Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

Selam iyigeceler ama siz yoksunuz arzucum sağlıkla ve hayırlısı ile pgt den geçecekler meleklerin dualarım seninle bitanecim...ve tabi bu yolda şavaş veren herkesle e birde mucizesini kucağına almayı bekleyen hamişlerle...

Selam kızlar gıremedım kaÇ gÜndÜr.
Herkesler ıyıdır ınŞ.
Arzucum ınŞ.sınavı geÇer embrıŞlerın...

kızlar çok sağolun inş. meleklerim bu pgt sınavından başarıyla geçerler burdan güzel haberleri hemencik duyururum size yarın meleklerimden haber alıcam çok heyecanlıyım ya

inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı haberleirni alacaksın meleklerinin...

slm canlar
arzucum bugün yarın inşallahj meleklerinin pgtden geçerek hayırlı ve sağlıklı haberlerini alacaksın inşallah rabbime emqanet olun....dualrım seninle sizlerle...

slm canlar
arzucum bugün yarın inşallahj meleklerinin pgtden geçerek hayırlı ve sağlıklı haberlerini alacaksın inşallah rabbime emqanet olun....dualrım seninle sizlerle...
canım a. s. inş. herşey yolunda giderse meleklerim beni bırakmazsa ctesi transferim var çok sağol destegin için benimde dualarımdasınız

cnm arzumun transferi oldu inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağı evlat hamileliği nasip edecek rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile
dualarımız seninle arzucum...

Selamlarr
arzucum nurtı den aldım haberleırnı,ınŞallah hayırlısı olur hakkında cnm.
Sonucu ne zaman duyacaz ?

slmlar bende enver beyle tedaviye başladım bugün luclın iğnelerimi aldım göbekten vuruluyorum. inşallah bebeğimi kucağıma almam nasip olur. rabbim isteyen herkese nasip etsin birde tüb bebek yaptırıp dışgebelikle sonuçlanan var mı acaba aranızda ben iki ay önce aşılama yaptırdım dış gebelikle sonuçlandı çok korkuyorum buda dışgebelikle sonuçlanırsa diye bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim herkese iyi günler allah emeklerimizi boşa çıkarmasın:)

boncuk hoşgeldin aramıza
inş.tedavin kucağına alabileceğin evlat gebeliği ile sonuçlanır..
geçmiş olsun yaşadığın kötü durum için,ben tüpte duymadım hiç çünkü tüp bebekte döllenen yumurta direkt rahime konuyor diye biliyorum..yani mantıken de imkansız gibime geliyor
yanlışım varsa düzeltsin biri.
altınyunus senin de hayırlısı olsun hakkında cnm..

selam kızlar ben geldim transferim oldu sağolsun nurti haber vermiş sizea.s. ayın 18i test günüm herşey güzel gidiyo çok öpüyorum siziopuyorumnanaktan

arzucum slm hoşgelmişin hadi bakalım son güne kadar böylepozitif ol inşallah ben hala adet bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…