- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
selam kızlar
kahorihama benim de yarın dr.günüm ben de gidince söylücem hareketlerin çok azaldığını
bakalım ne dicek dr.
valla ağrılar sancılar başladı arkadaşım,Allah yardımcımız olsun
ay arkadaşım bu sancı nasıl bışey ya benım nıe başlamadıbilmiyorumkismile
sancım falan yokbenım nasıl bışey yaa başlasın artıkkk..sen yakında doğurcan desene..
Aslında dün üç kez oldu belimden kasıklarıma benim tam sancı gibide değil adet ağrısı gibi düşün ve 3dk sürdü.Tabi ben çok sevindim bebiş geliyor diye ama bişey yok şu anda.Eminim dr.a bunları anlatınca beni çatı muayenesine yollar açılma var mı diye bakılır.:kedi: ayy acımaz umarım.eyvahedigeldismile Bence bunlar rahmin hazırlama ağrıları olabilir.Ama bak senden önce mi doğuracam ne:jeyyar:hihoyyyt
Aslında dün üç kez oldu belimden kasıklarıma benim tam sancı gibide değil adet ağrısı gibi düşün ve 3dk sürdü.Tabi ben çok sevindim bebiş geliyor diye ama bişey yok şu anda.Eminim dr.a bunları anlatınca beni çatı muayenesine yollar açılma var mı diye bakılır.:kedi: ayy acımaz umarım.eyvahedigeldismile Bence bunlar rahmin hazırlama ağrıları olabilir.Ama bak senden önce mi doğuracam ne:jeyyar:hihoyyyt
kızlar hepinize güzel hayırlı doğumlar dilerim sağsağlim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.ben artık bir anneyim bende sizin gibi bu süreçlerden geçtim sizlere yazmadan edemedim .benim oğlum büyüdü artık şuan 9 aylık oldu:)benim gibi birisi doğum yaptıysa herkes yapar inanın .ben panik atak birisiydim ay asla çocuk doğuramam derdim herşeyden korkardım yani .hergün bu sayfada hamile kaldıktan sonra doğum hikayelerini okur merak ederdim bazen güler bazen ağlardım malum insan çok hassas oluyo bu zamnlarda .bende böyle kolay doum yapabilecekmiyim allahım derdim .çok hareketli biriyim hamileliğimin 6.ayında dr uyarılarına rağmen evimizi taşıdık her işi kendim yaptım ailem başka şehirde olduğu için bütün evi kendim topladım kendim yerleştirdim su içmeyi ihmal ettim ve sonrasında kasılmalarım artmaya başladı kendimi çok yorduğum ve suyu ihmal ettiğim için artık kasılmalarım sıklaşmıştı soluğu dr da aldım anlicanız artık riskli bir döneme girmiştim 6.aydan itibaren erken doğum riskim başlamıştı bebeğimin erken doğmasını ve onu kaybetmek istemiyordum artık günde 3 litre su içmeye başlamıştım hareketlerime dikkat etmeye başlamıştım bu dönemi bazen alel acele panik durumda dr giderek bazen evde dinlenerek bazen alışverişle geçirdim .artık bebeğimin doğum zamanı gelmişti ben sezeryan oldum .dr panik birisi olduğum için seni ve bebeği riske atamam demişti.şunu blirtmek istiyorum kızlar doğum işi yani doğumun şekli sezeryan yada normal kahramnlık edaları atılacak bir durum dil yani ben çatır çatır normal doğum yapicam yok ben epiduralsiz yapicam yok ben korkuyorum sezeryan olucam aaa sezeryan olurmu yada aaaben normal doğum yapamam inanın bunların hiç birinin bir önemi yok tek önmli şey bebeğinizi sağsağlim dünyaya gelmesi.kendini insanın önemsemesi gerekiyor tıp ilerledi artık annelerimizin zamnında acısız doğummu vardı sanki ama artık var bu kişilerin kendi tercihi sizde kendi canınızı sakın üzmeyin ve hangi doğum şeklini istiyorsanız ona odaklanın inanın ben canlı canlı nasıl ameliyat oldum diyorum hala uyuşturuldum ama yinede büyük bir cesaret benim gibi biri için bir rüya gibi geldi geçti hiç bir şey anlamadım allah o anda insana öyle bir cesaret veriyorki biranda herşey olup bitiyor .sakın korkmayın heyecan tabiki olacaktır bu çok normal ve güzel bir duygu.en büyük sorumluluğunuz bebekleriniz doğduktan sonra başlayacak çok fedakalık istiyor annelik gerçektende hepinize şimdiden hayırlı güzel doğumlar dilerim
son haftalarda bebekler buyurmus yerlerıde daralırmıs ondan hareketlerı azalırmıs moralınızı bozmayın erken dogurmayın cunku stres tehlıkelı bı durum gebeler ıcın bılıyorsunuz
canım benim çok şiddetli değil adet sancısı nasıl öyle oluyo benim aradaay arkadaşım bu sancı nasıl bışey ya benım nıe başlamadıbilmiyorumkismile
sancım falan yokbenım nasıl bışey yaa başlasın artıkkk..sen yakında doğurcan desene..
