Ama öötmenimm yazdım ya sonucumun daha iyi olmasını sonradan verdiğim 8 kiloya bağlıyorum diye.Hatta bu konuda doktorun hep takdirini almışımdırAslında ben ameliyata gitmeden önceki bir ayda 2 kilo alıp gitmiştim:26: Ama hiç bir problem yaşamadım.Hepsini verdim.Her halükarda sonuç iyi olur merak etme
tamamdır anlasıldı :)))ozaman korkulcak bişi yok.ben hep ya weremezsem amelıyattan sonra werırsem yıne sarkarsa dıe korkuodum demekkı bısıcık olmuo.eskısı gıbı olmamıza ımkan yok herlade ahahhaha:))))
Küstüm burcumben yazdım cevap bu konuya ama demek yeterli gelmedi sana
bir daha senle konuşmayacağım
Ama jelesenkim o çok heyecanlı besbelli.1 kerelik affet:26: Hem ben kombine oldum diye benden duymak istemiştir tekrardan.he? affettin mi pıtır Burcu yu?
arkadaslarrr hayırlı olsun şimdiden bende 19unda göğüs buyutme olacagım ercan hocamızaaa...artık ben kontrollere geldigimde umarım denk geliriz de ugrarım yanınızaaaa
Ah ah 3 hafta değil 3 ay geçmiş bizim gibi sende burdan yardımcı olmaya başlamışın..Bende böyleydim,şöyle oldu vs. vs.Meşaleyi devrederiz artık sana.Sen yazdıkça benimde o günler aklıma geldi.Yana yana doktor aramalar.O doktor senin bu doktor benim görüş günleri.Bazı topikleri hatim indirdim yaaGece gündüz oku biri cevap yazacak diye tek tek dolan topiklerde.Yazdıklarım hiç yabancı gelmedi dimiii
tamamdır anlasıldı :)))ozaman korkulcak bişi yok.ben hep ya weremezsem amelıyattan sonra werırsem yıne sarkarsa dıe korkuodum demekkı bısıcık olmuo.eskısı gıbı olmamıza ımkan yok herlade ahahhaha:))))
ohh işte böyle ol.No stress,no panikBu arada istediğin kadar soru sorabiliisiin
Ama jelesenkim o çok heyecanlı besbelli.1 kerelik affet:26: Hem ben kombine oldum diye benden duymak istemiştir tekrardan.he? affettin mi pıtır Burcu yu?
Çok şanslısın hep yazıyorum meme dalında özelikle uzmanlaşmış bir doktor
seninle de tanışmak isteriz tabi bizler tanıştık kaynaştık
moralimi bozma benim nisana mayısa kaldı ameliyat işi yaza yetişmem mi
özel mesaj hakkım yok suan ama cok az kaldı bu hakkı elde etmeme:) o mertebeye ulasınca sizlerle tek tek irtibata gececegim:)
yaaaa kusme nooolur zaten heyecanlıyım :)))) kalbım durcak sımdı .affedınnn benı:)))) ama baka dıkkat et yazdıklarıma hep karın germe ıle ılgılı aklıma takılanlar .yoksa memeden senden yeterınce bılgı aldım :)))
yaaaa kusme nooolur zaten heyecanlıyım :)))) kalbım durcak sımdı .affedınnn benı:)))) ama baka dıkkat et yazdıklarıma hep karın germe ıle ılgılı aklıma takılanlar .yoksa memeden senden yeterınce bılgı aldım :)))
ama aglarım yaaaaaaaaaaaaaaaa
Pıtırlıktan başka dansözlük de var bu Burcu da
en birinci dansöz sensin güzelim en birinci en
Hadi bakalım hemen 100.tamamla da özelden de kaynaşalım
meme büyütme olanlar oldu Ercan beye ama 3.4.kere yazdılar işleri güçleri yüzünden sonra girmediler; bana soran çok oluyor ama ben küçültme oldum süreci bilmiyorum yardımcı olamadım tabi sen en azından canlı örnek olur yazar bilgilendirir sin
Sürecini takip edeceğim herşey gönlünce olsun
sız benım anlarsınız heyecanımı.kusmezsınız (( naaapiimm kafayı yedım dıorum ya okumaktan sordugum seylerı yıne soruorum ıste kafa kalmadıkı:))) neyse bundan sonra artık sormayıp sabırla surecı bekleyecegım:)))) nasılsa ıyı olacak herseyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?