Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

arzucum bende haftaya cuma yaptırmayı düşünüyorum bekleyemem pazartesiye kadar ama içimde bir gram olacakmış gibi gelmiyor ama moralimide bozmuyorum. kasıklarım ağrıyor acaba operasyondan dolayımıdır birde yatmaktan belime ağrılar girdi kayınvalidem yataktan çıkarttırmıyor. sıkıldım yatmaktan .. of geçsin artık şu günler.....

canım dayanamıyosan yaptır 10.günde hep olumlu düşün canım bozma moralini niye olumsuz düşünüyosunki kasık agrın operasyondan olabilir yumurta toplama işleminden ben dondurulmuşlarla oldugum için unutmuşum hiçte belirti arama canım benim 3.tedavimdede ayrı oldu hiç birbirini tutmadı of bunalırsın canım yatmaktan ugraş bul kendine televizyonun karşınanda bi yerde otur bacaklarını uzat kitap oku örgü falan biliyosan yap ben uzun hırka bitirdim bi sürü taç yaptım kendime süsledim müzik dinle arada hafif yürüş yap evin içinde kabız falanda olmazsın şimdilik bukadar canım aklıma bunlar geldi hep olumlu ol olurmuopuyorumnanaktan

canım sağol tavsiyelerin için kayın validem sağolsun elime örgü aldırmıyor banyo bile yaptırmıor bebek düşer diye kabızlık sorunu çekiyorum toalete çıkasım gelmiyor yürüyüş hergün yapmak zorundayım günde iki kere iğne yiyorum arkadaşıma gidiyorum tavsiyelerini dinlicen kib byee

selam kızlar opuyorumnanaktan napıyosunuz nasıl gidiyooo
boncuk canım hakkında hayırlısı olsun bende günde 2defa igne oluyorum ama evde kayınvalidem sağolsun yapıyoo buarada benim kont. az kaldı :lepi:

hangi iğneyi vuruluyorsun ben progynex yaptırıyorum bir bitseydi ya delik deşik oldu kalçam yakında makarna falan süzerim kevgire döndüm resmen. umarım iyi geçer kontolün herşey yolunda gider bende perşembe yada cuma test yaptırcam direk kan testi düşünüyorum idrar testiyle uğraşmıcam. umarım emeklerimiz boşa çkmaz:)))

selam canım bende aynı igneyi +kan sulandırıcı yaptırıyorum buarada sen böyleysen canım beni bi düşün igne yapıcak yer kalmadı canım idrar testiyle ugraşma direk kanda baktır kaçıncı günün oluyo perşembe ? inş. güzel haberler vericeksin ben inanıyorum

slm kızlar kimsecikler yokmu?
arzucum yarın test yaptırmaya gideceğim sabah transfer günümü saymazsam 9. gün oluyor ama hiç umudum yok. dünden beri bel ağrısından ölüyorum çok belim ağrıyor yatmaktan dicem ama sürekli yatmıyorum bıraktım yatmayı hiç bir iş yapmıyorum ama yatmıyorumda oturuyorum uzannıyorum ama belim dünden beri çok ağrıyor inşallah geçer. yarın test sonucunu söylerim kib byee

canım merhaba inş. güzel haberlerle dönersin dualarım seninle belirti arama bende eşime olmadı demeye başlamıştım hiçbi belirtim yok adet olucam falan bide bendede olmuştu bel agrısı halada geçmedi ama çok şiddetli değildi hadi inş. yarın güzel haberlerler verirsin :Saruboceq:

buarada benim yarın kont. var kızlar enver beye gidiyoruz meleklerim iyidir inş. büyümüşlerdir çok heyecanlıyım

Arzucum demek bugÜn meleklerınle gÖrÜŞeceksın teyzesınden de slm sÖle onlara bendende hayırlı haberlerını beklıyorum...
Boncukcum ınŞallah rabbım kucaĞına alacaĞın evlat hamıellıĞı nasıp etsın ınŞallah hayırlı haberlerını beklıyorum....rabbıme emanet olun....

slm kızlar ben geldim arzucum inşallah iyi haberler almışsıındır. haber ver mutlaka bugün test yaptırdım. tranfser dahil 10 gün 22.57 çıktı enver beyi aradık büyük ihtimal pozitif dir dedi ama ilaçlardan da olabilirmiş. cumratesi tekrar yaptırcam bakalım inşallah hamişimdir. bu arada salı günü de teyze oldum ablam dpğum yaptı. depfne adında bir prensesimiz var artık:))))

selam ben geldim bu sefer güzel haberler yok bende meleklerim ikiz olmaktan vazgeçmiş kızlar kese var içinde melegim yok diger melegim ondan birazcık ümitliyim onunda kalp atışı az böyle işte böylesi hayırlı demekki kont. gidicem yine belki düzelir dua edin bol bol

canım yazmışsın görmemişim kafa yerinde değilki inş. ctesi değerin katlanmış olur inş. hamilesindir buarada tebrik ederim defne bebek saglıkla büyüsün allahım bizlerede nasip etsin

canım sıkma canını hayırlısını dile ALLAH'dan dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider olsunda bitane olsun bizim gibi niceleri var bitane olsun diye neler vermeyen hakkında hayırlısı olsun kendine bebişine iyi bak :)opuyorumnanaktan

slm ben geldim sanırımhamileyim değerim bugün 62.18 çıktı enver beye pazartesi gidecem bakalım ne çıkacak arzucum sanada biir sorum olacak ilk keseyi ransferin kaçıncı günü görmüştün acaba öğrenebilirmiyim allahım dualarımı kabul etti inşallah....

tebrik derim sizi darısı bana inşallah

boncukcum tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ilekucağına almayı nasip etsin inşallah
test gününden 15 gün sonra yani 2 hafta sonrasında kese görmeye gidiliyor bildiğim kadarı ile...arzuya sormuşsun ama bende cvp veremek istedim...

ozicim teşekkür ederim bilgilerin için umarım bebişimi görmek nasip olur kesede ALLAH hepimizin yarımcısı olsun:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…