evet epiduralsiz yaptım.zaten öyle istiyordum.hiç pişman değilim.o anı yaşamak çok güzel gerçekten.doktorum illa yapalım dedi.o an söylenecek şey mi?ama gene dekabul etmedim.darısı başınıza inşallah
slm sinem geçmiş olsun,güle güle büyüt bebişini
sen de epiduralsiz normal yaptın sanırım,ne güzel darısı başımıza.
kızlarrrr nerdesinizz??
ceyda doğuma falan mı gittin yoksaCADIARZU
evet epiduralsiz yaptım.zaten öyle istiyordum.hiç pişman değilim.o anı yaşamak çok güzel gerçekten.doktorum illa yapalım dedi.o an söylenecek şey mi?ama gene dekabul etmedim.darısı başınıza inşallah
ceydaaa hu huuuu nerdesin??
ben de epiduralsiz istiyorum ben de ben de,destek olalım birbirimize yaa,çünkü ben bazen vazcayıveriyorum.korku geliyor içime ansızın.
ceydaa kesin doğurdu.Sen içini ferah tut.Biz doğurucaz ama azıcık dişimizi sıkıcazz:lepi:
bende epıduralsız ıstıyorum allahım su hayırlı gecede hepımızın gonlune gore versın ve bır nefeste kurtarsın hepımızı
amiinnnnn inş.Rabbim dualarımızı kabul etsin,hepimizi bir nefeste en doğal yolla kurtarsın inş.
senin de az kalmış,sen de bu kervandasın.hadi bakalım hayırlısı ile kucaklarsın inş.bebişini
haberlerini bekliyoruz.
bende epıduralsız ıstıyorum allahım su hayırlı gecede hepımızın gonlune gore versın ve bır nefeste kurtarsın hepımızı
amın canım ıns dogum yaptıgım zaman kendım gıremesemde kocısle haber gonderırım sıze
Canım ya artık her yerde karşılaşmaya başladık.K.Külübü dar gelmeye başladı doğum yaklaştıkça bize anlaşılansempatiksalakcinni
siz nerelerde geziniyorsunuz bakiim :))
hmmm anladım tatlımm
evet ben de öyle diyorum bu gidişler temmuz annesi olcz sanırım biz:)
benim de ara ara adet ağrısı gibi bişey oluyo geçiyo
bi de karnım ağrıyo bu aralar hep neden bilmiyorum.kramp giriyor gibi böyle,üşütme gibi değişik bişi
evet erkek belden diyorlar hep
ama benim şükür belim çok fazla ağrımıyo,ancak çok yorulursam ozaman
tam gaz beklemeye devam
ama benimki 40 ı falan doldurunca gelcek gibime geliyo hatta 41 i
kesin doğurdu hala tık yok,ne güzel yaa
kurtulmuştur inş.eğer öyleyse darısı başımıza arkdaşım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?