son haftalarda bebekler buyurmus yerlerıde daralırmıs ondan hareketlerı azalırmıs moralınızı bozmayın erken dogurmayın cunku stres tehlıkelı bı durum gebeler ıcın bılıyorsunuz
ınsan tedırgın oluyor ben gecen gun saglık ocagına gıttım az hareket edınce kalp atıslarını dınlettım 3 5 dk atıslarını duyamadık oldum korkudan valla sonra bıraz dınlendım tekrar denedık atısları duydum da rahat ettım
selam kızlar bende 33 haftalık hamileyim doktora qittim qeçen hafta bebek ters sezeryan dedi ama ben normal istiyorum sizce bebek doquma kadar qönermii?????
birde epudural nasıl sizce???eyvahedigeldismile
bi 38 haftalık daha aramızda
mrb.canım,hayırlı doğumlar inş.sana da
normal mi doğumun belli oldumu?
hosbulduk canım.simdilik normal gorunuyor dedı dr son anda bır aksılık olmazsa ıns.senınkı normal mı
sen zaten bizden önce doğurursun tatlım 3-4 gun öndesın nede olsa:jeyyar:
bnımneden başlamıyo sancılarım yaa bn doğuramıcam galıba bu gdışle:))
perşembede benım kontrolum var ayy kontrollerımız bıle arka arkaya sende ızmrde olsaydn keşke buluşurduk hep beraberkaydirigubbakcemile3
etsın etsın doktorun ee zamanın geldi alttan alttan bakacaklar artık..
canım bende senı merak edıyordum burda buldum nasılsın.son kontrolun nasılsı bebek kılo almıs mı bıraz?
bence doğuma kadar dönebilir endişelenme cnm
bi arkadaşımın hep normaldi duruşu taa doğuma yakın ters döndü (36-37 haftalık falandı)
dru hiç telaş yapma tekrar dönebilir dedi,dediği gibi de oldu.bebişi döndü ve normal doğum oldu.
ayrıca normal ya da sezeryan Allah hayırlı olanı versin,önemli olan bu
epiduralden memnun olan da çok var,gerek yokmuş aslında diyen de var,kimi bel ağrısından şikayetçi.işte herkesin yaşadığı farklı.
Doğurursun canım merak etmeBenim kontrol haftaya idi dayanamadım beişin hareketler azalınca.Bakalım yarın çatı muayenesi olacak mı?Bebiş 1haftada ne kadar almış çoook merak ediyorum.Ayyy canım bide bizim plesentadlarda kireçlenme var.Ama bebişlerin yeri çok rahat anlaşılan gelmeye niyetleri yokkaydirigubbakcemile3
Canım buralardayım normal doğum şu anda merak konum olduğu için.Sağol canım iyim sen nasılsın.Bebişi gördüm geçen hafta 2800 olmuş 300 gr almış.Bu sefer doktorum daha çok inceledi tek beslenememe problemi kireçlenme olsun.Bebiiş sağlıklı.Bide doktorum bebeğin jilosunun çok olmaması iyi dedi kolay doğum olur dedi.Sancı çekip bebek aşağı inmesze sezeryana girmen aha mı iyi dedi.Dedim haklısın valla(içimden tabi)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Böyle canım ama hareketleri çok azaldı pazar geceden sabha uyutmadı beni hiç hareket etmiyordu nerdeyse çok korktum.Şimdi hareketlendi yarında doktora gideceğim aslıda doktorum 23üne çağırdı.Ama ben dayanamayacağım.Bebiş iyi göreyimde.Ayyyy çok uzun oldukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?