ercan bey konmusunda ıcım cok rahat calısan arkadaslarımında verdigi yuksek referans rahat nefes aldırıyo..umarım hersey yolunda gider ve bende sonrakılere ısık olurum bu konuda:))
ercan bey konmusunda ıcım cok rahat calısan arkadaslarımında verdigi yuksek referans rahat nefes aldırıyo..umarım hersey yolunda gider ve bende sonrakılere ısık olurum bu konuda:))
Fleur merhaba.Sen nasıl karar verdin ya da kimden etkilendin Ercan bey e ameliyat olmak için?
sana ne bacımilla birinden etkilenmek mi lazım ben kimseden etkilenmedim mesela meraklı nlglpe
baycanı gördüm çarpıldım tamam dedim
sana ne bacımilla birinden etkilenmek mi lazım ben kimseden etkilenmedim mesela meraklı nlglpe
baycanı gördüm çarpıldım tamam dedim
Yeme bizi senin çarpılma ölçeğini biliyoruz bebem
Ben senle konuşmuyorumcevabımı geyik topiğinde bulabilirsin
Ameliyat sonrası huyun değişti diyen sensin idare et bebem
bak bak bak bestem geldi hissediyorum
Ancak okudum :)))
Fleur merhaba.Sen nasıl karar verdin ya da kimden etkilendin Ercan bey e ameliyat olmak için?
Fleur ercan beyın hastalarını annene sakın gösterme.
Seni bırakır onlarka kanki olur haberin olsun.Sadece meme isterim demekle kalmaz o zaman:)
ben tam 9 doktorla gorusme yaptık ve en son seceneklerim ikiye dustu ercan bes ve hasan bey arasında okuduklarım ve aynı hastanede calısan sonuclarını gosmus arkadaslarım sayesınde kararımı ercan beyden yana kullanıyorum ınsallah hayırlısı olur
bana yetişememiş sin rekor bende yanlış olmasın sayı ajandamda yazılı 12.13.doktorla görüştümhasan bey de ilk doktorum du ama sonucum dan memnun kalmadım düzeltme ameliyatı da oldum Ercan beye
ben tam 9 doktorla gorusme yaptık ve en son seceneklerim ikiye dustu ercan bes ve hasan bey arasında okuduklarım ve aynı hastanede calısan sonuclarını gosmus arkadaslarım sayesınde kararımı ercan beyden yana kullanıyorum ınsallah hayırlısı olur
Fleur benim iki kuzenim de Ercan bey e meme büyütme oldular.Eşim de geçtiğimiz Nisan da lazer lipo oldu doktorumuza.
piiiişt dışarıdaki ziyaretçi :
27:tahmin ediyorum kim olduğunu
nlglpd bak ipucu sana 7/ 24 meme küçültme topiğini dışarıdan gözetleyen :)))
sürekli beğeni yapıp foruma girmeye çalışan :))) bildin seni onu.... sakın adını yazma !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?