Allah hepimizin yardımcısı olsun bukadar zaman geçti hala muayene olurken içim ürperir canım sıkılır birde bu olumsuzluklar çok can sıkıcı oluyor ben sadece paylaşmak istedim.
canım şimdi okudum yazılarını bir süre tedavi görmüşsün ama memun kalmadıysan gitme. umut tüp bebek ve memorial hastanesi iyi diyorlar bence iyice araştır daha önce tüp bebek denedinmi kaçını denemen bende araştırıyorum karar vermeden 2 veya 3 yerle görüşücem memorial hastanesi için biraz pahalı diyorlar ama kısmet herşeyin hayırlısı canım.
slm kızlar ben geldim arzucum adet gördüm malesef cuma günü ve dün yumurta geliştirici iğnelerimi aldım resmen başlamış olduk tedaviye allah hakkımızda hayırlısnı versin inşallah meleğimi kucağıma almam nasip olur. perşembe tekrar gideceğim kontrole. diğer arkadaşlarada şunu söyleleyim enver beydan çok memnunum çok iyi ilgileniyor evet personel sekreterler biraz değil bayağı bir soğuklar bende onları takmıyorum bile bence tedavi olacak arkadaşlarda öyle yapsın ben dooktoruma bakarım sadece. şunuda söyleleyim ben 10 aralıkta aşılama yaptırdım nenehatun hastanesinde tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı hemşireler ve personel süperdi hal hatır sormalar ilgilenmeler hepsi güler yüzlüydü ama dotorum çok soğuk bir kadın siz birşey sormadan hiçbirşey söylemez ağzından kerpetenle laf alıyordum önemli olan personel değil bence doktorun sizinle nasıl ilgilendiği ben enverbeyden çok memnunum diğer kişiler beni ilgilendirmiyor. bence sizde öyle yapın.
seni çok iyi anlıyorum canım tedaviye başlamadan bütün testler yapılmalıydı en son işlem olarak tüpe geçmeliydi negatif sonucu en aza indirmek için barim sorun yoktu 2.denemen için neden sana onu yaparız bunu yaparız dedi.yaparız dedigi şeyleri yapsaydı belki şu an bebegin seninleydi ve neden ilk denemende yapmadı bunları zaten biz doktorlarda bize çok sıcak davranmalarını personelin bizi teselli etmesini istemiyoruz doktordan bize dürüst davranmsını istiyoruz. başından beri her şey çok iyi iyi sonra problem neden açıklayıcı bir cevap yok zaten bizi kimse anlayıp teselli edemez bizi sadece bizler anlayabiliriz. bakalım senin 4 milyar veripte bir daha yaptıracak paran varmı az paramı bunu soran yok zaten embiyolar 1 indi sana özen gösterilseydi derdinki doktor elinden geleni yaptı olmadı derdin2.tüp için araştır ben şuan için araştırıyorum birdahaki ay başlıyacagım.
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inş. herşey yolunda gider burdan güzel haberler verirsin benimde haftaya perşembe kont. var bakalım ilk kont. çok sagol inş. hepimize nasip eder rabbim kucagımıza almayı benimde enver beyden önceki doktorum öyleydi aramak istemezdim ben sorcam öle vs. vs. allahtan enver beyle karşılaştım gerçekten ilgili ve netslm kızlar ben geldim arzucum adet gördüm malesef cuma günü ve dün yumurta geliştirici iğnelerimi aldım resmen başlamış olduk tedaviye allah hakkımızda hayırlısnı versin inşallah meleğimi kucağıma almam nasip olur. perşembe tekrar gideceğim kontrole. diğer arkadaşlarada şunu söyleleyim enver beydan çok memnunum çok iyi ilgileniyor evet personel sekreterler biraz değil bayağı bir soğuklar bende onları takmıyorum bile bence tedavi olacak arkadaşlarda öyle yapsın ben dooktoruma bakarım sadece. şunuda söyleleyim ben 10 aralıkta aşılama yaptırdım nenehatun hastanesinde tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı hemşireler ve personel süperdi hal hatır sormalar ilgilenmeler hepsi güler yüzlüydü ama dotorum çok soğuk bir kadın siz birşey sormadan hiçbirşey söylemez ağzından kerpetenle laf alıyordum önemli olan personel değil bence doktorun sizinle nasıl ilgilendiği ben enverbeyden çok memnunum diğer kişiler beni ilgilendirmiyor. bence sizde öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?