vallahi uyanığım hepinizi tek tek bekledimtek tek inceledim bana gelene kadar doktor iyice elini alıştırdı kesip biçip dikme işinde prof oldu
en güzel kesin benim olacak başka alternatifi yok
Helal bak bu cümleyi çok tuttumben karın ameliyatından sonra yazarım artık kesin kanaatimi
Eee üretken gençlik bende çok beğendim tavşanım.
Meltem senin göğüs küçültmeydi dimi karın yok
O biiiiiiiiiirrrr dünya tatlısıı,o biiiirrrr şekerler şekeri,o biiiiiiiirrrr minik şirine,o biiiiiiirrrrr melek öğretmen.......Çok biiirrr ve çok çok çok.....İnsanın gidip yanaklarından makas alması ve şapur şupur öpmesi geliyor.Tam yazıları gibi cimcime bir tatlı bayan.
Biliyormusunuz,saat 12 de tekrar gittim yanına:))) Saat 7 gibi gitmiştim esas yanına 8.30 a kadar kaldım yanında.Eşim beni almaya geldi palladium da arkadaşlarla buluşup kahve içecektik.Bu arada evden çıkarken şarjımı da almıştım telefonumun azdı şarjı.Fakat çıkarken bir telaşla çıkmış ve şarj aletimi burcu nun odasında unutmuşum.Tekrardan gitmek için sebebim olduDaha da iyiydi durumu.Sürekli gülücükler atıyordu gülen gözleriyle.Son durumlar bundan ibarettir.Meltem cim gerçekten çok hafif geçiyor meme küçültme operasyonu.Büyütmedeki gibi ağrı sızı hiç olmuyor.Senin için sürekli sakın korkmasın dedi Bir taraftan da seni düşünüyor yani
Yarın durumuna göre doktor karar verecekmiş.Belki çıkabilir yarın.Zaten kendisi de yazacak sizlere.Şimdilik bu kadar kızlar.Hepinize iyi geceler
ne güzel bir haberdir bu... iyi olmasına ve ağrısının olmamasına çok sevindim. darısı başıma... sürekli etraftan korkutulmaya çalışılıyorum. ağrı yok diyenlere inanma dayanamazsın ağrısına falan filan diyorlar. ben de diyorum ki arkadaşlar hiç de öyle bahsetmiyorlar ben onlara güveniyorum diyorum. umarım benim de ağrım olmaz ve kolay atlatırım....
bu arada bugün eltim aradı hastayım ölüyom falan diye gittim baktım bişeyi yok kaynana ve kaynatadan bıkmış... sanırım gelcekler yakın zamanda(((((((((((((
Abboooowww bu kötü bir haber şimci
Sana söyleyenler kaç kere meme küçülttürmüş lina cım sen de sor bakalım onlara:)) Bak biz burda canlı kanlı örnekleriz işte.Acımıyo diyosak acimiooooo
O biiiiiiiiiirrrr dünya tatlısıı,o biiiirrrr şekerler şekeri,o biiiiiiiirrrr minik şirine,o biiiiiiirrrrr melek öğretmen.......Çok biiirrr ve çok çok çok.....İnsanın gidip yanaklarından makas alması ve şapur şupur öpmesi geliyor.Tam yazıları gibi cimcime bir tatlı bayan.
Biliyormusunuz,saat 12 de tekrar gittim yanına:))) Saat 7 gibi gitmiştim esas yanına 8.30 a kadar kaldım yanında.Eşim beni almaya geldi palladium da arkadaşlarla buluşup kahve içecektik.Bu arada evden çıkarken şarjımı da almıştım telefonumun azdı şarjı.Fakat çıkarken bir telaşla çıkmış ve şarj aletimi burcu nun odasında unutmuşum.Tekrardan gitmek için sebebim olduDaha da iyiydi durumu.Sürekli gülücükler atıyordu gülen gözleriyle.Son durumlar bundan ibarettir.Meltem cim gerçekten çok hafif geçiyor meme küçültme operasyonu.Büyütmedeki gibi ağrı sızı hiç olmuyor.Senin için sürekli sakın korkmasın dedi Bir taraftan da seni düşünüyor yani
Yarın durumuna göre doktor karar verecekmiş.Belki çıkabilir yarın.Zaten kendisi de yazacak sizlere.Şimdilik bu kadar kızlar.Hepinize iyi geceler
Bu güzel bilgiler beni çok sevindirdi valla:)Canım ameliyattan sonra kollarımızı kullanmamız çok zor oluyor mu?Biliyorsun ben kimseyi çağırmadım ameliayttan sonra evde tek başıma olucam eşim nasıl tek başına kalacaksın nasıl hareket edeceksin deyip duruyor.Kayınvalidemi çağıralım diye tutturdu kabus gibiBen hallederim diyorum kızımda 3,5 yaşında kucağıma almama gerek yok biraz uzak dururuz yeter diyorum.Valla beni strese soktu sabah sabah!Bir de hastanenin odaları refakatçi kalacak şekilde değil mi?Ben kocaman hastane tabiki öyledir diyorum ama sevgili kocam! müthiş yorumlarıyla beni deli ediyor:)
ne güzel bir haberdir bu... iyi olmasına ve ağrısının olmamasına çok sevindim. darısı başıma... sürekli etraftan korkutulmaya çalışılıyorum. ağrı yok diyenlere inanma dayanamazsın ağrısına falan filan diyorlar. ben de diyorum ki arkadaşlar hiç de öyle bahsetmiyorlar ben onlara güveniyorum diyorum. umarım benim de ağrım olmaz ve kolay atlatırım....
bu arada bugün eltim aradı hastayım ölüyom falan diye gittim baktım bişeyi yok kaynana ve kaynatadan bıkmış... sanırım gelcekler yakın zamanda(((((((((((((
Bende yalnız olacağım.. Bizim bakıcı tatilde gelmesem demişti.. Belki rica ederim.. Onada kıyamıyorum çok tatlı bir bayan oğlu gelecekti üniversiteden... benimi kinci daha küçük.
Ben büyüklerime ameliyat olacağımı söylemedim. annem karşı çıkıyor. çok etkileniyor.. onu üzmekte istemiyorum. kız kardeşlerime söyledim.
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?