Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

Boncuk dualarım senınle ve bu yolda tÜm mÜcadele verenlerle
arzucum Çok geÇmıŞ olsun bol bol ıyı beslen perŞembeye atlat bÜyÜk buluŞma anına kadar ınŞallah...

selam kızlar arzuşum çok geçmiş olsun bol ıhlamur iç cnm limonlu limonu..
boncukçum Rabbim yardımcın olsun zor dönemler bunlar ama inş.sonucu değecek tüm sıkıntılarımızı unutturacak .....

sağolun kızlar bugün daha iyiyim yarına dahada iyi olmam lazım bol bol ıhlamur ve taze meyve suları içiyorum dinleniyorum bol bol bana dua edin yarın inş. melegimi (meleklerimi) görürüm bu arada boncuk benim yasadan önce transferim oldu 3tane embriyo konuldu

arzucum dualarımız seninle bende bugün gittim yarın iki de tekrar gideceğim yumurta toplamak için gün verecek sanırım oda cumartesi olur gibime geliyor. inşallah sende meleklerini yada meleğini görüsün bende ikizimin olmasını çok istedim ama olmayacak malesef hayırlısı bakalım.

selam kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan enver beye gittik bugün herşey çok güzel 2tane melegim varmış ögrendik gördük kalpleride atıyomuş allahım herkese tatdırsın bu duyguyu hayatta bu kadar heyecanlandıgımı sevindiğimi zannetmiyorum hala inanamıyorum inş. bii bırakmazlar ve sağlıklıdırlar15gün sonra kont. var enver amcamıza gidicez kaydirigubbakcemile3 önce rabbim sonra yine enver bey sayesinde bu duyguları tadıyorum enver beye ne kadar teşekkür etsem az a.s.

boncukcum canım çok sağol opuyorumnanaktan inş. sende böyle güzel haberler vereceksin bu topikten ikiz olmasın tek olsun hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun ve bizle olsun dimi canım

arzucum canım çoksevindim allah haırlısıyla doğup kucağına almayı nasip etsin allah olmayan herkese versin bende dün gittim herşey yolunda gidiyor yarın yumurta toplanacak artık transferde nezaman olur bilmiyorum çok heyecanlıyım.allah bizim yüzümüzede bakar inşallah artık sen hamişsin bol dua et bizim için hamişlerin duaları kabul olurmuş kendine ve meleklerine iyi bak sonra görüşürüz:))

oleyyyoleyyy
arzucum çok sevindim demek ikizler süper haber Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere di mi boncuk?boshayallersmile

kızlar bu arada hayırlı cumalar...
boncukçum yarın inş.kaliteli kaliteli yumoşların toplanır

evet ceylincim darısı başımıza umarım bir onbeş gün sonra bende sizlere güzel haberler veririm yarın bebişime ilk adımımı atıcam çok heyecanlıyım umarım meleğim annesine gelir....

çok sağolun kızlar allahım hayırlısıyla dogduklarınıda görmeyi nasip eder inş. ve isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
boncukcum bol bol dua ediyorum canım inş. güzel haberler vericeksin ben inanıyorum yarın buyük gün yumoşların toplanıyo hakkında hayırlısı olsun canım hep olumlu düşün bizide gelişmelerden haberdar et

slm kızlar ben geldim dün yumurtalarım toplandı yedi tane bugün pazar diye bir haber de alamıyorum çokmerak ediyorumkaçı döllendi salı veya perşembe transfer olacak sabırsızlıkla bekliyorum:.))

slm kızlar yarın büyük gün transferim olacak benim için dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım meleğim umarım bana sıkı sıkı tutunur annesini bırakmaz inşallah allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamielliği nasip eder inşallah durumlardan bahsedermisin biraz bize kaç tane döllendi kaç tane konulacak rabbim hakkında yüz güldüren hayırlar nasip etsin amin...

slm kızlar bne geldim. ozicim amin allah herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin cümlemizin. bugün bebişimi aldım bitanecik koydular ama ben inanıyorum meleğim annesine sıkı sıkı tunacak inşallah ayın 19 test günüm bakalım inşallah oumlu sonuçlanır hiç stres yapmıyorum nedense çok sakinim bende kendime şaşıyorum sadece sonucu merak ediyorum günler çabuk geçsin istiyorum...

selam kızlar ben geldimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bilgisayarım bozulmuştu kavuştum kendisine şükürkaydirigubbakcemile3 Boncuk canım transferin olmuş hayırlı olsun stresden uzak dur hep olumlu ol inş. melegin sıkı sıkı tutuncak annesi sana dinlen bol bol kenine çook ii bak benim gibide gün sayma hiç geçmez

inşallah arzucum bol dinlencem zaten inşallah tutunur bebişim annesi onun gelmesini çok istiyor. gün sayma diyorsun ama insanın elinden saymamak gelmiyor

selam ben geldim huhu nurtiii ceylin nerelerdesinizzz
boncukcum canım benim 5.gün transferiydi transfer günüyle beraber 10.gün sabahı dayanamayıp yaptırdım canım inş. sana sıkı sıkı tutunacak melegin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…