Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

selam ben geldim ne var ne yok bakem nasılsınız arzucum yeni bir sayfa açıldı senin için tertemiz ne olur str5es yapma rabbim çok büyüyk inşallah emkelerimizi boşa çıkarmıcak...

selam ben geldim ne var ne yok bakem nasılsınız arzucum yeni bir sayfa açıldı senin için tertemiz ne olur str5es yapma rabbim çok büyüyk inşallah emkelerimizi boşa çıkarmıcak...
canım çok sagol inş. herşey güzel olur burdan güzel haberler veririm moralimde süper allahın izniyle herşey güzel gidicek inanıyorum ben sırayla tek tek hamiş haberlerimizi vericez bu topikten :Saruboceq:

kıslar bugün benim tedavimin 3.günü bantımı çıkardım yenisini taktım asprinimi ve folbiolu içtim zaman çabuk geçiyo sanki inş. transferden sonrada böyle ilerler:Saruboceq: bugün çok mutluyum olumsuzlukları yendim attım onları çöpe kaydirigubbakcemile3

NURTıCıM SLM KARŞILAŞMADIK BUGÜN HıÇ
BEN AYNIYIM DÜN AKŞAM KOZMETıKEN DE HAZIRLANDIMbayanssulusmile TEDAVıYE BAŞLAMAYA. ..HAYDı ADET GEL ARTIKK,KAN TESTı VERMEYE ZORLAMA BENııııı

slm kızlar nasılsınız bnde 4,tedavimi enver beyde düşünüyorum bi önceki tedavimde enver beydeydi coook memun kaldım negtif oldu ama ben enver beyde cok rahat bir tedavi gecirdim inş hersey yoluna girerse bende başlamak istiyorum nisan ayınakadar sevgiler hepiize

*canım hoşgeldin inş. busefer herşey daha güzel olur meleğine kavuşursun hakkında hayırlısı olsun

Selam nasılsınız kızlar

gÜneŞ aramıza hoŞgeldın yenı tedavın saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alacaĞın evlat hamılelıĞı ıle sonuÇlanır ınŞallah
rabbım hepımı<ın bu yolda yardımcısı olsun...

Evet gÜneŞ dedıklerıne &#37;100 katılıyorum enver beyde tedavı olmak huzur ve gÜvan bakımından Çok ayrıcalık kıŞının kendısıne ben Önceden baŞka doktora padıŞahın fermanı gıbı bır soru kaĞıdı ıle gıdıyordum ama enver beyde hıÇ bÖle Şeylerım olmadı eve geldıĞımde bazen a Şunu sormadım dedıĞımde aman boŞver ne uygunsa zaten enver bey sÖlÜyor dıyordum ve ıÇım ınanılmaz rahattı ınŞallah 2. Tedavımde Önce rabbım sonra onun sayesınde meleĞımı kucaĞıma alacaĞım..alacaĞız ...

*nurti bende sana %100 katılıyorum ben enver beye ilk gittiğimde bi sürü soruyla gittim defteri çıkartcaktım tam enver bey takır takır ben sormadan açıklamıştı hala da öle oyüzden okadar rahatımki nurti bende inanıyorum önce rabbim tabi sonra enver bey sayesinde anne olacağız:Saruboceq:

sana da sevgiler güneşcim sen enver beyde yeni yerindemi denedin enver beyle eski çalıştığı merkezdemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…