Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

selam
ben geldim ama sizler yoksunuz benim evde net yok anneme geldikçe geliyorum ama siz gitmişiniz tabikide benimi beklicektiniz:))))))))))))))))))))))))
ceylincim rabbim test sonuçlarından iyi haberler almayı nasip etsin inşallah
arzucum epeydir görüşmedik özledim sizleri
elgizcim bi görüş enver beyle bakalım kafanda herşey daha iyi netleşir diye düşünüyorum ben rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

günaydın arkadaşlar.
benim elimde 300 lük puregon var.daha çok gonal-f ilaç bulduğum için puregon kullanmamaya karar verdim.nisan 2010 son kullanma tarihi.yüzde ile almıştım.ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir....

slm cnmcım sen gonal-f mi kullanıcan yeni tedavinde hayırlısı olsun hakkında eğer umutta deniceksen umut da puregon kullanıyor bildiğim kadarı ile sen görüştünmü gonal-f konusunuda rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

merkezi aradım nurti.genelde puregon kullanıyoruz ama sizin elinizde gonal-f varsa o da kullanılır dediler.sonuçta içerikleri aynı.teşekkürler iyi dileklerin için.

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan hasta oldum bogazlarım agrıyo başım agrıyooo:gitme: denk gelemiyoruz bugünlerde
nurtiii ya ben yokken hep nettesin ben gelincemi kaçıyooonnnkaydirigubbakcemile3
ceylin naptın aldınmı test sonuçlarını iyi haberlerle gelirsin inş.

geçmiş olsun arzum.hayır henüz karar vermedim.aklımda birkaç yer var aslında ama fazla dallandırıp budaklandırmamak için umuta ve enver beye öngörüşmeye gideceğim.nisan mayıs gibi başlayacağım için enver beyde kesin başlarım diyemiyorum.gönlüm enver beyde ama benim için laboratuvar vs de önemli.enver beyin galiba yeni merkez vs söylentileri var.

Arzucum çok geçmiş olsun Nurti nin evde pc yok denk gelemiyor olabilirsiniz...

Altınyunus cnm Enver Bey in şuanda olduğu yer yani Kadıköy Şifa Hast.tüp bebekte eski yerlerden biriymiş ve embriyoloğu Engin Enginsu için güzel duyumlar aldım ben..
Hepimiz için hayırlısı olsun!

sağol canım karar vermek zor hakkında hayırlısı olsun enver beyin yeni merkez olayının aslı oldugunu zannetmiyorum herhalde ceylin benden önce başlar tedaviye ama ben prob gelir gelmez şubatın 23de engeç gelmesi lazım (ha bi mucize olur zannetmiyorum ama ayın 14den önce gelirsede bu ay hemencecik başlarım )martta başlıcam enver beyle şifada, öngörüşmede enver bey nettir öle bişey varsada söyler sana

canım çok sagol naptın aldınmı sonuçları bu arada canım evet evde neti yok takılıyorum ona ben:kedi:

buarada şifa topikindede fisun abla vardı 39 yaşında engin bey sayesine anne oldum diyodu şuan pek nette olmuyo ama engin beyden giden herkes memnun inş. bizde memnun kalırız

ceylincim, ben 2 sene önce kadıköy şifaya gitmiştim.birgül sarıkamış'la ön görüşme yapmıştım.başlayacaktım ama bir türlü olmadı.birgül hanım amerikan kadar iyi buranın laboratuvarı diyordu hep....

SonuÇlarım ÇıkmıŞ ama bı tÜrlÜ fakslayamadılar.
AkŞama eve gıderken uĞrayıp alıcam kızlar..

slmm hanımlarr şifa hastanesiyle görüşüp enver bey de tedavi omak isteyenler fiyat aldılar mı acaba
fiyat hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfennnnn:)))

Selam bebekteyız
ben gÖrÜŞtÜm 4500 tl ılaÇlar dahıl anlaŞtık.

Merhaba kızlar
az Önce enver bey aradı,testlerınızde sorun yok dedı.adet olunca gelın baŞlayalım dedı

ARZUM HEYECAN ENDıŞE HEPSı BıR ARADA..
10 GÜN OLMUŞTU BıZ GÖRÜŞMEYE GıDELı ENVER BEY UNUTMUŞ BENı AŞILAMA YAPALIM DEDıohaoldumsmileSONRA DEDıM ıŞTE BÖYLE BÖYLE BıZ 30 OCAKTA GELDıK GÖRÜŞTÜK HATIRLADI SONRA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…