Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

canım ben aradıgımda ismini söyledikten hemen sonra hemen tanıtıyorum kendimi ve 2senelik hastası olmama ragmen çünkü yogun oluyolar bu tek enver bey için geçerli değil hepsi tüm doktorlar için geçerli bence bunda endişe edilcek bi durum yokk ki boshayallersmile

kıslarrrrrrr benim meşhurrrrr probum gelmiş sonunda okadar sevindimki okadar mutluyumki inş. bu ay adet olur olmaz başlıcaz enver beyle 3.denememe inş.

selam nasılsınız beni çok ösledinizmi bakem??????????????:))))))))))))))))))))

canm arzum rabbim yardımcın (mız) olsun inşallah

inşallah rabbim bu sefer sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip edecek inşallah...

a. s nurtiiii özledik seniiii kaydirigubbakcemile3
inş. canım rabbim bu sefer nasip eder bize ve isteyen herkese :Saruboceq:

selam kızlar yarın inş. hastaneye gidiyorum enver beyin yanına adet oldum inş. başlarız tedaviye randevu almadım ama sabah ararım artıkk ay okadar mutluyumki hiç endişem yok hiç olmucak korkusu transfer iptal edilirmi acaba korkusu yok daha 1kaç gün önce okadar endişeliydimki yarın inş. tekrardan melegime yaklaşabilmek ona sahip olabilmek için 1adım atarız ve bu 5aylık zorunlu bekleme süresi biter bana dua edin kızlar herşey güzel olsun busefer

ARZUMCIM HADı HAYIRLISI GELıŞMELERı YAZ BıZE OLURMU
BEN BUGÜN ÇOK YOĞUNDUM DAHA DOĞRUSU BU HAFTA ÇOK YOĞUN OLABıLıRıM PATRON YURTDIŞINA TATıLE GıTTı BAZI ıŞLERı BANA KALDI OHH PATRON OLMAK VAR VALLAyerimseniben

selam kızlar çok yogun stresli karışık olumsuz bigün geçirdim ama tedavime başladım şükürler olsun sabah gittim enver beye muayne oldum ilaçlarımı yazdı buraya kadar süper git al dondurulmuşlarını dedi termostu aldık hadi eski merkezii arıyalım ayarlasınlar embiyolarımızı dedik aramamla dondurulmuşlar için fiyat talep etmeleri bizi şok etti yüksekti ve bizim için saçmaydı ücretsiz dondurulan embriyolar için termosttuda biz getirmemize ragmen para talep etmek hala sinirliyim anlam veremiyorum çoook sağolsunlar indirim yaptılar sonra ama yüksek rakam sonuçta verdik termostta koydurtmak için anlam veremiyorum veremicemde daha yazacak çok şeyim var ama başım çok agrıyo çok sinirliyim tedavim ters başladı olumsuzluklarla inş. bundan sonra iyi gider tek dilegim o :Saruboceq:

inş.benim adet te gelsin de ben de başlıyayım,senin protokoller nasıl oluyodu arzucum?
bu arada yaş kaç?

canım sakin olmaya çalışıyorum ama hala sinirliyim biyandanda diyorum kurtuldun hergün sinirin bozulcaktı en azından aldın paraylada olsa embriyolarını ya alamasaydım baştan sıfırdan başlıcaktım ignelerle 18embriyomu çöpe atıcaklardı
canım benim teddavim dondurulmuşlarla 14de adet oldum 15de enver beye gittim herşey yolundaydı başladık bant(estraderm)+folikasit(folbiol)+corasprine ayın 1de gidicem kontrole herşey yolundaysa 1ilaçdaha eklencek progestron yanlış yazmadıysam embriyolar pgtye gidicek eger saglıklı çıkarsa transferim olucak ayın 4de herhalde böle benim tedavim buarada 86lıyım ben sende inş. biran önce adet olursun başlarsın tedaviye peşpeşe güzel haberler veririz

ben 84 lüyüm cnm.inş.herşe yolunda gider ikimiz için de...
nurti kayıp yine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…