- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
bu hafta sonu sezeryanım var
dr a epidural olmasını istediğimi söyledim
baş ağrısının çok olduğunu söyledi
ama genel anestezili sezeryana göre ağrısı az olmalı
lütfen yaşadıklarınızı paylaşırmısınız?
Ben genel anestezyle yaptim. Dogumhaneden cikinca yatagima yatirilana karar cok canim yandi. Ama pisman degilim cunku dogumhaneye gidince o ortami gorunce hemen uyumak istedim. Dogum suresince kendimde oldugumu dusunemiyorum, sanirim dayanamazdim. Panik atak olurdum :1shok:
Ben de epidural yaptım. Bebeğin çıktığı anı ilk çığlıklarını duyabiliyorsun, düşün ameliyat yapıyorlar ama hiç bir şey hissetmiyorsun, anestezist eşim ve ben sohbet halindeydik. Genel anesteziden uyanınca çok ağrı olduğunu biiyorum, ben hiç bir şey hissetmedim. Hiç baş ağrım olmadı. Kızım gittikten sonra anestezist seruma birşey kattı ve biraz bulantın olabilir dedi. Gerçekten bulantım oldu, tansiyonum düştü, kustum biraz, o an kötüydü azıcık. Kızımı görünce de heyecanlandım galiba. Anestezist müdahale etti. Sonra uyumuşum. Uyandırdılar odaya götürdüler, kızımı emzirdim sonra yine uyumuşum :) Nedense çok yorgundum (9 ayın yorgunluğu herhalde) ve bir gece önceden de heyecandan uyuyamamıştım, 2 gün iyi dinlendim hastanede.
Kesinlikle tavsiye ederim. Hayırlı doğumlar dilerim.
cesaret veriyo yazdıkların..erken doğum riskim var şuan 35 haftamdayım ama 30haftamda hast yattığım zaman bana bi serum taktılar ilaçlı serum nabzım 200e çıktı acaba epiduralde de böyle olurmuyum?
Hepinize teşekkür ediyorum
yarın sezeryanım var
çok heyecanlıyım, bu gün uyuyabilecekmiyim bilmiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?