Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

arzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim 10 gün sonra keseyi sonra kalp atışlarını vakti saati geldiğindede kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...

arzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim 10 gün sonra keseyi sonra kalp atışlarını vakti saati geldiğindede kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...
nurtiii canım çok sağol inş. inş. güzel haberler veririm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm geçmiş olsun zaten çok zor bir süreçten geçiyoruz hem maddi hem manevi o kadar para vermişsindir ve test yaptırmadan direk tüpe geçmişler ya tutarsa diyerek. bakalım ikincisini yaptıracak paran varmı onu soran yok ayrıca bir fiyat vermişler oydu buydu diye söyleneni geçmiş. eger test yapslardı sorunu en aza indireceklerdi burdan su sonucu çıkartıyorum demeki kadıköy şifada bütün hastalarıyla yeteri kadar ilgilenilmiyor hastalarının piskolojiler nin bi önemi yok. ön görüşmeyi iyi tutuyorlar çünkü yoksa tedaviye başlamazsın yani herşey parayı alana kadar bak eşinle problem yaşamışsın sen onu ikna etmek için ugraşmısındır eşinde görünce hastanenin ilgisiligini aranız bozulmuştur.offffffffffffff arkadaşım bende 3.kez aşılama yaptırdım ve negatif sonuç yaşadım tüp için hastane araştırıyorum bu yazıyı yazdıgın için teşekkür ederim.

Bende Kadıköy Şifa ın tü bebek servisindeki bütün personelin ilgisiz olduüunu düşünüyorum.Her gittiğimde moralim bozulmuşut.bilmiyorumkismile

tüp bebekte moralin yüksek olması gerekiyormuş diye duymuştum bende tüp yaptırıcam. ama burası kadıköy şifa enver kurt olmayacak yazın için teşekkür ederim bende bu hastaneyi iyi ilgili diye biliyordum yanlış biliyormuşum.biz zor bir süreçten geçiyoruz doktorun bizi sorucagımız sorulara doyurması gerkiyor ve personelinde hastalarına hassas davranması gerekiyor zaten dünyanın parasını alıyorlar deneyimlerinizi paylaştınız için tekrar teşekkür ederim

arkadaşım fikrine saygı duyuyorum
ve bende kendi fikrimi dile getirmek istiyorum
merhaba aranıza yeni katıldım ama bende enver beyin hastasıyım ve sadece tüp değil bi kaç operasyonda geçirdim kendisinde ve ve hep net konuştu görüşmelerimizde kaldıki yeni bir hastasi değilim 2 yılı aşkındır ve fiyat konusundanda ne dediyse o alındı benden
açıkcası ve şunu düşünüyorum madem fiyat senden dendiği gibi alınmadı görüştünmü bunu enver beyle belki senden sonuçta parayı alan hastane belki bi yanlış anlaşılma olabilir rahatsız olduğun konular var ise bence bunları konuşmalısın diye düşünüyorum ben ama bu bnim fikrim tabikide
birde ben ve tanıdığım kaç kişiyi götürdüm onlardan gerek gördükü test istedi gerek görmesi de gerekli bence ve ben şunu düşünüyorum enver bey hastanın maddiyatınında çok düşünen bi doktor ben böle düşünüyorum...:lepi:

rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

şaşıyorum bu yazılanlara en son ben tedavi olmasam şubat 15de başladım hala gidiyorum memnunum evet moral çok önemli senin moralin yüksek olmadıktan sonra dr. çalışan bişey yapamazki ben kapıdaki valesinden kan alma bölümüne kadar memnun kaldım hepsi güler yüzlü insanlar biz sırf tüp bebek bölümüne giden insanlarda değiliz benim çevremdekiler dogumunu ameliyatlarını orda olanlar hiç bizamanda sorun yaşamadılar ha tüp bölümü ayrı diyebilirsiniz evet bende senelerdir ugraşıyorum deniyorum ama herşeyide karşımdan beklemiyorum enver bey zaten sen soru sormadan tüm sorularını cevaplayan bi doktor liste liste soru hazırlamana gerek yok yinede kafana takılan bi soru oldugunda çekinmeden arıyacagın bi doktor kendiside söylüyo zaten bende kendi yaşadıklarımı yazıyorum ha personelden memnun değilsem hemşiresi bana ters davranırsa hiç bir zaman karşılaşmadım böyle bişeyle kendisini uyarırım ve doktorumada söylerim

cnmcım hepimiz aynı fikirde olmayabiliriz açıkcası insanın kendi deneyerek ve yaşayarak görmesi gerekli bence çünkü herşey kişi için göreceli açıkcası ben enver beyden hiç bu güne adar burda yazılanlar haricinde olumsuz şeyler duymadım ve okurkende çok şaşırdım nasıl olur diye enver bey çok net birisidir tabi bunlar benim düşüncem sizlerin düşüncelerinede saygı duyuyorum ama çok garibime de gitmiyor değil açıkcası rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

selam arkadaşlar yazılanları okudumda hastane ilgili personel güler yüzlü ben gittiğimde sorun yaşamadım enver hocada gayet net bence yeterince ilgileniyo sordugum soruların hepsine tek tek cvp verdi benimde arkadaşım gidiyo oda çok memnun zaten o memnun diye gittim

