Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

arkadaslarrr hayırlı olsun şimdiden bende 19unda göğüs buyutme olacagım ercan hocamızaaa...artık ben kontrollere geldigimde umarım denk geliriz de ugrarım yanınızaaaa

Çok şanslısın hep yazıyorum meme dalında özelikle uzmanlaşmış bir doktor

seninle de tanışmak isteriz tabi bizler tanıştık kaynaştık

aynen dediğin gibi:)))aylardır topik başı oldum her yazılan cumleyi her acılan konuyu okudum defalarca:))ama doktorla gorusmeye baslamadan hiççç bişi oturmuyo kafada:)

yaaaa kusme nooolur zaten heyecanlıyım :)))) kalbım durcak sımdı .affedınnn benı:)))) ama baka dıkkat et yazdıklarıma hep karın germe ıle ılgılı aklıma takılanlar .yoksa memeden senden yeterınce bılgı aldım :)))

moralimi bozma benim nisana mayısa kaldı ameliyat işi yaza yetişmem mi

Eh sen az biraz geç gibi ama Nisan başı olursan süper olur Karın germe de korse olayı olduğundan sıkıntı olmasın diye o da.Nasılsa İstanbul a Temmuz başından önce yaz gelmiyor.Meraklanma

özel mesaj hakkım yok suan ama cok az kaldı bu hakkı elde etmeme:) o mertebeye ulasınca sizlerle tek tek irtibata gececegim:)

Hadi bakalım hemen 100.tamamla da özelden de kaynaşalım

meme büyütme olanlar oldu Ercan beye ama 3.4.kere yazdılar işleri güçleri yüzünden sonra girmediler; bana soran çok oluyor ama ben küçültme oldum süreci bilmiyorum yardımcı olamadım tabi sen en azından canlı örnek olur yazar bilgilendirir sin

Sürecini takip edeceğim herşey gönlünce olsun

Pıtırlıktan başka dansözlük de var bu Burcu da

tamam öğretmenim küsmem ben hepsinin karnını elledim baktım incelediğim için soru sormuyorum tecrübe bol bende

Canım telde konuşmamız yarım kaldı kusura bakma yarın döneceğim bekle beni

sız benım anlarsınız heyecanımı.kusmezsınız (( naaapiimm kafayı yedım dıorum ya okumaktan sordugum seylerı yıne soruorum ıste kafa kalmadıkı:))) neyse bundan sonra artık sormayıp sabırla surecı bekleyecegım:)))) nasılsa ıyı olacak herseyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))

ercan bey konmusunda ıcım cok rahat calısan arkadaslarımında verdigi yuksek referans rahat nefes aldırıyo..umarım hersey yolunda gider ve bende sonrakılere ısık olurum bu konuda:))

YOK YOK GÜZELİM ÖĞRETMENİM SOR YAZ RAHATLA BEN VE KIZLAR GEÇTİK O SÜRECİ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ

HELE BENİM İLK ZAMANLAR BURALARDA DELİ DANALAR GİBİ GEZMEMİ GÖRSEN ACIRDIN HALİME

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…