Epiduralsiz/ Ilacsiz Normal Dogum

yok canım uzun olur mu merak edıyordum bende senı.sevındım canım herseyın olmasına.bende ıyım bugun bıraz bel agrım var.

Canım benim azıcık bel ağrım olunca çok seviniyorum bebiş geliyor diyekaydirigubbakcemile3 Dün vardı ağrılar bugün yok mesela.Hayırlısı ile bebişleri kucağımıza alsaydık.Ben artık gelsin istiyorum 15 gün nasıl dayanırım bilmemboshayallersmile

Evet ama bakıyorum genelde doğumlar 38. haftadan sonra başlamış kız erkekte pek farketmemiş.Ne zamn canları isterse o zamn gelecek yumurcaklar

evet pek farketmiyo çevremde 3 arkadaşımın erkek bebişi oldu
2 si 38.haftada biri 39.haftada oldu.

niş.40 ı beklemezler çatlıyo insan ya :)

evet pek farketmiyo çevremde 3 arkadaşımın erkek bebişi oldu
2 si 38.haftada biri 39.haftada oldu.

niş.40 ı beklemezler çatlıyo insan ya :)

Ben tam çatlamaya başladım artıkkaydirigubbakcemile3 Yarın 38. haftam bitiyor doluyor yani çok heyecanlanıyorumzemuszemus

ee haklısın canım sen,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
az daha sabır.
kavuşcaksın meleğine Allah ın izniyle çok kısa bir zaman sonra

bız bu sabrsızlıkla gdıp sezeyana yatacaz galıba
verın bıran önce bebklerımızı dıe..benım bazen aklıma gelıyo ne yalan sölıım

bız bu sabrsızlıkla gdıp sezeyana yatacaz galıba
verın bıran önce bebklerımızı dıe..benım bazen aklıma gelıyo ne yalan sölıım

Bazen benimde aklıma geliyor ama bebeğim için en sağlıklı hangisi ise o olsun diyorum.amaa yine normal doğumöne geçiyor.Kendi doktorumda hiç tavsiye etmiyo zaten.Doğumların%5inin sezeryan olması gerekirmiş bizde maşallah önüne gelen sezeryana.Buna karar verecek olan doktor da hiç öyle olmuyor.Ben sezeryanın keyfi yapılmasına çok karşıyım canım kim ne derse desin.Ha sağlık problemi olur bebeğin ve annenin sağlığı teehlikededir elbetteki sezeryan olur.Bakalım benim nasıl olacaak.ama ne olursa hakkımızda hayırlısı olan olsun.Ayrıca dr randevumu iptal ettim.Benim bebiş gene hareketlendi.Umarım bu hafta içinde doğururum.hihoyyyt

kızlarrrrr nerdesiniz??
ben doktora gittim geldim,baktım size yoksunuz,canım sıkıldı bugün hastanede,motivem düştü

hayırdır canım.sen nasılsın bebiş nasıl.:ecrin_bebek:

iyi gibiyim canım yaa
hastaneye gittik işte bugün,bebişim doğru düzgün kilo almamış,halbuki 1,5 haftadır okadar iyi besleniyorum ki,hep ona yarıcak şeyleri yiyorum,ma yok sadece bana yaramış
bide 38.haftadayız ya ultrasonda 36 haftalık göründü acayip canım sıkıldı
ağladım eve gelirken

bide belli bir ücret karşılığında da olsa epidural yapılmıyomuş orda
ya gerek duyarsam,ya çok zor olursa diye panik oldum
keyfim kaçtı anlıcağın.

sen nasılsın,bebiş nasıl??

Ayy canım benim sıkma canını.Bazen bebişler almıyor kilo .Bak benim bebişte artık 1hafta geriden geliyor ama olsun bebiş sağlıklı.Varsın olsun zayıf olsun.Hem sana demedi mi doktorun kolay olur doğumun diye.Benimde bebiş bi az alıyor bi normal artık hiç üzülmüyorum.Az kaldı şurda.Kendini üzme bende er hafta 1kilo alıyorum ama bebiş hepsini alamıyor malesef.Senin 37+3 değilmi e 4-5 günü kafana takma canım.Eğer 2500ü geçtiğseartık hiiiiiiççç üzülme.Hem doktorların ölçümleri tutmuyor çoğu zamn.Sen üzülme bebişte üzülmesin canımopuyorumnanaktan

sağol canım benim
ama 1,5 hafta falan geride oluyo sanırım 36+0 görünüyo ultrasonda,oysaki 37+3teyiz biz
hayırlısı artık,sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil,haklısın

sağol canım benim
ama 1,5 hafta falan geride oluyo sanırım 36+0 görünüyo ultrasonda,oysaki 37+3teyiz biz
hayırlısı artık,sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil,haklısın

Canım benim sen bi 38i bitir.Takılma çıkan sonuçlara sonuçta doktor küçücük bi milim oynama yapsa kilosu az yada fazla çıkar öyle değilmi.Ben diyorum belki kilosu 3e yakın olacağı için daha kolay doğuracağım hem bebekte zorlanmayack bilinmez bakalım nasıl olacak.Ne olacaksa hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Benden sat 3 gün önde arkadaşım vardı o da doğurmuş bugün.kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse tüm tanıdıklar doğurdu bi ben kaldımboshayallersmile Artık gelsin diyorum ama hayırlısı.Bakalım bizim beylerin canı ne zamn gelmek isteyecekzemuszemus

haklısın canım doğru diyosun.
Allah arkadaşın gibi bizleri de kurtarsın inş.bi avazda amiiinnnnnnnnn
ama yok bizim paşaların gelmeye niyeti yok canım benim.

senin karnın aşağı indimi?

haklısın canım doğru diyosun.
Allah arkadaşın gibi bizleri de kurtarsın inş.bi avazda amiiinnnnnnnnn
ama yok bizim paşaların gelmeye niyeti yok canım benim.

senin karnın aşağı indimi?

Meraba canım herkese hayırlı kaandiller

Canım ya bende sürekli karnımımıı inceliyorum ama hala aşağı inmedi.boshayallersmile

Bugün iyice streslendim.Doktorum hastanede nöbetçi ve haftaya salıya çarşambaya kadar hastanede olmacak sanırım.Bugün sancım tutsada gitsem yaahihoyyyt
Paşalarda gelse hayırlısı ile içimiz rahatlacak vallahihoyyythihoyyythihoyyyt

hayırlı kandiller canım sana da
benim de öyle inmedi hiç aşağı hergün incelemedeyim:))
dur acele etme,sakin ol tatlım eninde sonunda gelcekler.

selam ben normal doğum yaptım ve çok memnunum.herkese de tavsiye ederim.geçip gidiyor unutuyorsun hepsini.bir buçuk aylık olduk bile

slm sinem geçmiş olsun,güle güle büyüt bebişini
sen de epiduralsiz normal yaptın sanırım,ne güzel darısı başımıza.

kızlarrrr nerdesinizz??
ceyda doğuma falan mı gittin yoksaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…