası varsa, sizde de çıtır küçük gelin havası olsun ne olacak.

Back
X