Epiduralsiz/ Ilacsiz Normal Dogum

emzirdikçe çoğalırmış canım süt hep öyle diyorlar.hazır mama veriyorsun sanırım afiyet olsun bebişe aman hastalanmasın bebeğimiz iyi bak ona annesi. çok iyi bu kadar hızlı gidiyorsa bu kilolar. bende daha 6. ayda ödem yaptı vücudum 9.ayımı düşünemiyorum bile 2 günde 3 kg alıp verebiliyorum ben şu anda neyse bebişler sağlıklı olsunda herşeye razıyız zaten bak bu sıcakta korse bile giydin canım ya kıyamam sanaopuyorumnanaktan

Canım bacaklarım hala şiş ben e 30.haftadan sonra şişmeye başladım.Şimdi sezeryan olunca çoğaldı ama yavaş yavaş gidiyor.Canım burda birkaç gündür yağmur var ben üşüyorum bide bizim ev güneş görmediği için.Korse çok toparlıyor ve insan daha rahat oluyor.Hadi bakalım ben sıramı savdım sıra sizdezemuszemus

:ecrin_bebek:
Sanada güzel dileklerin ve duaların için teşekkür ederim cnm..herzaman relaks ol artık son günlerdesin illa normal olacak normal yapmalıyım diyede düşünme cnm doğum bu belli olmaz.ben kendimi hep telkin ediyorum bende normal olsun istiyorum ama olmazsada canımız saolsun napalım hakkımızda hayırlısı buymuş deriz geçeriz cnm :)) seninde bebiş erkek sanırım.erkeklere hep derler ya günü dolmadan gelmez yada geç gelirler diye sanırım ondan bekletiyo seni annesi..hayırlısı inşallah..sonuçta çıkacak bigün..:))
Allah herşeyi gönlüne göre versin..umarım güzel haberlerini alırız burdan..ara ara burdan takipteyim çünkü yerimseniben:enbuyukkk::teytey:

valla cnm bu aralar hiç relax olamıyorum,nasıl olck nasıl bitecek düşüncesi beynimi kemirir vaziyette
tabiiki olmazsa sezeryana girerim de,malesef devlet hastanelerinde 42 haftanın sonuna kadar bekleniyormuş bebişin gelmesi için.gelmezse de sezeryana almıyorlar hemen önce suni sancı ile deneme,tabii sancım gelmezse
umarım gelir kendi sancılarım.o yüzden geriliyor insan.
hakkımızda hayırlısı canım,hangi doğum şekli hayırlıysa Rabbim onu nasip etsn.
hep öyle dua ediyorum zaten.

yavaş yavaş atacaksın ödemlerini de.
her geçen gün daha da iyileşeceksin,yalnız soğuğa dikkat et cnm benim 40 gün çok dikkatli olmamız gerekiyormuş,yoksa acısı sonradan çıkıyomuş Allah korusun.
bebiş de 6 günlük oldu bu arada maşallah ne güzel yaa.
resimlerinden koyarsın inş.görürüz yakışıklıyı.

bu arada ben hala beklemedeyim:)
bi gün ben de kavuşcam inş.oğluşuma.

canimin ici normal dogum cok güzel tabi.ama sezeryana alinman gerekiyorsa kabul et.cünki yasadigim burda bi kiz var.hamileyken sezeryan olmam düsüncesiyle doguma gitmis.doktorlar demis heen sezeryan olman lazim.kadin tutturmus hayir demis normal istiyorum.bu inat ugruna suanda bebegi zihinsel özürlü dogmus.suan cocuk 8 yasinda.anne karninda annesinin inadi üzerine beyni oksijen almadigi icin özürlü olmus.doktor aptalmiydi hemen sezeryana alalim desin.demek bildigi bisey var iste.o an doktorla inat ypaacagina doktorun dedigini yapaydi belki oglu sapasaglam dogardi.bu arada epidural dogum cok güzel ben kendim yasadim.doktorlar beni gördüler. bu dediler bu sanciya dayanamiyorsa epidural yapalim dediler.hemen kabul ettim.adam bi saat konustu benimle.eger bundan cok sanciya dayanamazsan ikinamassin gücü biter ve bayilirsin dedi.e senin alt kismini kestikten sonra bayilirsan hemen sezeryana aliriz dediler.yani iki taraftanda aci cekiceksin dediler.ben de kabul ettim.sancimi hic hissetmedim bile.ayaklarim uyusmustu.karnimdan assagisini hissetmiyordum kisaca.cok güzel di ya.bbek icimden disariya cikmak istiyor iteklettiriyordu kendisini sadece onu hissediyordum o andada ikin ikin diyorlardi hehehe.oglum geldiginde dünyaya ne acim vardi nedeyorgundum.dinc bi sekilde oglumu aldim kucagima.allahim olmayana da nasip etsin

