Epiduralsiz/ Ilacsiz Normal Dogum

Evet, yalancı kasılma dedikleri şey bunlar olsa gerek.
Hamile kalmadan önce devamlı hamilelik belirtileri araştırırdım, sorardım. Hamile kaldım, her ağrıda düşük belirtisimi diye araştırdım, şimdi sona geldik, eli kulağında mı acaba araştırmaları başladı :)
Sonra da bebişim iyi mi, aksırdı tıksırdı diye aramaya başlarım sanırım :)

Bana da aynı öyle oluyordu işte. Onu anlatmak istedim ben de...

iki üç hafta sanırım... Çok sık olan birşey değildi ama...

Anladım canım sağol. Bugün karar verdim, düşünmeyi kestim :) Hamileliğin tadını çıkarayım :) Yoksa herşeyin altında bişey arıyorum.

Kızlar dr.umla bugün görüştük, alttan muayenemi de oldum. bebeğin duruşu, benim durumum, bebeğin kilosu herşey normal. Anlayacağınız "normal doğum" olmasını gerektirecek herşey var dedi :) El sıkıştık, anlaştık artık zamanın gelmesini beklemekteyiz sadece :) 37. haftama da bugün girdim. haydi hayırlısı :)

ne oldu peki? nasil oldu dogum?

Epiduralla super bir dogum yaptim, inshAllah ikinci bebisimide ayni sekilde yapicam

Epidural gibi bir nimet varken neden faydalanmayimki,ayrica hicte bir yan etkisini gormedim cok sukur....epidurali cikarandan Allah razi olsun:))

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar bu doğum sancısını tarif eder misiniz?Neye benziyor???

Tarifi yokkk,Epidural yapilmadan once biraz agri cekmeye baslamistimda o agri daha ceyregi bile degilmis doctorun dedigine gore o yuzden daha fazlasini bilmiyorum Epiduralla dogum yaptigim icin....

Ama Epiduralsiz dogum yapanlar anlatiyor dedigim gibi tarifi benzeri yokmusduyduklarim kadari....Tekrar diyorum Epidurali cikarandan Allah razi olsun..

kızlarrr seneler olmuş yazdıklarımızı okurken çok duygulandım o günlerimize döndüm,doğurduğumuz bebişlerden ne haber ve yenileri geldi mi?

Epiduralsiz yapamazdm herhalde imkansiz gibi epiduralle kdr bile öldum öldm dirildim. Yapani tebrik etmek lazim:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh ahh bende normal dogum yaptim sunisiz epiduralsiz.catir catirr normalinden dogurdum vallaha:):)ertesi gun ayaga kalktim cunku karnima cok bastirdilr.pardin bastrmadilar resmene ustume ciktilar.dogumdan sonra mosmor olmustu ondndi galiba biraz zorlandm sonra coksukur kendime geldm:)

Sabah 4 den oglen 3 e kadar sanci cektim ustelik suyumda gelmisti ama hem aclmam 5 cm de kaldi hem de bebegm iri oldugundan doguramadim. Sezeryan oldum sanci cok dayanilmayacak birsey degil

Kızlar son zamanlarda epiduralsiz normal doğuran oldu mu? Topiğin ilk sayfalarında çok güzel hikayeler okudum baya heveslendim. Ama özel hastanelerde sanırım tamamiyle normal doğum artık yok denecek kadar az. Ben istesem de beni epidurale ya da sezeryana ikna etmelerinden korkuyorum. Şu an gözükarayım ama son haftalar nolur bilinmez tabi...

gecen haberlerde izledim epidural normal dogum yapan kadin felc olmus bebegi olmus diye.neyden kaynakli bilemiyorum.amacim gozunu korkutmak degil bilgiledirmek canim.ikinciye hamilee kalirsam epidural yaparim diye dusunmustum haberden sonra korktum.normal dogurunca cok bisey yok.bende gozu kara biriydim mutlaka normal olacak diye dua ettim.son haftada korktum.nasil olacak diye:) neylen karsilasirim dusuncesiyle acaba sezaryanmi olsam dedim ama dogurduktan sonra rahatligi anladim.tabi sanci cekerken bile korkuyodum.korkulack bisey yokmus:) biz kadiniz guclu yapiya sahibiz.ne acilar yasamis insanlariz bunumu normalinden yapamiyacaz:):) allah yardimcin olsun sagselim bebegini kucagina alirsain ve sancisiz agrisiz normalinden dogurursun insallah:)

cnm içimi rahatlattın teşekkür ederim. insanlığın varoluşundan bu yana tüm kadınlar böyle doğurduğuna göre çok çekilemeyecek birşey değildir heralde. ben de güçlü bi yapıya sahibim dayanırım diye düşünüyorum. sonrasında hemen bebeğimin kokusunu duymak o anların tadına varmak istiyorum. Çok teşekkür ederim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…