Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

krishazel selam ben nasıl bi tedavi uyguladıgını bilmiyorum rez. azlıgında enver beyin kendisine sorsan daha iyi olmazmı belki bilen arkadaşlar vardır yinede

Merhabalarrr
arzucum nasılsın?
Krıshazel arkadaŞım bence enver bey'den ÖngÖrÜŞme randevusu al(Ücretsız)
bol Şans !

Krıshazelcım senın sonucun bellı oldumu sende umutta denıyordun sanırım
ben enver beye bakulu bır tanıdıĞımı Önerdım gıttım tÜrkıyede 2 defa benle tanıŞmadan Önce tÜp denemıŞ ama yumurtası ve transferı gerÇekleŞmemıŞ
ama enver beyde yumurtasıda beklemedıĞı sayıda gelıŞtı transferıde oldu onun da sorunu yumurta yetmezlıĞı ıdı sonuÇu olumsuzdu ama %100 memnun ıdı enver bey ve tedavısınden Şımdı bı bakÜlÜ tanıdıĞı ıle yenıden gelecek b,ı kaÇ haftaya tedavıye geÇen aradı enver beye sÖlememı ıstedı.bence sende gÖrÜŞ bakalım ne dıcek sana en son ne protolÜ uygulandı rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah...

cnm bildiğim kadarı ile ilaç dahil 4500 tl enver beyde şuanda
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

inşş cnmm ya çok tşk ederim şu an beklemediyim
3 aşılama 2mico negtif oldu maleseff bende yeni merkez doktor arıyorum ama bakalım
evet işimiz çok zorrr
allah yardımcımız olsunn((

Amın cnmcım ınŞallah rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle meleklerımı<zı kucaĞımıza almayı nasıp eder ınŞallah
sen nerelerde yaptın denemı?sorun ne?
Cnmcım sakıncası yok ıse paylaŞırmısın
ben pkoyum 3 gebelık kaybım var 2sı doĞal 1 aŞılama ıle
1 tÜp deneyımım var negatıfle sonuÇlanan ocak ayında Şımdıtekrar ınŞallah 2. Sıne baŞlıcam Önce rabbım sonra enver beyın vesılesı ıle meleĞıme kavuŞacaĞım gÜnÜ sabırsızlıkla beklıyorum
ben kendımı dedıĞım gıbı Önce rabbım sonra enver bey sayesınde bu yolda daralmıyorum hamd olsun rabbıme
rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah bu yolda....

cicim ne sakıncası olcak tabiki paylaşırım
ben 6 yıllık evliyim kendimi bildim bileli malesef bende de pko var 3 aşılama biri donmuşlarla 2 micro negatif sonuç aldık malesef aşılamalarımı asm de yaptırmıştım microlarıda erdem hastanesinde yaptırmıştım
şimdi kararız kaldım kendimizi hazırladığımızda nereye gitsek diye 2 şıkkım var:))
kocaeli üniversitesi hospitalıum bi de enver bey bakalım zmanımız geldiğinde neresi olcak gidip b görüşücem bakalımm
inşş bu defa son olurr yoruldumm gerçektennn(( özellikle bu ara sinirlerim bozuldu iice yani off çok zorr yaa napalımmm nasip
allah ım en kısa zmanda tatdırsın bize de inşşş
öpüyorummm cicimmmzemuszemus

slm kızlarrropuyorumnanaktan bikaç gündür yogunum eşimin dedesi rahatsız hastanede sizler napıyosunuz ceylinnn tedaviye başlamadın dimii testte yapmadın
nurtiiii denk gelemiyoruz hiç ay uzun zamandır görüşmüyomuş zannettim kendimikaydirigubbakcemile3
bu arada bebekteyiz hoşgeldin rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. kısa sürede meleklerimize kavuşuruz

hoşbuldummm:)))
sizede geçmiş olsunn allahım şifa versin inşş

Merhaba kızlar dün akşam gecikmenin 9.gününde idrar testi yaptım yine aynı sonuç tek çizgi çıktı.Aslında alışık olmama rağmen bu sefer biraz ümitliydim biraz üzüldüm..
Bugün ilaca başlıyacağım ,haftaya salı adet olursam çarşamba perşembe Enver Bey'deyim Allahın izniyle..

selam nasılsınız bakemmmmmmmmmmmm
efet arzum uzun zamandır görüşemedik yawwwwww:))))))
arzucum dedenize çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin tez zamanda inş.
semacım seninde hakkında hayırlısı olsun inş
az kaldı serüvene başlamana desene

bebekteyiz cnmcım inşallah neresi mucizene kavuşmana vesile olacaksa orada son teadvini olursun inşallah...

selam kızlarrr opuyorumnanaktan
nurtii çok sağol canım inş. biran önce iyileşir okadar tuhaf bi dönemdeyizki bide dedeyle ugraşırken anneannem düştü gözümüzün önünde kafayı çok kötü vurdu çok korktuk ama allahtan bişey olmadı çok korkuttu bizi
ceylinn hakkında hayırlısı olsun canım belki karşılaşırız enver beyde seninle çarşamba yada perşembe transferim olabilir embriyolar sağlam çıkarsa :Saruboceq:

SaĞolun kızlar
arzucum Çok geÇmıŞ olsun aılene
ınŞ.sapasaĞlam Çıkıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…