ne güzel anlatmışsın canım
tabiiki önce hayırlısı olsun,ben de hep öyle dua ediyorum.
ama ben devlat hastanesinde doğum yapacak gibiyim orda epidural yok.
benim 40.haftam doluyo 42 de dolarsa bebek hala gelmezse ozaman alıyolarmş sezeryana
ben de çok fazla bekleme taraftarı değilim ama bilemiyorum.
artık hayırlı kolay doğuml dilemekten başka yapacak bişey yok.

İnşallah cnm..kötüyü düşünme hep olumlu pozitif ol..en güzel duayı ediyormuşsun zaten kendine..sabret az kaldı..inşallah güzel doğum haberlerini alırız..

Epidureldede ıkınma hissini pek anlayamıyorsun,ıkınamıyorsun tam olarak filan diyo bazıları ..ama bazı annelerde senin gibi çok rahat sorunsuz yaşıyolar doğumlarını..ne mutlu sana..allahım herkese seninki gibi güzel ve kolay doğum nasip etsin :))

kızlar bende epidural sezeryan oldum allah herkse kolay doğumlar naisp etsin ben çok güzel bir doğum yaptım inanılmaz rahat oldu güle oynaya bebişimi gördüm ameliyat esnasında her ana herşeye şayit oldum çok güzeldi aynı gün ayaklandım bebeğime o gece bile kendim baktım şuan oğlum 9.5 aylık oldu .hepinize bir kez daha güzel doğumlar....

Bana da doktorum son muayenede doğumunu yaklaşmış gördüm dedi bilmiyorumkismile benim dizler hemen başladı titremeye tabi.Ne kadar yakın dedim? E zaten 37 haftalıksın.Ne kadar uzak olabilir ki dedi Ne bileyim dedim,bana daha çok var gibi geliyodu dedim..haftaya bugün (38+4 te) gel çatı muayeneni yapalım,doğumu konuşalım dedi.ben de normal doğum isteyenlerdenim ama hayırlısı neyse o olsun diyorum tabi.

Son düzenleme:
İnşallah cnm..kötüyü düşünme hep olumlu pozitif ol..en güzel duayı ediyormuşsun zaten kendine..sabret az kaldı..inşallah güzel doğum haberlerini alırız..

mrb.canım.
sabrediyorum dediğin gibi 41.haftaya giriyoruz yarın,hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelir inş.oğluşum.saol canım benim,inş.hepimiz sağ salim kavuşuruz bebelerimize.....

slm cnm,senin de az kalmş doğuma gün sayıyoruz desene
Allah yardımcımız olsun.
ben 41 e giriyorum yarın,çatı muayenesi falan yapmadılar daha,yapsalar iyi olacaktı ama (
bekliyoruz bakalım hayırlısı,hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip olur inş.

Sunuak canım sakin ol.Dua edelimde hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde gelsin bebişin.İnşallah herşey yolundA gidecektir.Bak bugünlerin rahat günlrin uykusuz geceler seni bekliyor bol bol uyu tatlım.Bebişin doğduktan sonra diyeceksinki ben bunlara mı üzülmüiüm.

