Meraba kızllaarr dün bebiş doğdu ama ormal değil.E.sezeryan oldum ve karnım çok ağrıyor.Nomalde sancı çektim ama suni sancılara maalesef dayanamadım kızlaar o kadar üzgünüm ki ağlaya ağlaya doğuma girdim.Hala diyorum normal olsaydım ama çok kötü oldum.böylesi hayırlıymış ama yapamadım çoook üzgünüm:gitme:
Meraba kızllaarr dün bebiş doğdu ama ormal değil.E.sezeryan oldum ve karnım çok ağrıyor.Nomalde sancı çektim ama suni sancılara maalesef dayanamadım kızlaar o kadar üzgünüm ki ağlaya ağlaya doğuma girdim.Hala diyorum normal olsaydım ama çok kötü oldum.böylesi hayırlıymış ama yapamadım çoook üzgünüm:gitme:
canım benim üzüldüğün şeye bak
bebeğin ve sen sağlıklısınız ya önemli olan bu,
uzun upuzuuuun sağlıklı bir ömrünüz olsun
tebrikler canımmmmmm
canım benim çok şükür kurtulmuşsun,geçmiş olsun
hiç üzülme,ben de öyle hep hayırlısını diliyorum Rabbimden illa normal olacak diye bişey yok.
dert etme kendine,iyileşmene ve bebişine bak sen.
güle güle büyüsün,Allah ım sağlıklı ömürler versin.:1hug:
kahorihamacım uygun bir zamanında detaylı haberleri bekliyoruz.
narkozla mı oldun,epidural mi?
bebiş nasıl,kaç kilo doğdu? hele bir toparlan ayrıntıları da paylaş olurmu
valla merak ediyorum cnm
canım gözün aydın bebeğini kucağına almışsın
sezeryan olmana üzüldüm ama bebeğin sağlığı daha önemli allah uzun ömürler versin sağlıkla büyütürsün inşallah
gulsencim sana da günaydınlar bu arada
erkencisin:)
Meraba kızlaaar nasılsınız.Dün kontrolümüz vardı.Bebeiş çok şükür sağlıklı sarılıkta olmadı.Benimde kontrolüm vardı herşey normal çok şükür sadece sütüm geç geldi ve az inşallah o da artacak.Mama takviyesi yapıyoruz bu yüzden sarılık olmadı zaten.Bugün çok daha iyim dünden beri kendi ev işlerimi yavaş yavaş yapıyorum.Bugün 4.günümüz.Biraz göbüş kaldı ama bugün korse takacağım oda toparlanacak.Sizlerde hayırlısı ile bebişleri kucaklarınıza alırsınız inşallah kızlar
tatlım seni görmek ne güzel
bebişin ve senin iyi olduğunuza sevindim,sen yine de dikkat et kendine henüz ameliyatın çok yeni işlere başlama hemen.
düzelince bol bol yapacaksın nasılsa:)
benim 2 gündür çok sancım var karnımda
zor oturup kalkıyorum varyaa,nefesimi bile güç alıyorum.
ama bebişim gelmiyo dahanezaman gelecek bilmiyorum:çok üzgünüm:
Meraba kızlaaar nasılsınız.Dün kontrolümüz vardı.Bebeiş çok şükür sağlıklı sarılıkta olmadı.Benimde kontrolüm vardı herşey normal çok şükür sadece sütüm geç geldi ve az inşallah o da artacak.Mama takviyesi yapıyoruz bu yüzden sarılık olmadı zaten.Bugün çok daha iyim dünden beri kendi ev işlerimi yavaş yavaş yapıyorum.Bugün 4.günümüz.Biraz göbüş kaldı ama bugün korse takacağım oda toparlanacak.Sizlerde hayırlısı ile bebişleri kucaklarınıza alırsınız inşallah kızlar
anlıyorum cnm,tabiiki zorlanmadan hareket etmen güzel,hiç hareketsiz olmaz.
ödemin de gider yakında inş.sezeryandan sonra daha geç atılır tabii dimi normal olarak.
ama benim karnımda sancım,gaz sancısı gibi,normal doğum sancısı değil sanırım bu
o sancım nedense bir türlü gelmek bilmiyor,ben de bundan korkuyorum,gelmicekmi acaba hiç diye.
ozaman benim için de kötü olur.devlet hastanesinde doğum yapacağım için mecbur suni sancı ve dayanamıyorum sezeryan yapın gibi bir şansım yok.mecburum yani(
o yüzden sancım gelsin artık istiyorum.
nasıl bişey bu suni sancı,neye benziyor?
ne güzel,umarım dediğin gibi ben de bir an önce kucaklarım bebeğimi
ben de anne olurum inş.en kısa zamanda.
görüşürz canım öpüyorum ben de
maşallah size kahorihamacım.
bende genelde sütün ilk 3 gün gelmediğini duymuştum
bundan sonra yavaş yavaş çoğalır canım merak etme
kilo konusu fena sezeryanda kilolar böyle yavaş yavaş gidiyormuş
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?