Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

ceylincim sorması ayıp sizin tüp bebek yaptırmak için ne gibi bir sorunuz vardı da doğal yolla hamile kaldın birde lucrin kullandın mı adetini beklerken benim de adetim geçtide bir umut hamileyimdir inşallah diye bekliyorum. ama lucrinde kullanıyorum acaba bir zararı olurmu. meılke sende hoşgeldin bu arada aramıza bende enver beyin hastasıyım adetimi bekliyorum tedevi için....

merhabalar
arzucum sonucunu merakla bekliyoruz ben 18 i diye hatırlıyordum?

kızlar rüya gibi gelen gebeliğim rüya gibi sona erdi.dün lekelenmem oldu sabah,dr.a gittik kan testini yeniledik hatta öncesinde iğne bile yazdı dr.olası düşük tehdidine karşılık..
ama testin sonucu maalesef istediğimiz gibi değildi..sonuç olarak biyokimyasal gebelik dedi dr.um..kanamamda başladı adet gibi.

boncuk cnm 3 olumsuz sonuçlanan aşılamam var.
ben polikistikoverim eşimde de hafif sperm sorunu var.
gebe kalmamam için hiç bir sebep yok dr.lara göre ama 2,5 senedir bekliyorduk.tüp bebek tedavisi öncesi bi süpriz olmuştu bu bana.ben henüz iğnelere falan başlamamıştım (lucrin vs.)

geçmiş olsun ceylincim bende aynı şyleri yaşadım bundan iki ay önce bir dış gebeliğim oldu iğne ile düşürdüler ameliyata gerek kalmadan geçti. dış gebelik gerçekten çok zor. üzülme allah hakkınızda hayırlısını versin.peki şimdi tüp bebek düşünüyormusun?

kızlar ben geldimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
semacım canım çok üzüldüm inş. en kısa zamanda tekrar mucizen seninle olur :Saruboceq:

bu arada dogru hatırlıyosun canım ayın 18de yani yarın test günüm gidicem enver beyin yanına ben pztsi dayanamayıp yaptırdım ama testi deger çıktı bakalım katlandımı yarın görücez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş. herşey güzel olur :Saruboceq:

MELIKE hakkında hayırlısı olsun ben şifadan memnun kaldım transfer günü herkesin pozitifliliği hemşireler müzik eşliğinde süper di benim için transfer önceside yüksel hemşire çok ilgilendi benimle sağolsun aradı hasta kabuldekiler falan hep güleryüzlü insanlardı

BONCUK sanada geçmiş olsun canım ,lucrin gecikme yapmış olabilirmi hakkında hayırlısı olsun canım belki bi mucize olur neler duyuyoruz bu kkde

iyi akşamlar arkadaşlar bende dr enver beyin ismini çok duydum kendisiyle ön görüşme için randevu aldım bakalım hakkımızda hayırlı olsun

arzucum sağol dileklerin için senin de iyi haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi benimki bir umut işte zannetmiyorum hamiş olduğumu da işte naparsın

boncuk şuan için hemen tüp düşünmüyorm ama belli de olmaz ne yapıcağımız..

Hepinize merhaba arkadaşlar bu siteye bu akşam üye oldum bir arkadaşımdan duydum bu siteyi enver bey sayfasını görüncede yazmadan duramadım bu sayfadaki kişiler enver beyden memun kişiler fakat ben böğle diyemeceğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine gittim ön görüşmem gayet güzel geçti sonra herhangibir tahlil filan istenmeden hadi hemen tedaviye başlayalım dedi arkadaşım ondan memnun kaldığı için bende ona güvenerek tamam dedim halbuki şuan kendime çok kızıyorum çünkü bir kişinin memniyeti ile hemen doktora gidilirmi hadi gittin hemen neden güvendim ah ah bu salak kafam bugüne kadar yaptığım en büyük yanlışlık neyse tedaviye başladık bana herşeyin güzel gittiğini söyledi zaten tedavi süresincede hep bana bu söylendi sonra yumurta toplama işlemi sonrasında ise izah edilelemeyen açıklamalar gelen yumurta sayım ile dölenen yumurta sayım birbirinden çok ama çok farklıydı bana enver bey herzamanki o sakin tavrıyla böğle durumların olabileceği söyledi tek açıklama buydu okadar yumurtadan nasıl oluyor ki o kadar sayı yumurta döleniyor aklım almadı zaten o an anladımki bu tedaviden hiç birşey olmayacak verilen embriyo sayım 2 taneydi diğer oluşan embriyolarım donduramadılar zaten gebelik testini sonucunu bilerek bekledim ve sonucum benim tahmin etiğim gibi oldu ...
şimdi sayelerinde yeni yasa kurbanı olacağım kendilerilerine bundan dolayı çok teşekür ediyorum Ayrıca ön görüşmede bana söylen fiyatın çok üstünde bir fiyat ödedim bana artıların bukadar fazla olabileceği söylenmedi bunun içide eşimle aram bozuldu şimdi yine merkez araştırması yapıyorum ama bu sefer çok ama çok iyi düşünerek karar vereceğim kısacası ben Enver beyden ve kadıköy şifada memnun kalmadım inşallah arkadaşlar sizler benim gibi mutsuz değill mutlu olarak ayrılırsınız
yazdılarım benim nacizane fikrim

Son düzenleme:
yolcu arkadaşım sen ne zaman yaptırdın tüp bebeği birde sakıncası yoksa sana söylenen fiyat neydi de daha yükse ödedin öğrenebilirmiyim acaba ben henüz adetimi bekliyorum tedaviye başlamadım ban yardımcı olursan sevinirim....

Bende Kadıköy Şifa ın tü bebek servisindeki bütün personelin ilgisiz olduüunu düşünüyorum.Her gittiğimde moralim bozulmuşut.bilmiyorumkismile

yolcuu canım haklısın bu topiği açan ben enver beyden memnun olanlardanım ama onun çalıştığı eski merkezden hastasıyım o merkezede onun için gidiyodum ben memnun olanlardanım ha sonucum şimdilik olumlu oldugu için değil gerçekten güvendiğim işini iyi yapan bi dr. oldugu için
Şaşıyorum valla şanşlı insanlardanmışım ben ne fiyat dendiyse o oldu bende fazlasınıda isteseler ekstra bişey yapmadılarsada vermezdim zaten hakkında hayırlısı olsun inş. güvenebilecegin evet burası dediğin yer çıkar karşına

BU ARADA kızlar benim sonucum bi türlü yazamadım olumlu inş. herşey güzel gider 10gün sonra keseyi görürüz:Saruboceq:

smrs hoş geldin hakkında hayırlısı olsun
boncuk canım naptın bi gelişme varmı inş. güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…