- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
tatlım bende epedural sez. ile doğum yaptım 2 aralıkta, baş ağrısı felan hiç bişey yaşamadım, tek yaşayacağın ağrı ilk yataktan kalkarken olacak o da kalkıncaya kadar.. ama inan bana bebeğinin ilk doğduğunda ona verdiğin o öpücük ve onun o sesi dünyalara bedel, benim ilk doğumum ben gülerek girdim ve gülerek çıktım doğumdan, emin ol benim kadar korkamazdın doğumdan.
benim tansiyonum çok düşüktü hamileliğim boyunca, doğumda da tansiyonum 5 e düştü, düşünsene ben ayıkım ve doktorlar tansiyon düştü die konuşup monitöre bakarlarken ben bişi hissetmedim hiç, ama merak etme hemen müdahale ediyolar ve zaten sırf tansiyon ölçümüyle görevli uzman var doğumda.. sen herşeyi hekimlere bırak canım biz bi defa doğuruyoruz o an ama onların ogün bile kimbilir kaçıncı doğumları:)))
Ben 40. haftamın ilk günü doğum yaptım. 3300 doğdu bebeğim.
selam kızlar ben henüz bugün katılabildim aranıza.şuan 30 haftalık gebeyim ilk gebeliğim bu şimdiden doğum heyecanı başladı.tecrübeli arkadaşlara sormak istedim normal doğum istiyorum fakat fazla kılo aldıgım içim doktorum sezeyanı öneriyor yınede son karar bana bırakıyor.doktorumun bu konuşmasından sonra spinal ve epidural anz.ile sezeryanı araştırdım ama başından geçen birinden tavsiye almak daha faydalı bence.şimdiden teşekkürler.allah hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin.
kızlar doktorum bana da kesinlikle epidural önerdi ama sizce sizin bildiğiniz kadarıyla felç durumu riski var mı?
bu çok önemli çünkü.
arkadaslar bende epıdural anestezıyle 3 tane sezeryan dogum yaptım cok rahattım.fakat sımdı 4.hamıleyım.aranizda yada etrafinizda 4.sezeryan olan varmı?ilk bebegimi kaybettim simdi birdaha bebek istedik ama korkuyorum 4.bir ameliyattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?