- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
arkadaşlar kimi insanın ağrı eşeği düşük olurmuş yani aşırı acıyı hissetme.doktor demişti aklım almıyor ogün kalkıp yatmayanlara.ya bende sorun var yada diğerlerinde.doktorum epidural yaparız senide ilaçla uyuturuz dedi.inşallah uyanınca ağrım şiddetli olmaz.birde gazımı çıkaramadım oda çok çektirdi.biri bana cesaret versin lütfennnnnnnnnnnnnn
genel oldumya tek tesellim epidural belki onda çok acı çekmem epiduraldede ayık olmak çok kötü onuda uyuturuz dediler narkoz değil tabi sakinleştirici haaaa birde biliyormusunuz bebeği aldıktan sonrada dikişatıp kapatırlarken anneyi oan uyutuyorlarmış niye acaba bilen varmı???epidural olan çoğu kişi söylüyor bunu bebekten sonra uyudum oanı hatırlamıyorum diyorlar ?????
bende iki buçuk ay önce spinal sezeryanla doğum yaptım bebeğimi ilk ben göreyim istedim çok ta iyi oldu.uyuşmaya başladaıktan sonra biraz kendini tuhaf hissediyorsun ama anestezi uzmanı hep başında zaten beni biraz uyuttu ama herşeyi duyuyor ve görüyordum.yarım saat sonra odama çıktım ayık olmak kendimi daha iyi hissetirdi bana.hiç ilk gün yatak başını hep yüksek tutmamı söylediler yoksa çok başağrısı yaparmış.hiç ağrımadı başım.. ilk gün çok sancılandım ama hiç gaz sorunu yaşamadım.uyuyor yada uyanık olmaz çok farketmiyo bana göre sezeryan olmak eğer şartlar gerektirmiyosa iyi bişiy değil.doğum sonunda bebeğini rahat kucağına alamıyorsun,emzirmek hele bir işkence olmuştu.doğrusu çektiğim acılardan sancılardan çok buna kahrolmuştum....illada sezeryan olucaksa spinal sezeryan tavsiye ederim
hayırlı olsun bebişin.beni biraz uyuttu ama herşeyi duyuyor ve görüyordum demişsin.uyurken nasıl hissettin?birde bebiş çıktıktan sonra mı uyuttu ne kadar uyuttu.:1hug:
teşekkürler betül19.tam olarak bilmiyorum ama anestezi uzmanı bana nasıl olduğumu sordu belden iğneyi vurduktan sonra bende yan yatmak istediğimi söyledim olmaz dedi tabiki:)biraz uyutalımmı seni dedi tamam dedim ama uyumuyordum:)dr. ne zaman geldi ameliyat ne zaman başladı hiç bişey hissetmedim bebeği çıkardıklarında ağlama sesini duydum hiç bişey hissetmiyordum sadece.acıklayıcı olmuştur umarım
teşekkürler.peki ne zaman bilincin tam olarak açıldı?bebek çıktığınd asana gösterdiler mi?:1hug:[/QU
bilincim hep açıktı,soru sordukları zaman cevap veriyordum.bebeği giydirdikten sonra yanıma getirdi hemşire öptüm sıcacıktı:)sonra bebeği odaya götürdü.dikişler 20dk. falan sürdü hemen odama çıkardılar..serum şişesini kucağımda tutarak bilincim hep açıktı yanii ama ne oldu bitti hiç bişey anlamadım.:lepi:
arkadaslar bende mayısda doğum yapcam inş sezeryan olcak epidural istermiyim bilmiyorum şuan genel düşünüyorum ama size bi sorum olcak sezeryandan sonra ayılınca yürütüyorlarmış sanırım peki canınınzı yakmadan yatakdan nasıl kalktınız yan dönerekmi şuan ben sol yanıma dönerek tutunarak rahat kalkıyorum mesela ameliyat sonrası da mı öyle kalkılması lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?