Bizimde bugün göbeğimiz düştü.Canımıza okuyor oğlum.Canım san tavsiyem göğüs uçlarna krem sür şimdiden benim çok acıdı bşide süt olmayınca boş boş çekti kuzum.Şimdi göğüs ucu silikonu takıyorum biraz acısını hafifletiyor.Geçte olsa medelanın purelan göğüs kremini aldım.İnşallah tez zamnda geçer.Bugün 9 kilo gitti üzerimden tüm şişlerim indi nerdeyse sakın dert etmeyin kızlaar.Tabi geri kaldı 10 kilo son zamn baya almışımsempatiksalakcinni İçini ferah tut Allah kolaylığını veriyoropuyorumnanaktan

canıımmmm hoşgeldinn
nasılsın? oğluşun nasıl? huysuzmu yoksa minik paşa?

valla canım benim beklemek de çok zormuş,ama kavuşunca değecek herşeye tabiiki
göğüs kremini sürüyorum ben de 1 haftadır falan günde 1 kere,umarım işe yarar.

kiloların da gidiyo demek ohhh ne güzel,maşallah iyi 1 haftada toplam 9 kilo,sezeryan için gayet normal bence.ben de her geçen gün şişiyorum zaman geçtikçe ödem topluyor vücudum.
amaaannnn gider nasılsa dert değil,tek sağlıklı olalım da dimi.

çok öpüyorum cnm seni,bebişi de kokla benim yerime misler gibi tamam mı annesi

Canım hergün daha iyiyim.Biraz önce oğlanı emzirdim tek göğsüm yetti uyakaldı.Gece çok huysuzlanıyor teyzesi.Ama doğmadan öncede öyleydi.Gece çok hareketliydi.Şimdi senin bebiş nasılsa doğduktan sonrada öyle olma ihtimali çok yüksektir eminim.Gönlünü ferah tut canım.Öptük seniopuyorumnanaktan

sevniyorum iyi olmana,valla keyfim yerine geliyo cnm
inş.ben de yapcam doğumu iyileşcem senin gibi,bebişimle mutlu mutlu yaşıcaz.az kaldı.
evet hep öyle diyorlar anne karnında nasılsa,doğunca da hareketleri aynı diyorlar
benimki de akşamüstü vakitleri coşuyo:)) demek öyle olck yine hep.

olsun huysuz falan,herbişeyleri çekilir onların annesi.
inş.bi ara resmini görürüz prensin.görüşürz cnm,hayırlı akşamlar...

oh ne güzel bebeislerinize hayirlisiyla kavusuyorsunuz.41 i ci haftan olmus aslinda baksalardi keske catin acilmismi diye.hani bi santim bile acildi deseydi anlaki her an sancin gelebilir diye bilirdin.allahim sag saglim dünyaya getirmene vede hayirli bi evlat olmasini nasip etsin.hayirli bi müslüman yavrusu olsun insallah

aminnn canım benim inş.içten duaların için çok tşk.ederim.
işte malesef devlet hast.lerinde yapmıyolar son ana kadar çatı muayenesini
salı gününe özel bir dr.a randevu aldk,o güne kadar gelmezse yapılck inş.çatı kontrolüm.
hayırlısı inş.

kahorihamacım gördüm bebişini koymuşsun resmini
Allah a emanet olsun çok tatlı,ciddi ve yakışıklı prens
yerim ben onu:) iyi yapmışsın resmini koymakla merak edip duruyorduk.

Sağol teyzesi senin için koydum ama kaldıracağım nazar değmesin minik oğluma.İnşallah senin yakışıklıyıda göreceğiz az kaldı.Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin bebişleropuyorumnanaktan

Seninde az kalmış arkadaşım hayırlı doğumlar olsun inş.şimdiden :))

Bizim oğlanda gecei olcak o zaman çünkü ne zaman uzansam başlıyo tepiklenmeye..özellikle gece yatarken fena valla..ozaman yandık bizde :)) valla ben uykuyuda çok seven biriyim yandık yandık :)))))
Ama onlar iyi olsunlarda biz anneleri olarak katlanırız uykusuz kalmalara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…