Epidural Sezeryanla Doğum Yapan Varmı?

sağol canım haklısın onlarada güvenmezsek nasıl doğum yapıcaz başka kaçıncı haftanda doğum yaptın bebişin kaç kilo doğdu?

Ben geçen hafta spinal anestezi ile sezeryen oldum.Hiç ağrım sızım olmadı.Çok rahattım ve ertesi günü ayaktaydım, gezmeye başladım hala da yatak döşek yatmadım.Bu ağrı olayı bünye ile alakalı sanırsam

canim ben de epidural ile sezeryan oldum kesinlikle anestezi ile sezeryan olma, epiduralde bebegini dogdugu an gorup koklayabiliyorsun bu mukemmel bir duyg, hem kendinde oldugun icin odana gecer gecmez emzirebiliyorsun kuzunu ben 4 saat sonra kalktim ve yuruyus yaptim, oyle bas agrisi fln da cekmedim, ameliyatli gibi dilldim, dikislerimin agrisi dogru durust olmadi inan zaten hastanede hic agri hissetmedim,bence korkun olmasin genel anesteziden daha iyi kesinlikle :)

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
7 şubatta bir kızımız oldu
minicik
epidural oldum
ama ağrımdan ziyade gaz sancısı çok oldu
ertesi gün gaz çıkarınca hastaneden çıktım,
ama hala çok iyi değilim
bünyeden kaynaklanıyor herhalde
sezeryan yerinde ağrı ve batma oluyor,
ilk bir kaç gün baş ağrısı oldu
dr neskafe içmemi söyledi
gerçekten içince baş ağrısına iyi geldi

ama epidural genel sezeryana göre bence de daha iyi
herkese tavsiye ediyorum

kisiden kisiye göre degisiyor durum..
ben epidural sezeryan oldum ve cooooooooook memnun kaldim esim yanimdaydi ve hemsireler etrafimdaydi, bebegimin ilk aglama sesini ben de duydum ve kucagima verdiler cok mutluydum o ani yasamak guzeldi

selam kızlar ben henüz bugün katılabildim aranıza.şuan 30 haftalık gebeyim ilk gebeliğim bu şimdiden doğum heyecanı başladı.tecrübeli arkadaşlara sormak istedim normal doğum istiyorum fakat fazla kılo aldıgım içim doktorum sezeyanı öneriyor yınede son karar bana bırakıyor.doktorumun bu konuşmasından sonra spinal ve epidural anz.ile sezeryanı araştırdım ama başından geçen birinden tavsiye almak daha faydalı bence.şimdiden teşekkürler.allah hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin.

mrb canım ben daha doğum yapmadım normal istiyorum ama eğer olmazsa epidural sezeryanı düşünüyorum ayık olmak istiyorum çünkü..
kaç kilo aldınki doktor sezeryanı öneriyor..

ben kilolu hamile kaldım canım normalde 55 kıloydum ama işe ara verince evde kalmanında etkısıyle 2yıl sonra 72kıloyla hamıle kaldım.şimdı 30haftalıgım ve 87kıloyum.dedıgım gıbı ormal istedım ama dr. kılon fazla ılk gebelıgın zor olabılır dedı.ne yapacagım konusunda karrasızım.

kızlar doktorum bana da kesinlikle epidural önerdi ama sizce sizin bildiğiniz kadarıyla felç durumu riski var mı?
bu çok önemli çünkü.

