bugün bendede oldu adet sancısı gibi ama bütün karın kaslarımı sardı sadece kasıkta değildi nefesimi kesti resmen bi gün öncede olmuştu sanırım hazırlık kasılmaları bunlar.son aya girince başlıyor heralde
Kesinlikle katılıyorum. Daha şimdiden ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi. Karyolam çok alçak mesela, şu platform yatak denilenlerden. Her tuvlete kalktığımda cebelleşmekten ömrüm çürüyor :/
Artık canım hiçbirşey yapmak istemiyor, bebek çok aşağıda, karnımı kucağıma alıp oturma modundayım sürekli. Karnımda öyle çok büyük değil halbuki.
Söylediğin batmalardan arada banada oluyor ama içine değil, hani şu vajinanın üzerindeki kemiğe oluyor. Ben çatım genişliyor şeklinde düşünüyorum onu.
Çok meraklanmaya başladım artık :) Bebişi merak ettiğim kadar sancıları da çok merak ediyorum, deli miyim neyim :)
Bana da aynı öyle oluyordu işte. Onu anlatmak istedim ben de...
Kızlar dr.umla bugün görüştük, alttan muayenemi de oldum. bebeğin duruşu, benim durumum, bebeğin kilosu herşey normal. Anlayacağınız "normal doğum" olmasını gerektirecek herşey var dedi :) El sıkıştık, anlaştıkartık zamanın gelmesini beklemekteyiz sadece :) 37. haftama da bugün girdim. haydi hayırlısı :)
Ya arkadaşlar bu doğum sancısını tarif eder misiniz?Neye benziyor???
gecen haberlerde izledim epidural normal dogum yapan kadin felc olmus bebegi olmus diye.neyden kaynakli bilemiyorum.amacim gozunu korkutmak degil bilgiledirmek canim.ikinciye hamilee kalirsam epidural yaparim diye dusunmustum haberden sonra korktum.normal dogurunca cok bisey yok.bende gozu kara biriydim mutlaka normal olacak diye dua ettim.son haftada korktum.nasil olacak diye:) neylen karsilasirim dusuncesiyle acaba sezaryanmi olsam dedim ama dogurduktan sonra rahatligi anladim.tabi sanci cekerken bile korkuyodum.korkulack bisey yokmus:) biz kadiniz guclu yapiya sahibiz.ne acilar yasamis insanlariz bunumu normalinden yapamiyacaz:):) allah yardimcin olsun sagselim bebegini kucagina alirsain ve sancisiz agrisiz normalinden dogurursun insallah:)Kızlar son zamanlarda epiduralsiz normal doğuran oldu mu? Topiğin ilk sayfalarında çok güzel hikayeler okudum baya heveslendim. Ama özel hastanelerde sanırım tamamiyle normal doğum artık yok denecek kadar az. Ben istesem de beni epidurale ya da sezeryana ikna etmelerinden korkuyorum. Şu an gözükarayım ama son haftalar nolur bilinmez tabi...
gecen haberlerde izledim epidural normal dogum yapan kadin felc olmus bebegi olmus diye.neyden kaynakli bilemiyorum.amacim gozunu korkutmak degil bilgiledirmek canim.ikinciye hamilee kalirsam epidural yaparim diye dusunmustum haberden sonra korktum.normal dogurunca cok bisey yok.bende gozu kara biriydim mutlaka normal olacak diye dua ettim.son haftada korktum.nasil olacak diye:) neylen karsilasirim dusuncesiyle acaba sezaryanmi olsam dedim ama dogurduktan sonra rahatligi anladim.tabi sanci cekerken bile korkuyodum.korkulack bisey yokmus:) biz kadiniz guclu yapiya sahibiz.ne acilar yasamis insanlariz bunumu normalinden yapamiyacaz:):) allah yardimcin olsun sagselim bebegini kucagina alirsain ve sancisiz agrisiz normalinden dogurursun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?