Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

Allah hepimizin yardımcısı olsun bukadar zaman geçti hala muayene olurken içim ürperir canım sıkılır birde bu olumsuzluklar çok can sıkıcı oluyor ben sadece paylaşmak istedim.

zaten kızlar dünya toz pembe degil güzel olan anılarımızı paylaştıgımız gibi canımızı sıkan bizi üzen olaylarıda paylaşmalıyız.teşekkür ederiz canım paylaşımın için hepimizin başına gelebilir.sen şuan enver beyde tedavimi görüyorsun tüp bebek yaptırdınmı hamilemisin allah yardımcımız olsun.

canım şimdi okudum yazılarını bir süre tedavi görmüşsün ama memun kalmadıysan gitme. umut tüp bebek ve memorial hastanesi iyi diyorlar bence iyice araştır daha önce tüp bebek denedinmi kaçını denemen bende araştırıyorum karar vermeden 2 veya 3 yerle görüşücem memorial hastanesi için biraz pahalı diyorlar ama kısmet herşeyin hayırlısı canım.

Ben beklemedeyim Enver Beyle Umut tup bebek arasında karar vermiyorum. Daha doğrusu K.şifa yı istemiyorum. Yani tedavi yarım kaldı ama devam etseydi toplamada, transferde neler olacaktı. sadece doktor değil etrafındaki insalar bence önemli. İşlerine önem vermediklerini düşünüyorum. Enver bey ile bahçecide tanıştım dürüstlüğünden hiç şüphe etmedim ama orada oplamayı ve transferi Alman Hastanesi yapmıştı. Hele transferdeki yaşlı bi embriyolog o kadar rahatlatıcı o kadar iyiydiki tedavi boyunca personel etrafımda pervane oldu. Enver bey için şifaya geldiğimde inanamadım 3 veya 4 muayenemdede çok sıkıldım çook ilgisizler kendi kendine bişeyler yapmaya çalıştım zaten herkes bilir adetli muayene çok sıkıntılı oluyor hiç yardımcı olmadılar kendi imkanlarımla ... işte neyse Enver beyden vazgeçebilsem umuta gidicem bakalım

melike canım dogru söylüyorsun bu iş aslında gurup işi bütün ekibin iyi olması gerekiyor umut tüpte süleyman tosun,ulun ulug bunlarda iyi doktorlar araştır istersen canım.bende umut tüp diyorum ama karşıda oldugu için biraz uzak ama karar veremedim bi görüşmeye gidicem birde memeorial hastanesine gidicem semra kahraman onun ekibi çok iyi diyorlar ama pahalıymış tam fiyatlarını ögrenicem benime aklımda bu iki yer var.

bencede enver bey çok güler yüzlü ama umarım sende benim gibi enver bey hakkında sadece güler yüzünü hatırlamazsın tedavin hayırlı olsun sonucu umarım iyi olur

enver bey ve kadıköy şifa hakkında hep keşke hep keşkelerle hatırlayacağım keşke enver bey ile tanışmasaydım keşke kadıköy şifaya gitmeseydim keşke.... keşke...... keşkeler ne paramı geri getiriyor nede manevi yaıkımımı tamir ediyor söylenecek o kadar çok şey var kiiiii

"Allahım noolur doğru adım atmamız için bize yardım et. Bizler için en hayırlısı neyse bizi ona yönlendir. Sen herşeyin hayırlısını bilensin"

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inş. herşey yolunda gider burdan güzel haberler verirsin benimde haftaya perşembe kont. var bakalım ilk kont. çok sagol inş. hepimize nasip eder rabbim kucagımıza almayı benimde enver beyden önceki doktorum öyleydi aramak istemezdim ben sorcam öle vs. vs. allahtan enver beyle karşılaştım gerçekten ilgili ve net

Boncuk hadı hayırlısı olsun gelıŞmelerı paylaŞ bızımle
arzucum ınŞ.herŞey gÜzel olucak ÖpÜyorum sevgıler...

kıslarrrr ben geldim ama kimsecikler yok hava güzel diye sokaklardamısınız kaydirigubbakcemile3
nurti ceylin boncuk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar bugün kontrole gittim toplam on yumurtam var 225 menopur alıyordum bugün 300 e çıkardı enver bey boyutlarıda 11 10 mm miş az kaldı çok heyecanlıyım .bugün dayanamadım bebişime emzik aldım çok güzeldi. şu an öyle bir ortamdayım ki pskolojimi bozmamak için kendimi zor tutuyorum. karşı komşum üst komşum ve aynı sitde görüştüğüm yaklaşık altı arkadaşım hamile ikisi yeni doğum yaptı geçen hafta üstüne ablam eltim va kankalarım da hamile yani yaklaşık 10 kişi hamile ve hepsi çok yakınlarım. hepsi bebekleriyle ilgileniyor yada hamileliklerinden bahsediyor ben sap gibi kalıyorum ve kankam hariç kimsenin benim durumumdan haberi yok çünkü kimseye anlatamıyorum çünkü eşim askeri personel. artık herşeydden bunaldım kuzumu bir an önce kucağıma istiyorum allahın izniyle.. allah hepimizin yardımcısı olsun...

boncuk canım inş. herşey güzel olucak hep olumlu düşün bozma psikolojini hep iyi düşün boşver bizim meleklerimiz nazlı biraz geç geliyolar benimde 2arkadaşım hamileymiş bugün ögrendim ortak arkadaşımız söyledi bana söylemiyolar nedeni 6ay önce melegimi kaybettim ya üzülürüm ederim diye niye üzüleyimki onlar adına sevinirim hatta benim durumumu bilmiyolar tedavi oldugumuzu falan iykide söylememişim ay bende onlara söylemicem kaydirigubbakcemile3ödeşmiş olucazkaydirigubbakcemile3

slm kızlar bugün kontole gitttim. yumurtalarımın büyümesi çok iyi .gidiyor bugün merional a başladım cumartesi yada pazartesi yumurtalarım toplanacak hayırlısı artık moralimi bozmuyorum verecek olan rabbim tek emriyoylada verir meleğimi...:))

boncuk hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim bu tedavinden sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacğın evlat hamielliği nasip etsin inşallah...
arzucum cnm nasılsın az kaldı meleğinle yada meleklerinle görüşmene inş rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim ozicim hayır dualarınızı bekliyorum yarın yine kontrole gideceğim.bakalım hayırlısı inşallah

selam ben geldim kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
grip oldum kızlar ben ya of heryerim agrıyo zaten dinleniyodum şimdi hep yatıyorum ki hemencecik iyleşim :Saruboceq:
boncuk canım ne güzel yumişlerinin toplanmasına az kalmış hakkında hayırlısı olsun canım hep böyle ol bozma moralini hep yüksek tut
ozi28 canım sağol evet az kaldı perşembe ögleden sonra ögrenicez bakalım varlarmı varsa tek mi çiftmi heyecanı rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

arzucum geçmiş olsun bol bol dinlen iyileşirsin portakal falan bu arada portakal bebeğin tutunmasına yardıncı oluyormuş diye duydum. birde den 2 emriyomu koydurmuştun tek mi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…