Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

selammmmmmopuyorumnanaktan ben geldimmmm
ceylin negüzel günaydın yazısı öle :1hug:
bugün benim tedavimin 10.günü kızlar transfere her geçen gün dahada yaklaşıyorum olumsuz düşünceleri şöylemi olur bölemi gibi tüm olumsuzlukları eyvahedigeldismile çıkardım hayatımdan (budefa eminim )mutlu olumlu bıcır bıcır eski arzu oldum gene herşey güzel olucakkkk

arzucum sayfaya renk gelsin dedim.bayanssulusmileçok sevindim cnm senin adınaopuyorumnanaktan
ben de dün enver beyle konuştum ilaç almadan, o ince sesi bile beni rahatlattı ve kendimi iyi hissetmemi sağladı.
yerimseniben

arzucum sayfaya renk gelsin dedim.bayanssulusmileçok sevindim cnm senin adınaopuyorumnanaktan
ben de dün enver beyle konuştum ilaç almadan, o ince sesi bile beni rahatlattı ve kendimi iyi hissetmemi sağladı.
yerimseniben
ceylincim çok sagol canımolumunekankayizsmile enver beyle bende konuşunca nekadar moralim bozuk olsa bile hemen olumsuzlukları atıyorum üzerimden allah razı olsun

altınyunus çok sağol canım sen napıyosun canım ist.nezaman geliyosun tedavi için havalarda düzeldi artık

kandiliniz mübarek olsun arkadaşler rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize
altınyunuscum hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbime emanet olun...

selam kızlar ben geldim opuyorumnanaktan enver beye gittim kont. oldum kan verdim perşembe embriyolar pgt gidicek sağlam çıkarlarsa:Saruboceq: cuma yada ctesi transferim olucak :Saruboceq: sizler napıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…