Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

ercan bey konmusunda ıcım cok rahat calısan arkadaslarımında verdigi yuksek referans rahat nefes aldırıyo..umarım hersey yolunda gider ve bende sonrakılere ısık olurum bu konuda:))

Fleur merhaba.Sen nasıl karar verdin ya da kimden etkilendin Ercan bey e ameliyat olmak için?

ercan bey konmusunda ıcım cok rahat calısan arkadaslarımında verdigi yuksek referans rahat nefes aldırıyo..umarım hersey yolunda gider ve bende sonrakılere ısık olurum bu konuda:))

Fleur ercan beyın hastalarını annene sakın gösterme.

Seni bırakır onlarka kanki olur haberin olsun.Sadece meme isterim demekle kalmaz o zaman:)

Fleur merhaba.Sen nasıl karar verdin ya da kimden etkilendin Ercan bey e ameliyat olmak için?

sana ne bacım illa birinden etkilenmek mi lazım ben kimseden etkilenmedim mesela meraklı nlglpe

baycanı gördüm çarpıldım tamam dedim

piiiişt dışarıdaki ziyaretçi :

27: tahmin ediyorum kim olduğunu

nlglpd bak ipucu sana 7/ 24 meme küçültme topiğini dışarıdan gözetleyen :)))

sürekli beğeni yapıp foruma girmeye çalışan :))) bildin seni onu.... sakın adını yazma !!!

Son düzenleme:
Ben ilk ameliyat tarihimi başka dr dan almıştım haziran başı o zaman vermem gereken 6 kg vardı veririm derken üstüne aldım birde sonra dr kararımı değiştirdim bazı sebeblerden dolayı zaten ilk randevuyu bizim dr dan almıştım gidememiştim ameliyatım ekim başında oldu aylarca bekledim yani :) operasyonda 3,5 kg yağ alındı ilk geldiğimde kilom fazla çıktı birkaç gün sonra indi ameliyattan sonraki 2 ay 2 ver 3 alla geçti aralık başı diyete başladım 6 kg ya yakın verdim :) bir o kadar daha verme niyetindeyim benimde en büyük korkum kilo verememek yada verirsem sarkma olurmuydu bunu dr umla konuştum zaten 10 kg versem defermasyon olmayacağı konusunda çok rahatlattı beni tabi bu arada nldglp arkadaşımın verdiği kiloyu öğrenmek bu soruların kafamda tamamen bitmedini sağladı :) o yüzden kiloyu hiç dert etme :)

ben tam 9 doktorla gorusme yaptık ve en son seceneklerim ikiye dustu ercan bes ve hasan bey arasında okuduklarım ve aynı hastanede calısan sonuclarını gosmus arkadaslarım sayesınde kararımı ercan beyden yana kullanıyorum ınsallah hayırlısı olur

Fleur ercan beyın hastalarını annene sakın gösterme.

Seni bırakır onlarka kanki olur haberin olsun.Sadece meme isterim demekle kalmaz o zaman:)

hahaha aslında anneme kalmadan ben bıle kafamda olacagım estetikler sırasını ayarladım desem yalan olmaz sanıyorum:))

bana yetişememiş sin rekor bende yanlış olmasın sayı ajandamda yazılı 12.13.doktorla görüştüm hasan bey de ilk doktorum du ama sonucum dan memnun kalmadım düzeltme ameliyatı da oldum Ercan beye

Fleur benim iki kuzenim de Ercan bey e meme büyütme oldular.Eşim de geçtiğimiz Nisan da lazer lipo oldu doktorumuza.

Yuuuukkk adı ben de saklı sölemeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…