Ben halada görüşümün arkasındayım daha önce Bahçeciye de gittim, kıyas yapabiliyorum. Enver bey iyi bir doktor ama buradan herkese kararlılıkla söylüyorum Kadıköy Şifada Enver Beyin etrafindaki bütüüün personel çok çok kötü. Ben sadece kısa bir tedavi süreci geçirdim tedavim yarım bırakmak zorunda kaldık.Toplamada, transeferde neyapıcam diye kara kara düşünüyordum. Ama biryandan Enver Beyede güveniyorum çooook kararsızım

Benim yazdıklarım başkalarından duyduklarım değil birebir benim yaşadıklarım zaten sadece bana söylenen fiyatın üstünde bir fiyat çıkması değil tabi buda önemli ama belli şeylerden sonra artık paraya çokta önem vermiyorsunuz ama herşey iyi iyi denilirken bunları yaşadım hadi yaşadım neden makul açıklamalar yapılmıyor tedaviye başlanırken alayıp pullayıp bizi tedaviye alınıyorlar ama aksilik yaşanınca olur böğle şeyler deniliyor ve doğru düzgün açıklama yapılmıyor

ayrıca ben o söylenen o güler yüzlü kişileri pek göremedim para olarak bakılıyor bizlere hele bu yasa mağduru olacağım için öfkem bir kat daha artıyor onlara

ayrıca deneme tahtası değiliz yani tedaviye başlanmadan önce araştırma yapılması için ilede bir olumsuzluk mu yaşanması gerekiyor

Tabii herkes kendi yaşadıklarına göre derdini paylaşıyor. Bende biraz ayrınılı anlatayım. Ben bir muaynemde yemek saati diye yanındaki hemşire yoktu (benim geldiğimi bile bile)doktor tek başına muayene ve dosyayla ilgilendi ayrıca bir müstahdem bana soyunma kabinini gösterip kapıyı bile kapamadan çıkıp gitti. Başka bir gün... doktota yanına gidip de hasta hazır diyen olmadığı için ben daha yatağa tam uzanmamışım löng diye doktor bey içeri daldı. Bunun gibi birkaç olay daha yaşadım Enver Beye bişey diyemem ama keşke Kadıköy Şfayı seçmeseydi hadi seçti keşke kendi personelini kendi seçseydi.

Allah hepimizin yardımcısı olsun bukadar zaman geçti hala muayene olurken içim ürperir canım sıkılır birde bu olumsuzluklar çok can sıkıcı oluyor ben sadece paylaşmak istedim.

Ben hem kadıköy şifadan hemde enver beyden hiç mi hiç memnun kalmadım ben isterdim ki tedavinin başında ayrıntılı bir araştırma yapsaydı sonuç olumsuz olduğunda şu olsadı bu olsaydı bu seferde böğle yaparız ederiz gibi şeyler söyleyeceğine en başında bunlar yapılsaydı belki sonuç böğle olmayacaktı tabiki herşey allahtan ama bunu söylemiyorum çünkü bana yapılan tedavide biryerlerde eksikler vardı ve bu yüzden iyi sonuça alamadığıma inanıyorum eğer herşey iyi yapıldığına inansaydım ve sonuç yine böğle olsaydı derdim ki evet enver bey elinden geleni yaptı olmadı allahtan derdim ama buna inanmıyorum

Evet allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir daha yanlış bir secim yapmam bu sefer doğru droktor secimi ve merkez secimi için beklemeye karar verdim çok iyi ama çok iyi düşünmeden kesinlikle tedaviye başlamayacağım

slm kızlar ben geldim arzucum adet gördüm malesef cuma günü ve dün yumurta geliştirici iğnelerimi aldım resmen başlamış olduk tedaviye allah hakkımızda hayırlısnı versin inşallah meleğimi kucağıma almam nasip olur. perşembe tekrar gideceğim kontrole. diğer arkadaşlarada şunu söyleleyim enver beydan çok memnunum çok iyi ilgileniyor evet personel sekreterler biraz değil bayağı bir soğuklar bende onları takmıyorum bile bence tedavi olacak arkadaşlarda öyle yapsın ben dooktoruma bakarım sadece. şunuda söyleleyim ben 10 aralıkta aşılama yaptırdım nenehatun hastanesinde tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı hemşireler ve personel süperdi hal hatır sormalar ilgilenmeler hepsi güler yüzlüydü ama dotorum çok soğuk bir kadın siz birşey sormadan hiçbirşey söylemez ağzından kerpetenle laf alıyordum önemli olan personel değil bence doktorun sizinle nasıl ilgilendiği ben enverbeyden çok memnunum diğer kişiler beni ilgilendirmiyor. bence sizde öyle yapın.

seni çok iyi anlıyorum canım tedaviye başlamadan bütün testler yapılmalıydı en son işlem olarak tüpe geçmeliydi negatif sonucu en aza indirmek için barim sorun yoktu 2.denemen için neden sana onu yaparız bunu yaparız dedi.yaparız dedigi şeyleri yapsaydı belki şu an bebegin seninleydi ve neden ilk denemende yapmadı bunları zaten biz doktorlarda bize çok sıcak davranmalarını personelin bizi teselli etmesini istemiyoruz doktordan bize dürüst davranmsını istiyoruz. başından beri her şey çok iyi iyi sonra problem neden açıklayıcı bir cevap yok zaten bizi kimse anlayıp teselli edemez bizi sadece bizler anlayabiliriz. bakalım senin 4 milyar veripte bir daha yaptıracak paran varmı az paramı bunu soran yok zaten embiyolar 1 indi sana özen gösterilseydi derdinki doktor elinden geleni yaptı olmadı derdin2.tüp için araştır ben şuan için araştırıyorum birdahaki ay başlıyacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…