cnm erkeklerin askerliği kadınların doğumu abartması gayet klasik bişey:)))
şaka bi yana; ben doktorum izin verdiği andan itibaren ısrarla her gün egzersiz yaptım dr verdi egzersizleri, bir d eher gün 2-3 km yürüdüm yavaş yavaş da olsa. her gün işimi kendim yaptım doğumdan iki gün önce annem gelcek ev temizledim annem salı sabaha karşı geldi salı günü onlara iş yaptırmadım ütü çamaşır asma dürme işleri yemek hazırlama filan hep ben uğraştım bi de ay benim belim ağrıyo ya heralde çok yoruldum dedim ertesi sabah da doğurdum gitti hareket çok önemli bol bol su içtim valla hurma bile aldıydım yiyemedim:) 14 gün erken doğurdum 38+1deydim hiç beklemiyodum aslında. bi de doğuma giderken annem fatma anamızın eli diye bir ot varmış onu suya koymuş eve geldiğimizde otu açılmış bulduk o da sancıları ve açılmayı kolaylaştırıyormuş arabayla giderken sürekli felak nas ve ayetel kürsi okudum asla offf demedim sürekli oh oh oğlum geliyo dedim ve bebeği olmayanlar için, hamile olanlar için dua ettim.
cnm egzersiz yapın biçok kitapta bile hareketler var ya da dr.nuza sorun
hurma da kilo yapar cnm çok yeme
inş kolay olur doğumunuz.
yani bi kez daha anladık ki hareket hareket hareket.
gerçekten de öyle sanırım ben de çevremde çok şahit oldum
çok hareketli olan bol bol yürüyen arkadşlarım çok rahat doğum yaptı.
bikaçı da oturduğu yerden kalmazdı nerdeyse doğumları çok zor oldu.
inş.benim de kolay olck,ben de pek durmam yerimde merdiven inip çıkarım
fırsat buldukça yürürüm,işlerimi mümkün mertebe kendişm yaparım çok ağır işler olmadıkça.
inş.benimde 38 haftayken gelir,hep böyle istiyorum nedense :))