inş. canım inş. herşey yolunda gider herşey güzel olurben 84 lüyüm cnm.inş.herşe yolunda gider ikimiz için de...
nurti kayıp yine?
canım çok sagol inş. herşey güzel olur burdan güzel haberler veririm moralimde süper allahın izniyle herşey güzel gidicek inanıyorum ben sırayla tek tek hamiş haberlerimizi vericez bu topikten :Saruboceq:selam ben geldim ne var ne yok bakem nasılsınız arzucum yeni bir sayfa açıldı senin için tertemiz ne olur str5es yapma rabbim çok büyüyk inşallah emkelerimizi boşa çıkarmıcak...
günaydın canım nasılsınnnnopuyorumnanaktangünaydın kızlar
*canım hoşgeldin inş. busefer herşey daha güzel olur meleğine kavuşursun hakkında hayırlısı olsunslm kızlar nasılsınız bnde 4,tedavimi enver beyde düşünüyorum bi önceki tedavimde enver beydeydi coook memun kaldım negtif oldu ama ben enver beyde cok rahat bir tedavi gecirdim inş hersey yoluna girerse bende başlamak istiyorum nisan ayınakadar sevgiler hepiize
*nurti bende sana %100 katılıyorum ben enver beye ilk gittiğimde bi sürü soruyla gittim defteri çıkartcaktım tam enver bey takır takır ben sormadan açıklamıştı hala da öle oyüzden okadar rahatımki nurti bende inanıyorum önce rabbim tabi sonra enver bey sayesinde anne olacağız:Saruboceq:Evet gÜneŞ dedİklerİne %100 katılıyorum enver beyde tedavİ olmak huzur ve gÜvan bakımından Çok ayrıcalık kİŞİnİn kendİsİne ben Önceden baŞka doktora padİŞahın fermanı gİbİ bİr soru kaĞıdı İle gİdİyordum ama enver beyde hİÇ bÖle Şeylerİm olmadı eve geldİĞİmde bazen a Şunu sormadım dedİĞİmde aman boŞver ne uygunsa zaten enver bey sÖlÜyor dİyordum ve İÇİm İnanılmaz rahattı İnŞallah 2. Tedavİmde Önce rabbİm sonra onun sayesİnde meleĞİmİ kucaĞıma alacaĞım..alacaĞız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?