Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

boncukcum aramıza hoşgeldin tedavin hayırlısı ve sağlıkla kucağına alacağın evlat hamileliği ile sonuçlansın inşallah sizde sorun ne paylaşırsan seviniriz ne olur geçmişte yaşadıklarını düşünme her defasında öle olacak diye bi kaide yok benimde 3 gebelik kaybım var ama 2.tüpüm için daha umutlu olmaya çalışıyorum rabbim yeterki sağlıkla ve hayırlısı ile ol desin rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah bizi tedavin esnasında haberdar edersen çok seviniriz.görüşmek üzere...

selam selam ben geldim ve hemencik kaçıyorum kızlar boncuk hoşgeldin a.s.
ceylin hala olamadınmı enver beyle görüştünmü
altınyunus hakkında hayırlısı olsun canım hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar şaka gibi geliyo inanamıyorum ama hamileymişim 15,64 test sonucum,cuma akşamı tekrarlıyacağız testi dualarınızı esirgemeyin :1rolleyes:

cnm semacım hakkında hayırlısı olsun inşallah
cuma günü sonucun katlar rabbimin izniyle inşallah
rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin inşallah

canım çok sevindim tebrik ederim inş. cuma günü degerin katlanır hakkında hayırlısı olsun tatlım ya opuyorumnanaktan

ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR AMıNN GÜZEL DıLEKLERıNıZ ıÇıN..
BU AKŞAMI SABIRSIZLIKLA BEKLıYORUM.
boshayallersmile

ben geldimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan napıyosunuz bakalım topikin ilk hamilesi testi tekrarladınmı bize haber ver olurmu
benimde yarın 8.günüm (transfer günüyle beraber) eşimi kandırmaya çalışıyorum yanaşmıyo 10.gün olsun bari diyom pazartesi yani off daha ayın 18ine çook var ya :hulya: örüp örüp duruyorum

ilk sonuç 15,64
2.sonuç 35,57
10 gün sonra muayne olucam kısmetse..
Kızlar Rabbime şükürler olsun hala inanamıyoruz akşam eşimle tel.de hem gülüp hem ağladık sevinçten ağlamak demek böyle bişimiş yaşadım bunu inş.Rabbbim sağsalim kucağıma almayı nasip eder. ve inş.darısı başınıza.

ceylinciğim allah bebeğini kucağına almayı nesip etsin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza olsun inşallah.
nurtii'ciğim bilgilerin içinde sana çok teşekkür ederim. moralim çok bozuk devlet yeni düzenleme getirmiş bundan sonra tek emriyo transfer edilecekmiş oda benim şansıma denk geldi. canım çok sıkılıyor

:teytey:arkadaşlar sitede çok yeniyim. Bütün anne adaylarına hayırlı olmasını diliyorum. Burada yazan herkes enver kurt un hastasımı merak ettim. Birde lütfen hiç kimse umutsuz olmasın.. Herşeyin enn hayırlısını Rabbimden dilesin. O neylerse güzel eyler ...

Selam arkadaşlar sitede çok yeniyim. Bütün anne adaylarına hayırlı olmasını diliyorum. Burada yazan herkes enver kurt un hastasımı merak ettim. Birde lütfen hiç kimse umutsuz olmasın.. Herşeyin enn hayırlısını Rabbimden dilesin. O neylerse güzel eyler ...

Boncuk teşekkür ederim darısı başınıza inş.sağ salim..
Melike ben enver bey'de bu ay tüp tedavisine başlayacaktım ama ben adet beklerken doğal gebelik oluşmuş.

selam selam ben geldimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
semacım canım degerin katlanmış çok sevindim topikin ilk :CüvCüv: melegin 10gün sonra merhaba der ogüzel sesi duyarsın inş.
MELIKE hoşgeldin canım ben enver beyin hastayısıyım topiğin adındanda belli onda tedavi oldum ii dileklerin için sagol senin ilk denemen mi ?

ben ocak ayında başlayacaktım, daha doğrusu başladık yumurtan az dedi yarım bıraktık. tekrar gideceğim ama emin değilim. Ben K.şifa hastanesini beğenmedim hiç içime sinmedi Enver Bey iyi bir sıkıntı yok ama oradaki çalışanlar çook ilgisiz. Hastanaeye gidince direk moralim bozuluyor.

arzucum cnmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın naptın bakalım rabbim inş hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah
rabbime emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…