geçmiş olsun arzum.hayır henüz karar vermedim.aklımda birkaç yer var aslında ama fazla dallandırıp budaklandırmamak için umuta ve enver beye öngörüşmeye gideceğim.nisan mayıs gibi başlayacağım için enver beyde kesin başlarım diyemiyorum.gönlüm enver beyde ama benim için laboratuvar vs de önemli.enver beyin galiba yeni merkez vs söylentileri var.
sağol canım karar vermek zor hakkında hayırlısı olsun enver beyin yeni merkez olayının aslı oldugunu zannetmiyorum herhalde ceylin benden önce başlar tedaviye ama ben prob gelir gelmez şubatın 23de engeç gelmesi lazım (ha bi mucize olur zannetmiyorum ama ayın 14den önce gelirsede bu ay hemencecik başlarım )martta başlıcam enver beyle şifada, öngörüşmede enver bey nettir öle bişey varsada söyler sanageçmiş olsun arzum.hayır henüz karar vermedim.aklımda birkaç yer var aslında ama fazla dallandırıp budaklandırmamak için umuta ve enver beye öngörüşmeye gideceğim.nisan mayıs gibi başlayacağım için enver beyde kesin başlarım diyemiyorum.gönlüm enver beyde ama benim için laboratuvar vs de önemli.enver beyin galiba yeni merkez vs söylentileri var.
canım çok sagol naptın aldınmı sonuçları bu arada canım evet evde neti yok takılıyorum ona ben:kedi:Arzucum çok geçmiş olsun Nurti nin evde pc yok denk gelemiyor olabilirsiniz...
Altınyunus cnm Enver Bey in şuanda olduğu yer yani Kadıköy Şifa Hast.tüp bebekte eski yerlerden biriymiş ve embriyoloğu Engin Enginsu için güzel duyumlar aldım ben..
Hepimiz için hayırlısı olsun!
canım merhaba sonuçlar iyiymiş sevindim hadi sen başlıcan tedaviye hayırlı olsun senden sonra sıra bende inş.Merhaba kızlar
az Önce enver bey aradı,testlerİnİzde sorun yok dedİ.adet olunca gelİn baŞlayalım dedİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?