canım bu riski duymamıştım,
bana anestezis bayan 4 kez iğne ile girdi

ilacı 4. de verebildi
çünkü farkında olmadan iğne girdiğinde hareket etmişim
4. deneme son demişti,
ameliyathanede görevli bir beyden beni tutmasını istedim
bende hareket etmedim bu durumda
ve ilacı verebildiler
zaten ilaç verilince saniyeler içinde uyuşma başladı bacaklarımda

ve hemen dr geldi ve bebeği kısa sürede aldılar
bu arada mide bulantım oldu
anestezi uzmanı hemen kolumdan ilaç verdi
başım dönüyor dedim
yine ilaç verdi

bebek alındıktan sonra biraz uyumuşum
ama ne kadar bilmiyorum,
uyandım hala dr işine devam ediyordu
bayağı bir salladılar
çalkaladılar beni,
sonrada odama gönderdiler

bebiş benden önce gitmişti bile odaya

ben de 43 gün önce epidural sezeryan doğum yaptım.normal istedim ama bebek yerleşmediği için olmadı.fakat çok memenun kaldım.baş veya bel ağrım olmadı.midem bulanmadı.ameliyattan sonra bana ağrı pompası bağlandığıiçin doğru dürüst ağrım bile olmadı.2. gün normal yaşantıma döndüm desem kesinlikle abartmış olmam.2 gün hastanede mecburen yattım ve 3. günden itibaren yatak yüzü görmedim,hatta annem bana kızıyordu yatmadığım için.şu anda da hiçbir sağlık problemim yok.

arkadaslar bende epıdural anestezıyle 3 tane sezeryan dogum yaptım cok rahattım.fakat sımdı 4.hamıleyım.aranizda yada etrafinizda 4.sezeryan olan varmı?ilk bebegimi kaybettim simdi birdaha bebek istedik ama korkuyorum 4.bir ameliyattan

Maşallah bayağı cesaretlisin,
ama 4. kez sezeryan olanları duydum
sağlıklı ve yaşın müsaitse neden olmasın

benim hem hamile kalmam,
hem hamileliğim,
hem de doğum sonrası çok sıkıntılar yaşadığım için 3. bir doğum şuan düşünemiyorum
çünkü iki bebeğimizde tüp bebek yoluyla oldu,
eşim tekrar istiyor ama benim cesaretim yok artık,

ama İnşallah Rabbim normal yoldan nasip ederse başım gözüm üstüne
olur İnşallah:hooray:

ben cocukları cok sevıyorum cok cocugum olsun ıstıyorum ama sezeryanla olunca rısklı oluyor.ılk bebegımıde kaybedınce bıdaha olsun dedık bakalım hayırlısı.benım sezeryanlarımda pek sıkıntım olmadı 28 yasındayım enson dogumdakı doktorum herseyın normal oldugunu soyledı 3.amelıyata ragmen hersey normal dedı ınsallah buda oyle olur.hayırlısı bakalım

bende doğum şekline karar veremeyenlerdenim.34. haftamdayım.doktorum ezeryanda olsan muhakkak epidural ol dio.tek endişem orda seni kesip biçerlerken uyanık olucaksın.acaba tansiyonun düşmez mi korkudan

ben 3 sene önce özel bir hastanede genel sezeryan oldum.bana anlatılan 1 gece sık dişini dediler sonrası iyi ama ben güle oynaya girdiğim ameliyattan güzel ayıldım ama dayanılmazın ötesinde bir acı sankibeni testereyle kesiyorlar anlatamam ve inanın 4 gün aşırı acı çektim.şimdi 2.bebişimi düşünüyorum ama epidural daha az acıylamı atlatılıyor bilemiyorum korkuyorum.epiduralde ayık olak işime gelmiyor heyecandan ölürüm panik olurum bilmiyorum ne olacak genel ve epidural 2sini olan varmı?acı aynımı?

arkadaşlar kimi insanın ağrı eşeği düşük olurmuş yani aşırı acıyı hissetme.doktor demişti aklım almıyor ogün kalkıp yatmayanlara.ya bende sorun var yada diğerlerinde.doktorum epidural yaparız senide ilaçla uyuturuz dedi.inşallah uyanınca ağrım şiddetli olmaz.birde gazımı çıkaramadım oda çok çektirdi.biri bana cesaret versin lütfennnnnnnnnnnnnn

selopi sen 2 sezeryanıda yaşamışsın genel anestezide benim neler çektiğimi anlarsın arkadaşım.sana inanıyorum epidural olucam o acıyı birdaha yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…